Dodaj do ulubionych

Adwokat od spraw opieki nad dzieckiem - Warszawa

08.12.18, 11:58
Witam,

czy możecie polecić adwokata/prawnika, który zajmuje się sprawami opieki nad dziećmi? Chodzi mi o faktyczne prowadzenie tego rodzaju spraw i doświadczenie w tym zakresie.
Czy można taką sprawę wnieść samodzielnie czy lepiej mieć prawnika? Chodzi o to, że ojciec dziecka nie kwapi się do kontaktów z córką.
Będę wdzięczna za wszystkie rady w tym temacie.
Anna
Obserwuj wątek
    • rozwodka_z_klasa Re: Adwokat od spraw opieki nad dzieckiem - Warsz 12.03.19, 11:20
      Spróbuj skontaktować się z Radcą Tomasz Plasota

www.facebook.com/radca.prawny.plasota/

Mnie bardzo pomógł przy alimentach, a znajomej zatrzymać przy sobie dzieci, chodź były chciał ich rozdzielenia.
      Szczerz polecam, działa w całej Polsce.
      • Gość: bromba Re: Adwokat od spraw opieki nad dzieckiem - Warsz IP: 95.51.99.* 11.04.19, 10:57
        Nie wiem czy ktoś jeszcze szuka, bo post jest stary, ale mam super adwokatkę, polecam z całego serca: Urszula Piątkowska, poszukajcie sobie. Młoda babka, bardzo konkretna, ogarnia fest, nie lansuje się i nie obiecuje nie wiadomo czego, ale najważniejsze, że jest też psychologiem (z wykształcenia, niże że och jej, mój prawnik to mnie tak słucha) i mediatorem. Znalazłam kiedyś o niej wpis na jakimś forum, już nie pamiętam gdzie, ale polecane tam były jeszcze chyba adwokat Milewska-Celińska i jakaś jeszcze. W ogóle tam radzili, żeby wytypować sobie paru prawników, pójść do każdego na poradę i dopiero wybrać - ja tak zrobiłam i nie żałuję, co prawda to dodatkowych parę stów, ale przynajmniej ma się porównanie. Powodzenia wszystkim.
      • Gość: Mofi Re: Adwokat od spraw opieki nad dzieckiem - Warsz IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.21, 03:19
        Pani Joanna Łapińska. Jest skuteczna (pozbawienie praw rodzielskich i alimenty) jestem z niej zadowolona więc polecam
      • Gość: Yola Re: Adwokat od spraw opieki nad dzieckiem - Warsz IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.21, 03:06
        Mecenas Joanna Łapińska, specjalizuje się w prawie rodzinnym. Nie ma sobie równych, warto się do niej zwrócić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka