adgata 28.11.06, 13:31 Proszę o pilną pomoc. Poszukuję w Warszawie (rewir Ochota) dobrego adwokata od rozwodów. Nie chce trafić do kogoś z książki telefonicznej. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena_11 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 29.05.13, 20:43 Karolina Bodnar, www.kb-kancelaria.pl/prawnicy/ Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 29.05.13, 21:47 Doopy nie adwokaci, skoro nie wiedzą, że nie wolno im się reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.05.13, 09:22 To nie reklama, poleciłam ale nie zauważyłam, że stary wątek, można spokojnie usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszkae Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.19, 23:57 do rozwodu i od prawa rodzinnego mecenas Joanna Łapińska najlepsza. Moją sprawę wygrała, profesjonalistka, zawsze przygotowana na wszystko, szybko reaguje, nie chciałabym jej mieć za przeciwnika bo nie ma sobie równych, nic dziwnego że ma takie opinie bo jest brzytwa i wygrywa sprawy. Miałam ją z polecenia koleżanki z pracy i polecam dalej bo jest warta Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek76 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 11.07.22, 18:38 A jak skontaktować sie z mecenas łapińską? Odpowiedz Link Zgłoś
cebulak2 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 23.04.15, 08:32 Popieram, Karolina Bodnar jest świetnym, rzeczowym i doświadczonym prawnikiem od rozwodów. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: exmezatka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.15, 03:23 Najskuteczniejsza według mnie jest Mecenas Joanna Łapińska (nie tylko według mnie ale i moich znajomych którzy z niej korzystali), a miałam parę spraw rodzinnych- rozwód, dzieci, alimenty, karne z mężem, i zmieniałam parę kancelarii zanim na nią trafiłam. Energiczna mądra kobieta o sile czołgu Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NikolOla Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.red-195-55-3.customer.static.ccgg.telefonica.net 31.12.15, 15:28 Polecam Adwokat Anetę Kowalczuk-Stogniew tel. 790207368, naprawdę fajna adwokatka z takim ludzkim podejściem do sprawy, cały czas świetnie się rozumialysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bbcbc Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.19, 19:28 Nie będę polecać nikogo z nazwiska, ale zawsze sprawdzajcie kto ile jest już adwokatem, jak ktoś jest dopiero parę lat to wciąż się uczy i dopiero zdobywa doświadczenie, ja bym sie bała mu oddać swoją sprawę. Warto wziąć kogoś z dużym doświadczeniem kto zjadł zęby na swojej pracy i nic go nie zaskoczy i nie przegra wam sprawy, trzeba uważać na nowicjuszy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotruch0987k Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.19, 10:19 Dokładnie tak, ja sprawdzałem na stronie ile lat adwokat Anna Grabowska zajmuje się rozwodami, i dowiedziałem się że od 2001 roku, taki staż + siła walki i przebojowość Pani mecenas to całkiem niezła amunicja. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sisi Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.20, 01:53 Pani mecenas Łapińska ma mega doświadczenie, 20 lat jest adwokatem i zajmuje się prawem rodzinnym, konkretna sprytna i skuteczna. Dla niej chyba nie ma spraw niemożliwych. Polecam bardzo z własnego doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arabeska Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.02.22, 17:53 A ja bardzo nie polecam, nieprofesjonalne podejście do klienta, błędy w pismach procesowych skutkujące niekorzystnymi rozstrzygnięciami i zaognieniem konfliktu pomiędzy stronami, unikanie kontaktu z niezadowolonym klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arabeska Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.02.22, 17:55 Oczywiście mowa o mec. Bodnar Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: G Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.18, 14:34 Pol Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monik Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.18, 14:39 Ja z polecenia trafiłam do adwokat Joanny Łapińskiej i jestem bardzo zadowolona, jest skuteczna wygrała moją trudną sprawę. Zawsze mądrze doradziła i wszystko tłumaczyła. Polecam jako dobrego fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeszczenie Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.19, 10:15 Adwokat Anna Grabowska, byłam u niej z polecenia na poradzie jeśli się zdecyduję na rozwód to na pewno do niej wrócę. www.adwokatannagrabowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tome-k789 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 13.07.13, 00:38 Ja mogę polecić mecenasa Tomasza Gizińskiego. Jest kompetentny, przyjazny i w dodatku niedrogi. Gdybym jeszcze raz miał się rozwodzić to znowu udałbym się do niego. Bardzo dokładny, zaangażowany w sprawę, którą prowadzi. W dodatku jest z nim bardzo kontakt. Na rozprawie dosłownie rozniósł stronę przeciwną. Potrafił obnażyć kłamstwa opowiadane przez moją byłą i jej świadków w sposób niezwykle profesjonalny. Dlatego mogę go z czystym sercem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matkamatks Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.19, 17:26 Moja sprawa była wyjątkowa, żaden adwokat nie chciał się tego podjąć. Mąż pomimo zabezpieczenia nie chciał oddać mi córki. Dopiero po miesiącu trafiłam też z polecenia do adwokat Anny Grabowskiej. Przeprowadziła mnie przez proces uprowadzenia rodzicielskiego z nakazem wydania dziecka. Była przy mnie nawet przy przekazaniu. Bardzo jej za to dzisiaj dziękuję. Byłam bezradna, a dziś cieszę się że odzyskała córkę. Mąż ma ograniczony kontakt do minimum i to w obecności kuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Jot Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.21, 06:27 Adwokat Joanna Łapińska najlepsza od spraw rodzinnych, specjalizuje się w tym. Też miałam ciężkie przejścia z mężem nie chciał oddać dziecka i bardzo mi pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AgnieszkaM Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.net.autocom.pl 13.06.23, 01:43 W czasie kiedy byłam rozsypana na tysiące kawałków Adwokat Joanna Łapińska prowadziła moją sprawę rozwodową. Bardzo, bardzo dziękuję za profesjonalizm, wiedzę merytoryczną, wielką klasę, ciepło, empatię, za bezpośredni i telefoniczny kontakt na bieżąco oraz za niesamowicie trafne ujęcie w pozwie wszystko co było bardzo ważne i istotne sprawy. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
hist760 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 25.07.13, 10:48 prowadziła moja sprawę adw edyta Dabrowska Ziemka jest dobra i umie słuchać 726 383 464 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
malamiki656 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 29.07.13, 10:21 dobra jest jak sądzę ta kancelaria na pl. bankowym. Podaję numer 501-725-641. Ja korzystalam z jej usług i jestem bardzo zadowolona. Mają tam niezle pomysły i prowadzą sprawę od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
radekwlo1973 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 13.08.13, 01:10 wystrzegajcie się prawników i innych pożal się boże specjalistów z organizacji Kobieta i Rozwód.to są oszusci, wlacznie z jej zalozycielka, ktora wykorzystuje ludzi.nie wierzcie dyrdymałom na stronie internetowej. to są same kłamstwa.zero profesjonalizmu tylko ciag na kase.mialem z nimi bardzo złe doświadczenia. uciekajcie jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
podkreska2 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 25.11.13, 19:12 Jako kobieta nie zgodzę się z tą opinią, ja miałam i (mam jeszcze) z nimi bardzo dobre doświadczenie, jak widać kolega był po przeciwnej stronie w sadzie i pewnie dlatego tak ich tu opisał, dodatkowo dodam że oni nie obsługują mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miszka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.15, 14:35 Dobrym adwokatem od rozwodów jest polecana wielokrotnie na tym forum mec Eliza Kuna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izabela Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.18, 20:24 Polecam panią Joannę Łapińską, to znana specjalistka adwokat od rozwodów, dostałam namiar z polecenia i sprawdziłam opinie o niej, ma same pozytywne opinie co mnie nie dziwi, bo jest bardzo skuteczna. Trudny rozwód za mną, pani mecenas była dla mnie wsparciem w trudnych chwilach, wszystko mówiła co mam robić i prowadziła za rękę - ja przynosiłam tylko dokumenty a ona dbała o wszystko i robiła, sprawa wygrana, nawet lepiej niż zakładałyśmy bo żądałyśmy dużo na wyrost, więc jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ligia-1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.07.13, 01:40 wioletta śliwińska Odpowiedz Link Zgłoś
mamafrani Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 15.08.13, 19:08 Ja polecam adwokat Agnieszkę Podgórską - Zaets. Znam ją jeszcze z czasów jej pracy w Centrum Praw Kobiet, kiedy nie była jeszcze adwokatem. Bardzo skuteczna, wyłapuje każdy szczegół, dzięki temu mojemu na szczęście byłemu mężowi nie udało się ukryć majątku podczas sprawy rozwodowej Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 27.08.13, 22:27 nie ma to jak marketing szeptany Odpowiedz Link Zgłoś
5minutka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.08.13, 00:02 Moją sprawę prowadził Pan adw. Przemysław Sokołowski i podszedł do niej bardzo profesjonalnie, rzeczowo odpowiadał na moje wątpliwości. Ale przede wszystkim był niezwykle skuteczny w swoich działaniach za co jestem mu bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Weksa Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.net.autocom.pl 12.04.23, 15:49 Adwokat Joanna Łapińska jest super w rodzinnych sprawach i prowadziła mi 2 sprawy obie wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
katarryna4 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 15.09.13, 21:50 Wiele pozytywnych opinii czytałam o adwokat Anecie Kowalczuk Stogniew, więc postanowiłam się do niej wybrać z moją sprawą i potwierdzam, że jest bardzo dobra bo....już się rozwiodlam, bez awantur i niekończących się procesów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzyna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.14, 00:31 W sprawie rozwodowej obsługiwał mnie adwokat Radosław Borowiec, na pierwszych dwóch terminach jeszcze aplikant adwokacki. Przeprowadził postępowanie sprawnie. Ja byłam przerażona i zestresowana, a adwokat opanowany. Ma umiejętność empatii, dobre zdolności komunikacyjne, chociaż adwokat jeszcze młody. Od początku gromadził dokumenty potrzebne do procesu, udzielał kompletnych informacji telefonicznie i pocztą elektroniczną. Składał wnioski dowodowe, które okazały się potrzebne. Wyrok rozwodowy zapadł z wyłącznej winy męża, man alimenty. W około 80% przewidywania Pana Radosława Borowca spełniły się w moim postępowaniu, ale za sprawę niemało zapłaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
1mamaprzedszkolaczka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 24.09.13, 19:15 Agnieszka Podgórska pracowała tez u rzecznika praw dziecka. Jeśli chodzi o kwestie związane z dziećmi, to myślę, że lepiej nie można trafić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BB Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 11:24 Nie podzielam opinii. Z mojego doświadczenia jeśli chodzi o rozwód i podział majątku (bez dzieci) uważam, że więcej się dowiedziałam z netu oraz od prawnika w Centrum Praw Kobiet aniżeli od Pani Agnieszki, która zainkasowała 900zł. i tu jej praca chyba się skończyła. Po ponad miesiącu nie robienia NIC przez Panią ADWOKAT Podgórską - Zaets dostałam rozliczenie tejże sumy - bezczelnie dołączyła nawet wzór pozwu który rzekomo przygotowywała godzinę (szkoda, że nie mogę go tu zamieścić), no tak jeszcze wysłała pismo (również chętnie bym je opublikowała w necie). OGÓLNIE PRZESTRZEGAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: IPOSPRAWIE Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.14, 14:00 Korzystałam z pomocy adwokata, który zajmuje sie tylko sprawami rozwodowymi - Anety KowalczukStogniew tel. 790207368 i sprawa skonczyla mi sie na 1 rozprawie. Jak chcesz sama w to brnąć prosze bardzo, ale dobry adwokat bardzo szybko ci sie zwróci w alimentach które możesz uzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-1979 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 25.09.13, 00:08 Ja miałam do czynienia z kancelarią mecenasa Tomasza Tomaszczyka. To młody, ambitny człowiek. Przede wszystkim znający realia obecnego świata i naprawdę sprawny w działaniu. Potrafi dużo przewidzieć i naprawdę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtassso Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 29.09.13, 08:59 Ja ze swojej strony mogę polecić kancelarię Adama Zaborskiego z Warszawy. Trzy razy "S". Szybko, Sprawnie, Solidnie. Bez prania brudów przed sądem oraz...co też kluczowe jest konkurencyjny cenowo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gina77 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.14, 13:54 Mogę ci polecic moją panią adwokat Anetę KowalczukStogniew, ale ona przyjmuje w centrum Warszawy na Żurawiej i specjalizuje sie w rozwodach i alimentach. z tego co wiem to ona nie przyjmuje wszystkich klientów jak leci, a tylko tych z polecenia i wcale sie nie dziwie bo osobiście prowadzi wszystkie sprawy - jak juz jakąś przyjmie. Mi sie udało, więc możesz ewentualnie sprować bo jest naprawde w mojej ocenie bardzo dobrym adwokatem rozwodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
8natala Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 06.05.14, 14:26 Mnie rozwodziła pani Grażyna Buczyńska buczynskagrazyna.pl/zakres-uslug/rozwod-warszawa/ Bardzo dyskretna Pani adwokat. Trochę droga. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ElżbietaEla Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.14, 11:49 Polecam mec Katarzynę Plutę, która prowadzi sprawy rodzinne. Prowadziła moją sprawę o rozwód (rozwód małżeństwa z 30 letnim stażem). Świetne podejście, fachowiec. tel do Pani mec 501 570 500. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jhg Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.jmdi.pl 13.05.14, 13:19 Ja polecam Panią która ma biuro na Al.Solidarności, kompetentna, miła, zawsze odpowiada na miale i telefony, sprawy prowadzi sumiennie i ma przystępne ceny. Mi pomogła przy alimentach, potem przy rozwodzie. Bardzo się stresowałam a wszystko poszło zgodnie z planem. Podaję nr tel. 606-733-230 www.izkancelaria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.14, 15:54 Ja z całego serca mogę polecić Panią Mecenas Elizę Kunę. Bardzo skuteczna, ale przede wszystkim zaangażowana. Przygotowała mi wszystkie pisma, umawiała spotkanie przed każdą rozprawą, żeby mnie przygotować do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.10.14, 11:50 Mi koleżanka z pracy poleciła p.mec. Magdalenę Staszewską. Z tego co wiem to specjalizuje sie w prawie rodzinnym. Kobieta naprawde angażuje sie w sprawę i naprawdę umie pomóc. W trakcie sprawy wywalczyła mi alimenty na dzieci i ograniczenie wladzy rodzicielskiej dla mężą. Rozwód był trudny bo mamy 2 dzieci a b. małżonek stosował wobec nas przemoc fizyczna i psychiczną. Tel do Pani mec. 508164048 - Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość nad Gościów Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 27.10.14, 14:19 Miałem rozwód z winą, który na początku prowadziłem sam. Po trzeciej rozprawie i 3 kontakcie z adwokat Dominowską sam na sam rozpoczęła się moja wędrówkę po adwokatach,którzy by jej dorównali. Staniszewski jest mocno przereklamowany. Tak samo Skarga w ogóle mnie nie przekonał. Wybrałem mecenasa Roberta Ofiara. Jest to adwokat, który ma dobre pomysły i mówi co robić a nie czekanie proponuje na nie wiadomo co. Dominowska jest taką rozdartą agresywną papugą i wydaje mi się, że taki mecenas jak Pan Robert, spokojny, opanowany, ciągle odpowiadający na jej zaczepki, nie pozwalający jej na ostatnie zdanie to była moja recepta na tą sprawę. Tyle z moich spostrzeżeń. Polecam wejść na www.obronca.com.pl tam są namiary do mecenasa i też całkiem niezłe info jak sprawę robić samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kala Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.15, 01:36 ja mogę polecic swoją panią adwokat - Joanna Łapińska ze śródmieścia wawy, prowadzi moją już trzecią sprawę (były alimenty, rozwód, taraz podział majątku) i jestem bardzo zadowolona z niej i z efektów, rzetelna i profesjonalna, zawsze ma dla mnie czas. pozdrawiam, Kalina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agniecha Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.wlodarzewska-gw.supermedia.pl 02.02.14, 16:26 Pani mecenas Anna Szela , namiary dostałam od kolegi, jestem w trakcie sprawy i podzielam dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 17:00 Polecam adwokat Małgorzatę Woźniak wozniakmalgorzata.pl/ Kancelaria Adwokacka Adwokat Małgorzata Woźniak Al. Jerozolimskie 33/7 00-508 Warszawa tel. 0-22 622-20-48 kom. 503 662 367 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wolny Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.jmdi.pl 06.02.14, 10:03 Mogę polecić mecens Agnieszkę Rzepkę www.adwokat-rzepka.pl, rozwód przeprowadzony szybko i skutecznie, młodna i zaradana mecenas byłem pod wrażeniem jej umiejętności na sali rozpraw Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 20:22 Witam, moją sprawę prowadzi Pani mecenas Eliza Kuna, próbujemy wykazać winę mojego męża. Pani mecenas jest bardzo zaangażowana, odpowiada na wszystkie moje maile. Poleciła mi ją koleżanka, która emocjonalnie bardzo trudno znosiła rozwód, a Pani mecenas jej pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość jola Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.158.217.1.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.14, 17:14 Wiem jak trudno jest znaleźć dobrego a przy tym taniego adwokata. Dlatego chcę polecić adwokata Rafała Winiarka. Niesamowity człowiek, potrafi przywrócić wiarę, w to że wszystko się ułoży. Mogę dzwonić do mecenasa z każdym pytaniem, zawsze uprzejmy i konkretny. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michalku1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 19:02 Hej, polecam pójśc po kilku kancelariach. Ja byłem u 3 adwokatów mec Elizy Kuny, Mec. Celińskiej Milewskiej, Mec. Glass Brudzińskiego i po pierwszym spotkaniu zdecydowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MarekK Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.14, 09:51 Pani mecenas Szela. Prowadzi obecnie moją sprawę i nie mam zarzutów. Poszedłem z polecenia i po dobrych opiniach. Potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwerty Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.14, 09:51 również do niej trafiłam, również polecam, jest naprawdę dobra, umie wesprzeć i doradzić Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasiula3333 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 09:22 Polecam mec Katarzynę Plutę od spraw rodzinnych. Prowadziła moją sprawę o ogr władzy rodzicielskiej. Już pisałam o tej sprawie na innym forum. Ciężka sprawa, a Pani Kasia wsparła mnie nei tylko wiedzą, doświadczeniem, ale była tez wsparciem emocjonalnym. Czasem idzie sie do adwokata, człowiek się rozkleja, a on z zimną twarzą każe przejść do rzeczy. Pani mec Pluta taka nie jest. Polecam Kasiula. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: delena Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 212.180.200.* 12.11.14, 00:33 Zaryzykowałem i wybrałem adw. Małgorzatę Woźniak do prowadzenia mojej sprawy o rozwód, a potem podział majątku. Nie pomyliłem się, Pani mec niezwykle zaangażowana, sumienna, oddana sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dzi Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.14, 19:35 Słyszeliście cos o mec. Natalia Ołowska-Czajka wcześniej Ołowska-Zalewska??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.kapis Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 03.07.15, 11:09 Tak , co nieco...prowadziłem wiele spraw sam bez adwokata z z jej mocodawczynią jako opozycjonista , niewiele wskórała ...odpowiedz jednoznaczna... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Przyklejone przez moderatora 21.02.14, 08:10 abi28 25.06.07, 17:02 Cześć dziewczyny. Jak w temacie potrzebuję sprawdzoną kobietę - adwokat z Warszawy, oczywiście chodzi o rozwód. Proszę o namiary, będę bardzo wdzięczna. Sprawa pilna, chcę złożyć pozew a nie wiem zupełnie jak się do tego zabrać. Mam jeszcze jedno pytanie, takie już na przyszłość. A mianowicie, jeżeli mój mąż złoży pierwszy pozew i będzie chciał w nim mnie oczernić(i niedaj Bóg) przejąć opiekę nad dzieckiem (tego bym nie znisła!), czego mogę się spodziewać po draniu, to czy jest możliwośc odwołania się od tego pozwu i złożenie swojego i czy muszę to zrobić dopiero po otrzymaniu pozwu, wezwania na rozprawę. Przepraszam, że tak haotycznie, ale jestem w strasznym dołku i sama nie wiem co mam robić. Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi. perelka121 26.06.07, 20:20 polecam bardzo p. mecenas Monika Branicką-Warską. Branicka-Warska Monika, Warski Krzysztof. Kancelaria prawnicza. tel/fax. 0 22 621 26 35 00-515 Warszawa, Żurawia 24a pow.Warszawa, woj. mazowieckie bra-warpoczta.onet.pl Mam nadzieję, że telefon aktualny, najzyżej pogrzeb w necie, ja bylam niesamowicie zadowolona, wspaniała kobieta i adwokat. do Perelki121 abi28 27.06.07, 14:41 Perełka, dzięki wielkie ! Re: do Perelki121 mokrasa 29.06.07, 13:13 Katarzyna Jachacy, (022) 406 31 70. Ja dopiero zaczynam , ale poleciła mi koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Angielka Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.14, 11:25 Wszystkim,którzy się zbierają do rozowdu i szukają w Warszawie mogę polecić udanie sie do mojej adwokat pani Anny Szeli. Nie "obedrze cie ze skóry" a dostaniesz właściwą pomoc. Ja jestem szczerze zadowolona z pracy pani mecenas i podejścia. Jest dobrym prawnikiem z doświadczeniem i widać, że zależy jej na kliencie chociaż nie słodzi i nie opowiada bajek. Proponuje najpierw umówić sie na poradę bo wszytko dobrze tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ty_tan Re: Przyklejone przez moderatora 08.04.14, 09:54 również polecam - otrzymałem dużą pomoc i wsparcie zarazem, właściwa osoba na właściwym miejscu i z dużym doświadczeniem, sprawę oczywiście wygrałem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tor Re: Przyklejone przez moderatora IP: *.net.autocom.pl 01.09.21, 05:25 Joanna Łapińska jest najlepsza od rozwodów w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
antantdar Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 22.02.14, 10:28 bardzo solidny i aktywny w działaniu mec Artur Antoniewicz polecam sprawdzony kancelaria na Sulejkowskiej 42 , 607 867 333 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iza78 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.myskyhost.com 23.07.14, 14:49 ja moge polecić z czystym sumieniem adwokata Przemysława Sokołowskiego. Dostałam polecenie od koleżanki i nie żałuje. Bardzo skutecznie prowadził moją sprawę rozwodową i tak docisnął mojego eks że alimenty na córcie mam takie jak chciałam! szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katarzyna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.14, 18:16 ja polecam Zbigniewa Jewdokina. prowadzil moj rozwod i dostalam alimenty na siebie i na dzieci, bardzo zaangazowany w sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smutektu gości Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 195.187.156.* 01.01.15, 14:38 póki co tez mam pana Zbyszka i jestem zadowolona. podoba mi się jego konkretne podejście do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
akowalska.1989 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 26.09.14, 12:11 Widze, że poleceń jest sporo więc i ja mogę wskazać kogoś z własnego doświadczenia. adwokat Michał Krawczyk tel 509952452, ma bardzo przyzwoite jak na Warszawe ceny i dobre podejście zarówno do klienta jak i do samej sprawy. Wiedziałam na czym stoje i na co mogę liczyć. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc 1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 09:47 Mi koleżanka dała namiar na p.Agnieszkę Podgórską i w trakcie rozwodu zmieniłem adwokata. Widać,ze jej się chce i doprowadziła do powtórzenia badań w RODK, a wcześniejszy adwokat mówił, że to niemożliwe. Jestem zadowolony, choć do końca tego koszmaru rozwodowego jeszcze troche zostało.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MonikaZielinska Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.14, 11:46 Byłam u kilku adwokatów z tej listy i przyznam, że stawki mnie zszokowały od 5 tysięcy w górę.. Nie wiem kogo na to stać Odpowiedz Link Zgłoś
ramelia1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 05.11.14, 11:50 Monika, Mnie reprezentowała w Warszawie Pani Mecenas Kuna i stawki były znacznie niższe od tego co piszesz, a byłam bardzo zadowolona. Więc warto szukać tańszego adwokata. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 21.11.14, 16:06 Dobry adwokat od rozwodów to na pewno Marek Bednarczyk. Szczerze polecam. Jest na prawdę uczciwy i rzetelny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ana Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.centertel.pl 28.11.14, 22:46 Ja juz jestem szczęśliwie po rozwodzie Pomogła mi pani adw. Magdalena Staszewska. Napisała pozew i porozumienie dot. opieki nad dzieckiem. Udało nam się na pierwszej rozprawie zakończyć sprawę i juz jestem wolną kobietą Szybko, sprawnie, wszystko mi wytłumaczyła i ostrzega przed wszystkimi "pułapkami". Jest bardzo miła i nie miałam żadnych problemów. Polecam! Tel. 508164048 (dzwońcie raczej rano lub po 16 bo często jest w sądzie). Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AlicjaB Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 212.180.200.* 11.12.14, 22:39 Po 3 l3tniej batalii zakończyłam sprawę o rozwód z moim teraz już byłym mężem. Od początku sprawą zajmowała się adw. Małgorzata Woźniak (kancelaria al. jerozolimskie 33 lok 7 Warszawa). Sprawę prowadziła jak swoją własną, osobiście brała udział w rozprawach, zawsze przygotowana, zawsze miała dla mnie czas, czy telefoniczny, czy osobisty czy mailowy kontakt zawsze był. 3 lata to długi okres i nigdy sie na niej w tym czasie nie zawiodłam. Polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bika Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.14, 10:58 Ja polecam w Warszawie Panią Mecenas Magdalenę Kijowską-Dober, przystępna cena i bardzo rzetelna, zaangażowana w sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lidka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 29.10.14, 09:26 W rozwodach specjalizuje się adwokat Aneta Kowalczuk Stogniew tel. 790207368 z którą ja współpracowałam i naprawdę polecam ją innym kobietom ktore mają to przed sobą bo ten horror można przejść chyba tylko z dobrym adwokatem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jagas Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.14, 10:42 Jestem świeżo po rozwodzie. Wczoraj byłam w sądzie z panią mecenas Anną Szelą, która wszystko przygotowała. W sumie odbyła się 1 sprawa, wszystko sprawnie i spokojnie, naprawdę polecam. Ta pani mecenas prowadziła też sprawy moim koleżankom od których dostałam kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tula Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.net.autocom.pl 01.09.21, 05:31 Ja miałam adwokat Łapińską i to był najlepszy wybór, sprawę wygrała. Przeszłam się po kilku polecanych adwokatach i zrobiłam taki casting, wybrałam Łapińską, rzeczywiście jest najlepsza od rozwodów i w ogóle rodzinnych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kot anka Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.play-internet.pl 26.11.14, 19:41 Ja nie będę nikomu robiła sztucznego PR, ale ten mecenas to porządny facet, szybko mnie rozwiódł i zrobił korzystny podział majątku tu jest tel. do niego 537 582 192 Odpowiedz Link Zgłoś
kirestryna Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 01.12.14, 21:07 Ja nie zawiodłam się na mecenasie z pl. bankowego - podaję namiar 501-725-641. Rozwód nie trwał długo ale chyba dlatego, że byłam dość dobrze przygotowana przed podjęciem wszelkich ruchów. Także polecam A. Odpowiedz Link Zgłoś
trones Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 15.12.14, 13:07 Moją sprawę prowadzi mec. Magdalena Staszewska. Jest bardzo doświadczona i wie co robi. Już na pierwszej rozprawie uzyskałam alimenty na czas trwania sprawy. Nie owija w bawełnę i nie obiecuje gruszek na wierzbie, ale dokładnie mówi co będzie się działo. Na rozprawie dosłownie zmiotła "świadków" męża, którzy plątali się w zeznaniach tel do niej 508 164 048 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 109.241.140.* 23.12.14, 13:31 ja polecam adwokata Janusza Cichonia, jest rewelacyjny 668 899 666 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-ewa7 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 29.01.15, 14:11 Wpisz swJa też polecam adw. Magdalene Staszewską. Bardzo konkretna, rzeczowa i wie co robi. Prowadzi moj rozwod i podział majatku. A na sali sądowej działa jak w amerykańskich filmach Strzelała pytaniami i miałam niezłą satysfakcję widząc mine męża... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AndziaKowalska Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: 213.158.222.* 29.12.14, 12:59 Andrzej Rogoyski z Warszawy. Wczuwa się i sam ma dzieci. prowadził koleżance kontakty i była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 11:01 Miałam kontakt z kilkoma osobami, polecam adwokata Annę Szelę z Warszawy. Solidna osoba, zawsze przygotowana, konkretna, dobra współpraca. Polecam z własnego doświadczenia, prowadziła moją sprawę z pozytywnym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abanil Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 18.01.15, 17:09 ja polecam z czystym sumieniem adw. Michała Krawczyka. Jesteśmy w toku sprawy rozwodowej i od początku naszej współpracy byłam bardzo zadowolona z jego podejścia do sprawy. Działa szybko ale rozsądnie, czasem stopuje moje pomysły (i wygląda na to, że zasadnie, no i każdorazowo jest ze mną na sali osobiście. Polecam! tel do niego dla chętnych - 509952452. Odpowiedz Link Zgłoś
guestowiec1 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 30.07.15, 01:06 Przeglądając to forum zastanawiałem się, czy ktoś doda opinię o p. Krawczyku. No i jest. Tymczasem...jeśli ktoś idzie do sądu, by walczyć o swoje ( i nie tylko) interesy i dobra, to zdecydowanie odradzam M.Krawczyka. I to w każdej dziedzinie - nie tylko przy rozwodach, choć tu takie forum. Jeśli sprawa jest łatwa prosta, to ją poprowadzi. Jeśli jest więcej niuansów, to będzie chciał iść na porozumienia etc. O kant d... z takim podejściem adwokackim. Za każdym razem spieszy się na kolejne spotkanie ws porozumienia. Specjalista od porozumień powinien być mediatorem, a nie adwokatem. Oczywiście możliwość ugody może i powinna być brana pod uwagę, ale pod warunkiem, gdy faktycznie jest na to szansa i jest logiczne, a nie za każdym razem, gdy sprawa nie chce się "sama" rozwiązać, a tak jest w przypadku tego adwokata. Na forach czy serwisach jest sporo pozytywnych opinii o tym adwokacie, ale chyba nigdzie nie ma żadnego konkretnego wpisu precyzyjnie określającego w jaki sposób sprawy sie zakończyły lub jak przebiegały. Samo stwierdzenie "sprawa zakończyła się pomyślnie" g... warta. Podejrzewam, że co najmniej 75% z tych spraw mec. MK (o ile autorzy wpisów są wiarygodni) to porozumienia. Zatem te opinie są nic nie warte. Podobnie z większością forów, bo żeby oczenić adwokata, to trzeba poznać specyfikę spraw jakie prowadził lub po prostu być na salach sądowych. Ta opinia jest dla tych, którzy szukają czagoś więcej niż prostego porozumienia. Zasadniczo to porozumiewać można się poza salą sądową, w sądzie tak na prawdę każdy walczy o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MagdallenaTa Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.15, 11:28 Polecam Ci adwokat Anetę Kowalczuk-Stogniew tel. 790207368. Jest naprawdę rewelacyjna! Bardzo fajnie mi się z nią współpracowało Na konsultacjach było przyjemnie, a w sądzie ostro Nie chciałabym mieć jej przeciwko sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
para1975 Re: dobry adwokat od rozwodów ?- warszawa 24.03.15, 20:40 Ja właśnie skończyłam dzisiaj swoją udrękę. I co...Mareczku nic ci nie pomogły zarobki na czarno. Oczywiście Panie Mecenasie tak jak obiecałam polecam na forum i podaję namiar na kancelarię na pl. bankowym: 501-725-641. Jest Pan the best na rozprawach. Ox Odpowiedz Link Zgłoś