tcharkovsky 12.11.12, 10:11 Świetna firma oferująca usługi OBRÓBKA METALU. Polecam zainteresowanym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobramama1988 Re: Usługi w zakresie obróbki metalu 26.09.14, 11:53 Z mężem polecamy firmę nych pracowników. Są naprawdę godni zaufania!pom-sztum.pl/ Są to ludzie poważnie podchodzący do swoich zadań, posiadający wykwalifikowa Odpowiedz Link Zgłoś
dobramama1988 Re: Usługi w zakresie obróbki metalu 26.09.14, 12:44 My z mężem polecamy firmę pom-sztum.pl/ szybko i rzetelnie wykonują swoje obowiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
danej Re: Usługi w zakresie obróbki metalu 17.03.16, 23:40 Ciekawe,w jakim zakresie firma,o której piszecie zajmuje się obróbką metalu.Dobrze dla klienta,gdy obróbka jest wszechstronna.Zmniejsza to koszty a koszty transportu blach z miejsca na miejsce są niemałe. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmatylis Re: Usługi w zakresie obróbki metalu 04.01.18, 13:07 kompleksowe usługi obróbki metalu wykonuje firma z Gniezna - Jeremias Sp. z o.o. uslugi.jeremias.com.pl Zajmują się produkcją kominów ze stali nierdzewnej, ale wykonują wszystkie typu obróbki stali jak cięcie CNC, cięcie laserem 3d , spawanie itd. Dobra firma, szybko robią duże elementy z kwasówki. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarecki11 Re: Usługi w zakresie obróbki metalu 15.11.19, 13:58 Ja współpracuję z firmą gieciewalcowanie.pl/. Jakość na najwyższym poziomie. Panowie zawsze terminowi. Przyjmują nawet bardzo trudne do zrealizowania zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabasan11 Re: Usługi w zakresie obróbki metalu 26.01.21, 11:27 Ja mogę polecić firmę wasko.info.pl bardzo dobra i sprawdzona firma, przede wszystkim terminowa. Odpowiedz Link Zgłoś