Dodaj do ulubionych

dobry adwokat rozwodowy Poznań

21.02.22, 12:44
dzień dobry,

poszukuję prawnika do rozwodu. Mamy dwójkę dzieci więc pomoc szczególnie potrzebna w uzyskaniu alimentów. W internecie jest mnóstwo kancelarii, a ja nie wiem czym się kierować. Możecie jakoś doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina.nowacka Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 02.09.22, 12:02
      Przede wszystkim warto wybrać prawnika, który zna się na prawie rodzinnym. Kuzynka jest sędziną w wydziale rodzinnym i nie raz opowiadała, że widać, kto się tym zajmuje a kto przyszedł do sądu z doskoku i pisze pisma które nic nie wnoszą. Dlatego przy swoim rozwodzie chciałam kogoś kto naprawdę umie to zrobić, kierując się opiniami skorzystałam z usług adwokata Marcina Stachowiaka, ma kancelarie na ul. Młyńskiej w Poznaniu więc i lokalizacja super, nie żałuje. Pan Mecenas zawsze odbiera telefon lub oddzwania, informuje o wszystkim co robi, przesyła projekty pism, sam proponuje możliwe rozwiązania, również pozasądowe, na rozprawie momentami nawet ostry, widać ze sądu się nie boi ani przeciwnika big_grin
      • maga55517 Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań 18.12.22, 08:49
        Tak!! Pan Stachowiak to najlepszy prawnik w Poznaniu od rozwodów. Potrafi wszystko załatwić.
    • krejzolka Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań 29.12.22, 21:22
      A pani Iwona Sepieło? Ja korzystałam z jej usług i bardzo sobie chwale, konkretna kobieta
    • liwia.muc.33 Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań 02.01.23, 18:12
      Polecam mecenas Jankowska - Sepieło specjalistka w sprawach rozwodowych i podziału majatku. Super adwokat w pełni zaangażowana w moją sprawę, rozwód przebiegł sprawnie i po mojej myśli.
    • fremartela Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań 16.05.23, 11:00
      Od rozwodów przed sądem w Poznaniu jedynym właściwym wyborem jest Marcin Stachowiak. Ma cały zespół ludzi, którzy zajmują się tymi tematami. Specjaliści! Ja ich mam ze strony Rodzinne Stachowiak
    • kaliniec1970 Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań 13.07.23, 10:32
      Jesli rozwód jest trudny to nie ma co ryzykować i polecam Pana adwokata Marcina Stachowiak z kancelarii w Poznaniu, zajął się moją sprawą w sposób bardzo profesjonalny. Znakomity kontakt, zawsze dobrze zorientowany w sprawie i doświadczony w tych sprawach. Wszyscy sędziowie w sadach rodzinnych go znają. Z całą odpowiedzialnością mogę go polecić!
    • monika.jasicka.poczta Re: dobry adwokat rozwodowy Poznań 22.10.23, 17:40
      mi bardzo pomógł Pan Adwokat Bartosz Chudziński www.chudzinski.pro Myślę że warto się skontaktować!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka