lukdar1 27.01.07, 22:41 Witam Czy korzystal ktos z was z porad wrozki Rachelli, ktora co roku wrozy na sopockiej plazy? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Mazowszanka Re: Wrozka Rachella z Sopotu IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.14, 17:22 Mega Mega Mega polecam. Wróżby się sprawdzają. Warto pójść Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antywrozbita Re: Wrozka Rachella z Sopotu IP: *.vc.shawcable.net 19.04.14, 01:50 Niech ta "madralinska" wrozka poda mi wlasciwe numery w toto ?????-kraj ciemnoty- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ella Re: Wrozka Rachella z Sopotu IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 11:00 Oj byś się zdziwił... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ella Re: Wrozka Rachella z Sopotu IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 11:52 coś niesamowitego....no i przepowiedziała,zobaczyła, spełniło się.. jest wygrana.. Polecam..WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Wrozka Rachella z Sopotu IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.15, 18:34 Nie polecam nie warto. Byłam i zapłaciłam 200 zł. i nic ponadto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kropka254 Re: Wrozka Rachella z Sopotu IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.22, 12:51 Witam serdecznie🤘 U Rachelli bylam w 2015 roku wtedy jeszcze mieszkałam w UK i nie myślałam o zmianie miejsca Rachella od razu przepowiedziała, że będę mieszkać o wiele dalej za wielką wodą a konkretnie w USA I wiecie co? Mieszkam w USA🤣 Rachella jest osobą otawrtą, konkretną, jej wizje są konkretne I celne, służy dobrym słowem I radą. Bardzo polecam wizyte u Rachelli❤️ Odpowiedz Link Zgłoś