Dodaj do ulubionych

Poznam samotną mamę (biały związek)

31.12.22, 15:55
Witaj!

Jestem 28-letnim mężczyzną szukającym kobiety do białego związku zbudowanego na przyjaźni i wzajemnym zaufaniu, chętnie samotnej mamy, która szuka partnera-przyjaciela. Pragnę poznać partnerkę, dla której seks nie jest istotnym aspektem życia, chciałbym przy tym stworzyć pełną, kochającą się rodzinę i dzięki temu nadać swojemu życiu głębszy sens, mieć się o kogo troszczyć, iść razem przez życie, być troskliwym partnerem i ojcem.

Kilka słów o mnie - jestem wysokim, ponoć całkiem atrakcyjnym brunetem, ambitnym, wykształconym i zmotoryzowanym, samoświadomym. Mogę się też opisać jako człowiek pogodny, przyjacielski, o dobrym sercu i z poczuciem humoru. Staram się prowadzić aktywny tryb życia, uwielbiam przyrodę i podróże. W wolnych chwilach lubię spacery po lesie, rowerowe czy też samochodowe wypady. Jestem optymistą/ realistą, z romantycznym zacięciem - wrażliwym na drugiego człowieka i świat. Coraz mocniej męczy mnie samotność, która potrafi odebrać życiu blask.

Szukam kobiety szczerej, mądrej życiowo i o dobrym sercu, której odpowiadałby związek bez seksu (ale nie chciałbym rezygnować z gestów świadczących o zażyłości). Mieszkam w okolicach Łodzi, często bywam też w Warszawie, dlatego fajnie jeśli będziesz z łódzkiego bądź mazowieckiego, ale to nie warunek. Jestem przekonany, że w przypadku złapania wspólnych fal, moglibyśmy stworzyć fajną relację, w której byłbym partnerem i ojcem potrafiącym zapewnić bezpieczeństwo i dającym duże pokłady miłości. O szczegółach opowiem na priv.

Jeśli szukasz podobnej relacji, też doskwiera Ci samotność, jesteś mamą lub chciałabyś nią zostać oraz stworzyć wartościowy związek na dobre i złe, lub po prostu szukasz wsparcia, odezwij się tutaj lub na maila maybeskyMAŁPAo2.pl, a opowiem o sobie więcej.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kontaktu!

Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka