Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej stadniny w Trójmieście.

26.01.19, 21:08
Zależy mi na profesjonaliźmie, bezpieczeństwi i dobrze ułożonych i zadbanych koniach. Podpowiecie jakieś sprawdzone miejsce?
Ważna też będzie uniwersalna oferta - chciałabym jeździć z dzieciakami, które są początkujące i jednocześnie (jeśli to możliwe) samodzielnie kontynuować moje jazdy (mam za sobą kilka lat nauki jazdy konnej)....
Obserwuj wątek
    • profesorprofesor Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 27.01.19, 14:55
      Wszystko, co opisałaś powinnaś znaleźć w OSK Lipce.
      Dodatkowa zaleta to szeroka oferta - można tam pojeździć całkiem rekreacjnie albo spróbować nauczyć się prawdziwej jazdy konnej - np. ujeżdżania...
      No i mają fajne pókolonie dla dzieciaków...
      • Gość: Andżela123 Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.19, 20:14
        kawaikonie.pl
        To jest chyba najbardziej profesjonalnie prowadzone miejsce w okolicach Trójmiasta. No i ta kawa i atrakcje dodatkowe!
        • dzokejgdansk Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 31.01.19, 21:10
          Początkującym mogę polecić Bystrą Stajnię (w pobliżu Przejazdowa), gdzie fajnie można zapewnić dobry czas dzieciakom. Jeśli szukasz szerszej oferty i prawdziwej jazdy konnej (skoki przez przeszkody, treningi sportowe) to najlepszy pomysł to OSK Lipce. To miejsce jest też popularne z powodu bardzo bliskiej odległości od centrum i ciekawych terenów zielonych, gdzie można jeździć konno...
          • optymista90 Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 26.02.19, 22:48
            To ja też polecę OSK Lipce. To miejsce prowadzone przez pasjonatów i prawdziwych profesjonalistów (sprawdźcie sobie opis na stronie), gdzie najważniejsze są konie i bezpieczny sposób nauki.
            No i świetną zaletą stadniny jest też zielona i atrakcyjna okolica - mimo bliskiej odległości od centrum
            • julek3miasto Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 27.02.19, 22:09
              Kawa i Konie w Rumi.
              Niezła jest też Bystra Stajnia w pobliżu Gdańska, na Żuławach...
              • bozydar9 Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 01.05.19, 15:58
                Dobra stadnina powinna być położona poza miastem i oferować szeroką ofertę dla kursantów (jazdy rekreacyjne i sportowe). Istotne jest także to, żeby właściciela byli pasjonatami z nagrodami i zwycięstwami w zawodach konnych i mieli dobre podejście do kursantów (indywidualny tryb nauki i nacisk na bezpieczeństwo).
                To wszystko udało mi się znaleźć w OSK Lipce. Moje dzieciaki chodzą tam już od półtora roku i są bardzo zadowolone....
    • duzymarian Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 28.02.19, 21:10
      Bystra Stajnia albo OSK Lipce.
      To drugie miejsce jest prowadzone przez prawdziwych pasjonatów, którzy zdobyli imponujące nagrody w światku jeździeckim.
    • pipe_line Re: Szukam dobrej stadniny w Trójmieście. 01.05.19, 14:54
      Spróbuj tutaj OSK LIpce.
      To chyba jedyne miejsce w Trójmieście z tak szeroką ofertą i tak świetnym programem nauki.
      No i okolica jest wyjątkowo urokliwa...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka