Dodaj do ulubionych

Misja21. Marcin Tymiński o kitach i hitach Trój...

16.06.11, 21:30
A jak zaszeregować Mariana Kwapińskiego który
- pozwolił pozbyć się komunistycznego czołgu, który wcale nie walczył w 1945 w Gdańsku. (Westerplatte miało być przywrócone do stanu z 1939 r, ale dziś już wiadomo, że będzie stał tam pomnik ze słowami JP2)
- nie reaguje na zapędy kleru w upiększaniu zabytków
Obserwuj wątek
    • Gość: zaz Misja21. Marcin Tymiński o kitach i hitach Trój... IP: *.nat0.sta.nsm.pl 16.06.11, 21:48
      Odnośnie kitów w Trójmieście -link do pisma złożonego przez Stowarzyszenie Gertruda i Stowarzyszenie FRAG, odnośnie działalności Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków
    • Gość: Krewny Stana ? Misja21. Marcin Tymiński o kitach i hitach Trój... IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 22:05
      tego z Peru— Kanady ?
    • mcroti Misja21. Marcin Tymiński o kitach i hitach Trój... 16.06.11, 23:51
      Uroda kutrów rybackich przerobionych na Czarne Perły Wodniki, Soleny itp. to kwestia gustu. Ja wiem jedno . Ludzie spoza 3C są zachwyceni i każdemu polecają taki rejsik. A trzeba pamiętać że ta konwersja nie jest przypadkowa tylko najczęściej, podobnie jak w przypadku wędkowania morskiego jest wspierana przez unijne środki z PO Ryby
      Jeśli macie wątpliwości co do urody naszych galeonów to chętnie się podzielę zdjęciami z Szanghaju gdzie pływają "prawdziwe wariacje" tzw Czarnej Perły
      :)))))))))))
    • Gość: Ax222 Zagranicą IP: 213.192.80.* 17.06.11, 10:41
      Ile Pani Kiwnik zarabia jako redaktor z taką ortografią? Jeśli tak bardzo brakuje Wam ludzi o kompetencjach językowych, to chętnie sobię u was dorobię. Nie zbywa mi ani na kompetencjach językowych, ani merytorycznych...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka