Dodaj do ulubionych

Pilne!Adwokat-Warszawa!

08.04.10, 15:26
Dziewczyny pilnie poszukuję dobrego i skutecznego adwokata z Warszawy. Dziś dostałam pozew rozwodowy i aż nie mogę uwierzyć w to co nawypisywał mój mąż, normalnie ręce opadają. Będę wdzięczna o każdy namiar na dobrego i skutecznego adwokata. Trzymajcie kciuki.
Obserwuj wątek
    • mama_olusia Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 08.04.10, 15:50
      Szostak Andrzej
      Kancelaria Adwokacka
      ul. Wilcza 9A lok. 13
      00-538 Warszawa
      telefon: 628 67 26
      telefon: 629 46 25

naprawdę polecam, drogi ale naprawdę dobry
      taki typowy "stary wyjadacz"
      • he_xe Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 26.09.10, 13:58
        U pana mecenasa byłam i ja, bo słyszałam od trzech osób same superlatywy na jego temat. Na mnie również zrobił bardzo dobre wrażenie (51 lat doświadczenia w zawodzie, świetna pamięć). Powiedział, że postara się mi pomóc, ale jednocześnie skierował mnie do pani mecenas, z którą współpracuje na wilczej i ... sprawy zaszły z nią tak daleko, że zanim się zorientowałam, że przekazał jej moją sprawę, było już za późno. Nie wiem jeszcze jaka ona jest, bo wszystko wlecze się jak flaki z olejem przez mojego eks. Tak więc jeśli się na niego zdecydujesz, nie daj się jak ja i upieraj, że chcesz żeby to on prowadził sprawę.
        Pozdrawiam i trzymam kciuki
      • Gość: Molak Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.20, 01:47
        Polecam Adwokat Joannę Łapińską, stara wyjadaczka z 20 latami doświadczenia w rozwodach ale jeszcze na tyle młoda, że żwawa i z dużą energią. Skuteczna i obrotna
    • milena303030 Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 26.09.10, 12:56
      Mogę polecić dobrego adwokata Dariusza Staniszewskiego z Warszawy. Jego kancelaria adwokacka jest na ul. Solec 38. W sprawach rozwodowych jest bardzo rzetelny i konkretny. Poleciła mi tego mecenasa moja koleżanka. Polecam również ja. Kancelaria adwokacka ma stronę www.staniszewski-kancelaria.pl
      Są tam wszystkie dane.
      • Gość: Hania Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.21, 02:24
        W Warszawie od rozwodu najlepsza Joanna Łapińska, to adwokat z ogromnym doświadczeniem i jest skuteczna
    • variacja Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 27.09.10, 22:51
      Najskuteczniejszy adwokat, który mnie załatwił sprawę (bardzo skomplikowaną) na 1 rozprawie. Napisz na maila gazetowego to podam kontakt.
    • tomek882244 Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 17.03.21, 13:04
      Mi życie uratowała wpierw w sprawie karnej, a potem w rozwodzie adwokat Wiktoria Domaradzka. Nie wiem czy bez niej by mi się udało. Zadzwoń i sam oceń - 666 107 489.
    • smyk-ma Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 29.06.21, 12:30
      Jeśli chodzi o rozwody to warto wziąć pod uwagę Pana Tomaszczyk z JST. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie w takich sprawach. Potrafi wszystko dokładnie objaśnić i wskazać najlepsze rozwiązania.
    • lila78 Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 18.09.21, 08:49
      Korzystałem z pomocy mecenasa Michała Krawczyka w sprawach rodzinnych. Bardzo dobry kontakt i podejście do sprawy. Jestem bardzo zadowolony.
      • Gość: You Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! IP: *.net.autocom.pl 01.11.21, 19:40
        Mecenas Joanna Łapińska to brzytwa od rozwodow i w ogóle spraw rodzinnych, jest bardzo skuteczna
    • Gość: JanekSn Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.22, 11:19
      Adwokat - Żaneta Kruszewska, młoda, ambitna ale przy tym bije od niej spokój i pewność siebie. Pomogła mi w sprawie rozwodowej i ma przystępne stawki, nie jak Ci starsi Adwokaci. www.wka.pl
    • karo1029 Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! 19.01.23, 18:15
      Polecam Adwokat Weronikę Drejewicz - najlepsza adwokat od rozwodów w Warszawie. Super człowiek z ogromną klasą, wiedzą i doświadczeniem. Bardzo rzetelny i terminowy adwokat. Prowadzi sprawy osobiście i pozostaje w bezpośrednim kontakcie.

tel. +48 606 264 523
      adwokatdrejewicz.pl/adwokat-rozwod-warszawa/
      Kancelaria mieści się przy ul. Pańskiej w Warszawie
    • Gość: natka76 Re: Pilne!Adwokat-Warszawa! IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.23, 09:24
      Ja też byłam w takiej sytuacji i z opresji wyciągnęli mnie radcy z kancelarii Szeffner z Warszawy. Mogę ich szczerze polecić. Widać, że zależy im na kliencie. W związku z rozwodem otrzymałam całościową pomoc, na żadnym etapie nie zostawili mnie samej sobie, cierpliwie odpowiadali na wszystkie pytania. Po rozwodzie zostałam w nimi jeszcze na przeprowadzenie sprawy związanej z podziałem majątku i nie żałuję, bo dostałam więcej niż się spodziewałam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka