Dodaj do ulubionych

Panie Wroński jest Pan lekarzem a nie prawnikiem

27.04.04, 09:21
Panie Wroński jest Pan lekarzem a nie prawnikiem więc pozostawmy problem
prokuraturze i sądowi... to tu zapadną orzeczenia czy Profesor jest winny czy
nie... dziwi mnie, że Pan z taką zaciekłością wypowiada się na tematy na
których Pan się po prostu nie zna.
Pozdrawiam Pana serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Panie Wroński jest Pan lekarzem a nie prawnik IP: *.ds.univ.gda.pl 27.04.04, 09:37
      Dokładnie. Odnoszę wrażenie że jest Pan wrogiem prof. Płachty i kiedy ktoś,
      moim zdaniem uknuł dobrze przygotowaną intrygę Pan zaciera ręcę i już wydaje
      wyrok na profesora. Jestem przekonany że profesor jest niewinny ale poczekajmy
      na wyrok prokuratury. A Pan niech się na razie powstrzymie od jakichkolwiek
      komentarzy. Już i tak Pan za duzo napisał. Dziwi fakt że tak bardzo Pana
      interesuje akurat osoba profesora. I skąd tyle wiadomości u Pana? PODEJRZANA
      SPRAWA SKORO JEST PAN W NEW YORK!
      Pozdrawiam
    • Gość: bobi Re: Panie Wroński jest Pan lekarzem a nie prawnik IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.04, 22:02
      Mysle, ze niestety do Pana Wronskiego Pani propozycja nie trafi, z tego co tu
      widze - stara sie jak moze zaznaczyc swoja obecnosc w tej sprawie i choc przez
      chwile zaistniec. Przynajmniej tak sie wydaje. Mam nadzieje, ze - o ile
      roztrzygniecie sadu bedzie dla profesora korzytne - Pan Wroński bedzie umial
      sie przyzwoicie zachowac...
      Pozdrawiam
    • Gość: Marek Wronski Re: Panie Wroński jest Pan lekarzem a nie prawnik IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 22:26
      Prosze Pani: gdybym sie nie znal na tym co pisze, to ewentualnie chowalbym sie
      za pseudonimem jak Pani i 99,9% tutejszych Forumowiczow. Widocznie mam jakies
      mocne podstawy, aby przedstawic swoja opinie, skoro podpisuje sie nazwiskiem i
      zostawiam adres elektroniczny.
      Wiekszosc PT dyskutantow nie rozumie tego, ze w plagiacie naukowym fakt jego
      zaistnienia oceniaja naukowcy (do ktorych sie zaliczam), a nie sedziowie czy
      prokurator. Prokuratura oceni, czy naruszono prawa autorskiej obydwu Pan i czy
      z tego powodu prof. Plachta moze podlegac jakies karze, ktora ewentualnie moze
      wymierzyc sad.
      Ale to czy artykul prof. Plachty jest plagiatem czy nie jest, to oceniane jest
      przez naukowcow i w wiekszosci przypadkow nawet nie jest konieczna praca
      naukowa w tej samej dyscyplinie nauki.

Mam nadzieje,ze teraz kiedy profesor Plachta zrezygnowal w pracy na
      Uniwersytecie Gdanskim, to ruszy proces dyscyplinarny, a ja zamilkne.
      • mobbing2 Re: Panie Wroński jest Pan lekarzem a nie prawnik 28.04.04, 22:32
        Panie Wroński.. to o czym Pan mówi to jest sąd kapturowy... Pan jak w filmie o
        Pawlaku... sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie... potrzebny
        Panu psychiatra
        • khmara Odebrać akredytację Wydziałowi Prawa UG 28.04.04, 22:48
          Szanowni dyskutanci, sądząc po atakach na Wrońskiego i ich merytorycznym
          poziomie, wnioskuję, że PKA powinna poważnie wziąć pod uwagę odebranie
          akredytacji Wydziałowi Prawa Uniwerytetu Gdańskiego. Jaki dziekan, taki wydział.
          • Gość: tt Re: Odebrać akredytację Wydziałowi Prawa UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:20
            Pan dr Wroński swoją działalnością naprawdę zasługuje na słowa uznania. Gdyby
            takich osób było więcej to po pierwsze rzetelność pracy naukowej w Polsce
            podniosłaby się, choćby nawet z tego tytułu, że po prostu wiele osób by się
            obawiało dokonywać plagiatów. Panie dr tak trzymać!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka