Dodaj do ulubionych

dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany

04.08.10, 19:45
jak w temacie
Kochani potrzebuję pilnie kogoś komu można by powierzyć sprawę o
alimenty na dziecko. Ponieważ mój małżonek nie koniecznie zdaje
sobie sprawę ile kosztuje utrzymanie dziecka zmuszona jestem
powierzyć sprawę komuś kto mu to uświadomi.
Będę wdzięczna za pomoc.
Prośba o info na gazetowego.
Obserwuj wątek
    • kotkamamrotka1 Re: dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany 04.08.10, 19:52
      aha i jeszcze jedna prośba.... wiem ...zaraz pewnie któraś tu
      pojedzie po mnie....ale do rzeczy...jeśli macie może zestawienie -
      jakie koszty utrzymania uwzględniałyście (4 latka) to również będę
      wdzięczna za podesłanie na gazetowego.
      dzięki smile
      • majka003 Re: dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany 07.08.10, 17:33
        Znam z Tychów pisz na priv blu17@interia.pl
    • magda.grzelewska Re: dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany 22.08.13, 17:43
      Odświeżę trochę temat, bo nigdzie nie mogę znaleźć podobnego. Szukam informacji na temat Pana Przemysława Bujniaka z Jaworzna. Może, któraś z forumowiczek będzie mogła potwierdzić te pozytywne informacje na jego temat?
    • magdal30 Re: dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany 09.04.14, 11:33
      Witam. Ja polecam kancelarię adwokata Fajkis z Katowic. Bardzo mi pomógł. Ma dobre podejście do sprawy. Działa szybko i nie jest drogi, a naprawde "odwala kawał dobrej roboty". Mi pomógł w rozwodzie bo mój mąż chciał zostawić mnie i moja córeczke bez grosza przy duszy. I co najważniejsze za sprawę mogłam zapłacić w ratach co mi bardzo pomogło przy mojej minimalnej krajowej. Teraz mam zasądzone alimenty na mnie i córke więc jest nam już łatwiej. Numer tel znalazłam na stronie internetowej www.adwokat-fajkis.pl.
      Ciężko znaleźć adwokata, który zna sie na rzeczy, jest ambitny i chce mu sie pracować a nie tylko zgarnąć pieniądze, szybkie beznadziejne pisemko i koniec sprawy. Ja na szczęście znalazłam pana mecenasa Fajkis i serdecznie go polecam ...
    • paulina.mykacz Re: dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany 08.10.16, 23:53
      Byłam w podobnej sytuacji co ty i muszę przyznać że nie wiedziałam że w sądzie aż tyle zalezy od umiejętności adwokata. mi znajoma poleciła adwokat annę zasadę z dąbrowy górniczej i dzięki niej sąd przyznał mi przyzwoite alimenty i mam za co utrzymać dzieci
      • Gość: ulasztak@op.pl Re: dobry adwokat katowice pilnie poszukiwany IP: *.toya.net.pl 19.09.23, 23:35
        Tylko ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA. Od lat specjalistka w sprawach rodzinnych. Super profesjonalistka w każdym calu. Będę chwaliła bo dzięki niej mam kasę i nie muszę pracować. Serdecznie ją pozdrawiam i bardzo dziękuję za WYGRANIE mojej sprawy. Będę Panią Adwokat chwaliła gdzie tylko mogę, w ten sposób mogę się jej odwdzięczyć smile Podaję namiar do niej +48 666 609 065 i stronę www.chroscielewska-chroscielewski.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka