Dodaj do ulubionych

adwokat w toruniu, proszę pomóżcie !

01.07.07, 14:11
proszę, polećcie mi adwokata w Toruniu, który pomoże napisac pozew o alimenty
i ewentualnie poprowadzi sprawę, gdyby była taka koniecznośc. zależy mi, żeby
była to osoba znająca się na prawie rodzinnym, a jednocześnie życzliwa i
ludzka. Jeśli wiecie, ile kosztuje porada u tego adwokata, to proszę o info,
a jeśli nie, to wystarczy mi samo nazwisko. dziękuję z góry za pomoc,
Obserwuj wątek
    • magb1 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 02.07.07, 15:15
      Znam kilka pomyslnie zakończonych spraw prowadzonych przez panią Wielińską, ma
      biuro na Piekarach, kompetentna, rzeczowa, szybko działająca. Nie wiem, ile
      kosztuje tylko porada, ale cały rozwód, negocjacje z adwokatem drugiej strony,
      ustalenie terminu, napisanie pozwu i naprawdę kompetentna reprezentacja w
      sądzie - ok 4 tys.
      • iza0535 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 21.07.07, 12:05

hej tez jestem z Torunia
        i bede musiala szukac kogos do poprowadzenia sprawy o alimenty
        emma kontakowalas sie moze z ta Pania?
        znasz cene?
        moze ktos jeszcze moglby polecic jakies namiary...
        bede wdzieczna
        pozdrawiam
        • majka035 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 27.09.07, 18:55
          Tylko p.Wielińska
    • mariamariaa Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 05.10.07, 15:42
      Witaj, mogę polecić panią mecenas Alicję Iwonę Mielke. prowadziła
      moja sprawę rozwodową i alimentacyjną i kilku moich znajomych,
      naprawdę fajna, kompetentna i życzliwa osoba.podam ci jej nr.tel. na
      maila.
      • pola782 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 08.10.07, 09:39
        Witajcie. Też chcę iść do sądu. Interesuje mnie ile adwokat bierze
        za poradę? Dziękuję.
    • nastolatkainaczej1 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 20.10.13, 13:25
      Mnie pomógł adwokat Marcin Synak, jestem bardzo zadowolona bo zgłosiłam się do kancelarii na tydzień przed rozprawą, na szczęście pomógł mi mimo że pomieszałam trochę rzeczy w pozwie. Skończyło się od razu na rozprawie dokładnie tak jak chciałam. Pani sędzia też była bardzo wyrozumiała. Najważniejsze , że obyło się bez szarpania miesiącami z byłym mężem. Stracone nerwy są najgorsze.
      • Gość: Cloe Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! IP: *.26.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 16.11.15, 12:40
        Witaj! Czy mogłabyś napisać, jak wyglądało to od strony finansowej? Boję się iść do sądu sama, bez adwokata, ale z drugiej strony nie wiem, czy dam radę finansowo.
    • leonard_thelwyn Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 24.11.13, 20:39
      Proponuję adwokata Marcina Synaka. Naprawdę świetny fachowiec. Kilka razy pomagał mojej koleżance w sprawie rozwodowej, a potem w sprawach o alimenty. Mi prowadził sprawy o kontakty z córką. Tutaj jest link do jego Kancelarii Adwokackiej w Toruniu.
      • Gość: Jarek Misiak Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! IP: *.play-internet.pl 14.04.14, 15:10
        ja proponuję adwokata Piotra Domańskiego. Naprawdę jest zaangażowany w sprawy, miałem z nim bardzo dobry kontakt i nie kasuje tak jak adwokaci na Starówce
    • michal.kik Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 22.10.20, 21:05
      W Toruniu polecam usługi Katarzyny Bórawskiej z Kancelarii Adwokackiej B-Legal.
    • Gość: Wiolka Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! IP: *.toya.net.pl 20.07.21, 16:34
      Dzień dobry. Mnie pomogła adwokat Magdalena Chróścielewska.Bardzo fajna. otwarta. wysłucha, chętnie wesprze. NIe ma co dłużej szukać i się zastanawiać. Wybór może być tylko jeden. dane kontaktowe do Mecenas 666609065
    • adamwolski4010 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 13.09.21, 15:36
      Polecam Pana Piotra - Adwokat Piotr Warzycki - Adwokat Toruń. Ma swoją kancelarię przy ul. Strumykowa 11/2, 87-100 Toruń. Bardzo rzeczowy i miły adwokat smile
    • radoslaw83 Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! 01.10.22, 13:11
      polecam adwokatkę Dominikę Bołądź, jest konkretna i skuteczna, a przy tym bardzo miła i pomocna. prowadzi glownie sprawy rodzinne
      • Gość: annatom@wp.pl Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! IP: *.toya.net.pl 02.09.23, 23:23
        ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA. Ja wiem tylko po swojej sprawie, którą wygrała. Ale to chyba najlepsza rekomendacja.
        • Gość: Kasiatryk@op.pl Re: adwokat w toruniu, proszę pomóżcie ! IP: *.toya.net.pl 21.11.23, 19:36
          Od rozwodów i spraw rodzinnych wiadomo, że najlepsza jest jest Adwokat Chróścielewska Ona potrafi bardzo dużo wygrać w sądzie. Nie uczy się na waszej sprawie, tylko wie wszystko.
          Prowadzi super bloga rodzinnego, gdzie jest mnóstwo pomocnych info rodzinne-prawo.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka