Dodaj do ulubionych

Krew w kupie

18.10.21, 18:14
Witam. Niemowlę, 6 Miesięcy. Biegunka, śluz i krew w kupce. Jesteśmy w szpitalu. Badania na wirusy i bakterie ujemne. Crp było podwyższone do 35, dostał antybiotyk i crp w normie. Krew od wtorku, po lekach krew ustala, biegunka się utrzymuje. Dzisiaj znowu pojawiła się smużka krwi. Badania moczu i krwi ok. Bardzo się martwię. Pomóżcie. Dodam, że od urodzenia miał problem z kupkami, były śluzowate. Lekarze twierdzili, że taki jego urok,bo badania wszystkie wychodziły dobrze.
Obserwuj wątek
    • backup_lady Re: Krew w kupie 18.10.21, 21:47
      Jesteś w szpitalu, zaufaj lekarzom. Naciskaj tak długo, aż będzie wiadomo, co może być przyczyną, może będą mogli pokierować na kolejne badania, może jakaś alergia? Ale to zgadywanie, lekarze mają wyniki badań i pogląd na cała sytuację. Sama mam syna o miesiąc starszego i na samą myśl o stresie, który masz mnie mrozi, ale postaraj się zachować spokój. Będzie dobrze!
      • justyna190293 Re: Krew w kupie 18.10.21, 22:19
        Nie ufam lekarzom.
        • backup_lady Re: Krew w kupie 19.10.21, 19:11
          Lekarzom nie ufasz, ale zaufasz radom obcych osób z forum? Takim, które nie poniosą żadnej odpowiedzialności za bzdury, które tu napiszą? To zamiast do szpitala, trzeba było na trzy zdrowaśki do pieca.
          • justyna190293 Re: Krew w kupie 19.10.21, 20:44
            Prędzej się czegoś konkretnego dowiem z forum niż od lekarzy. Oni mają to gdzieś, będą wymyślać i leczyć na coś czego nie ma. A jak nie chcesz pomóc to się nie udzielaj proszę
            • justyna190293 Re: Krew w kupie 19.10.21, 20:46
              Przepraszam. Jestem trochę zdenerwowana. Po to jest forum, żeby pytać. Może akurat ktoś miał podobna sytuację i doradzi jakie badania zrobić, do kogo się udać

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka