Dodaj do ulubionych

zbyt pewna siebie byłam...

04.03.16, 23:15
Trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny. Niestety jestem w szpitalu. Dostałam krwawienia. Mam krwiaka na wysokości zarodka.
Słyszałam bicie serca dziecka, ale boję się go zapamiętać...
No to leżę...
Co ma być to będzie...
Obserwuj wątek
    • daga_brzez Re: zbyt pewna siebie byłam... 05.03.16, 08:16
      Kciuki zasisniete.. trzymaj sie. Bedzie dobrze.. Musi byc !!
    • kurczeno Re: zbyt pewna siebie byłam... 05.03.16, 11:50
      trzymaj się ciepło.
      • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 05.03.16, 20:29
        Dziękuję dziewczyny smile
        Miło wiedzieć że nie jest się samym smile
        Krwawienie ustąpiło, ale dziś wieczorem zaczęły lecieć brunatne skrzepy. Lekarz mówi że to pewnie krwiak i dobrze że się w ten sposób macica oczyszcza.
        I tej wersji się będziemy trzymać wink
        Boję się trochę, ale staram się zachować spokój wink
        Powodzenia dziewczyny wink
        • rasgeea Re: zbyt pewna siebie byłam... 06.03.16, 13:17
          Ufff to kamień z serca smile Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki. Dbaj o siebie wink
    • wysoka1987 Re: zbyt pewna siebie byłam... 06.03.16, 18:23
      Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze smile Pisz i informuj nas co i jak smile Trzymam kciuka mocno !
      • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 07.03.16, 23:30
        Dziś miałam usg. Nadal bije serduszko wink
        Maleństwo ma 1,56 cm wink
        Niestety krwiak nadal jest i... ma się dobrze...
        Na razie jest ok wink
        • wysoka1987 Re: zbyt pewna siebie byłam... 09.03.16, 16:28
          Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i maleństwo smile Trzymajcie się tam smile
          • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 15.03.16, 07:59
            Wczoraj miałam usg. Dzieciątko przeżyło bardzo silne krwotoki z piątku i soboty wink
            Kosmówka lekko się odkleiła, ale nie w miejscu gdzie płód pobiera środki odżywcze, więc jest ok wink
            Zupełnie leżę plackiem na łóżku szpitalnym - nie pozwalają mi nic robić...
            Najgorsze że nie wiadomo dlaczego, ale krwiak już zamiast 2 cm ma 10 cm...
            Dziś w nocy doszły skurcze i wróciły obfite krwawienia... Mówią że to dlatego że macica pozbywa się krwiaka. Podano mi nospę domięśniowo i się uspokoiło wink
            Brakuje mi moich dzieci... Wczoraj dowiedziałam się że regulamin zabrania przyprowadzania dzieci do lat ośmiu sad
            Cała sytuacja wcale nie jest dla mnie łatwa również z innych powodów...
            Wiele przeżyłam, ale to co się dzieje przerasta wszystko...
            • rajmunda Re: zbyt pewna siebie byłam... 17.03.16, 13:14
              Co u Ciebie i maluszka, jak sytuacja na froncie?

Pozdrawiam z zaprzyjaźnionego forum Wrześniowych Mam.
              • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 17.03.16, 22:07
                Sytuacja nie jest dobra. Maluszek rośnie, ale krwiak nie maleje... Aktualnie ma wymiary 9x10 cm... Krwiak niszczy macicę... Grozi mi nie tylko utrata dziecka ale i macicy...
                Nawet profesor z 34 letnim doświadczeniem nie widział takiego przypadku...

Dziewczyny, nie chcę żebyście myślały o mnie i denerwowały się niepotrzebnie... Potrzebujecie spokoju a nie nerwowych bodźców...
                Nie myślcie ciągle o mnie - postarajcie się zapomnieć...
                Będzie dobrze wink
                Ale wolę sama przejść przez to piekło, bo wiem jak działają na kobiety w ciąży takie informacje...
                Powodzenia wink
                • rajmunda Re: zbyt pewna siebie byłam... 18.03.16, 10:03
                  Oczywiście, że będziemy o Was myśleć!
                  Pomodlę się za Was. Trzymajcie się...
                  • wysoka1987 Re: zbyt pewna siebie byłam... 18.03.16, 10:36
                    Jesteśmy z Tobą ! Przecież każdej z nas mogło to się przydarzyć, jak można obojętnie do tego podejść...
                    • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 18.03.16, 14:06
                      Gdy byłam w pierwszej ciąży, też korzystałam z forum takiego jak to. Gdy nagle właśnie w pierwszym trymestrze kilka dziewczyn zaczęło ronić ciąże, tak bardzo się martwiłam że sama dostałam plamień. Dlatego później nie wchodziłam na forum, albo przynajmniej na tego rodzaju posty... Nie byłam obojętna - wręcz przeciwnie - bardzo się o nie martwiłam...

Dlatego dziękuję bardzo za Waszą troskę, kochane wink
                      Nie chciałabym jednak żeby to na Was wpłynęło...

Jeśli bardzo chcecie, od czasu do czasu napiszę co u nas wink
                      Jak będę wiedziała coś konkretnego wink ok?

Na razie powiem że maleństwo ma już 6,5 cm wink
                      Ale dziwnie tak się czuję - boję się cieszyć tą ciążą, przywiązywać do maleństwa... Żeby nie było mi tak żal...

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i mam nadzieję że będziecie miały spokojne ciąże wink
                      Do października niedaleko wink
                      • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 20.03.16, 18:50
                        Jestem już po zabiegu. Krwiak odpadł ale maleństwo nie żyło. Trudno, tak miało być...

Pozdrawiam i dziękuję za każde dobre słowo
                        • evanda1 Re: zbyt pewna siebie byłam... 21.03.16, 07:43
                          Ściskamy Cię bardzo mocno
                        • rajmunda Re: zbyt pewna siebie byłam... 21.03.16, 09:45
                          Tak mi przykro sad Przytulam...
                          • zniemczyk Re: zbyt pewna siebie byłam... 21.03.16, 11:35
                            Dziękuję dziewczynki wink
                            Tak musiało być....
                            Przepraszam ale żegnam Was...
                            Będę o Was pamiętała i życzę Wam spokojnej, bezproblemowej ciąży wink
                            Ale nie będę w stanie już tu zaglądać - wybaczcie...
                            Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka