Dodaj do ulubionych

Kiedy zamykamy forum?

24.03.16, 06:03
Nie wiem czy czujecie taka potrzebę, ja zgłaszamsmile.
Pamietam, ze w poprzedniej ciąży czekałam z wypowiedziami dopóki nie zamknęlysmy forum. I trudno było zrobic pierwszy wpis.
Moze ustalmy jakiś termin, początek drugiego trymestru dla dziewczyn z terminem na koniec października/początek listopada, zeby każdy kto chce z nami byc zdążył sie wpisać.
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • wysoka1987 Re: Kiedy zamykamy forum? 24.03.16, 08:34
      A dlaczego takie ciśnienie jest zxawsze na zamykanie forum? Jak masz jakieś obawy z wypowiedziami na forum to może pomyliłaś miejsce?
      • evanda1 Re: Kiedy zamykamy forum? 24.03.16, 15:38
        Wysoka, moze pomyliłam. Chyba pozwolisz mi zdecydować za jakiś czas? Twoja wypowiedz była bardzo niemila. Moze daj sie tez wypowiedzieć innym czy lubią byc tylko podczytywani przez każdego anonimowego hejtera czy jednak spodziewają sie zbudowania jakiegoś miejsca, gdzie mogą pogadać o podobnych problemach i czuć sie w miarę bezpiecznie?
    • renatamalinows Re: Kiedy zamykamy forum? 24.03.16, 13:38
      Wiem o czym piszesz wink Na forum mojego starszaka pisałyśmy o wszystkim o czym na otwartym byśmy pewnie nie napisały. Jeżeli masz fb to jest zamknięta grupa Poździernikowe mamy 2016. Na pewno dzieje się tam dużo więcej niż tu smile
      • evanda1 Re: Kiedy zamykamy forum? 24.03.16, 15:39
        smile
        Nie lubię fb??
        • natalka.m90 Re: Kiedy zamykamy forum? 30.03.16, 12:59
          Evanda, ja cię absolutnie popieram i rozumiem, na forum mojego starszego synka po zamknięciu zrobiła się bardziej przyjacielska atmosfera i pisałyśmy o wszystkich rzeczach ważnych i glupotach i to nie tylko dotyczących dzieci, teraz forum bardzo zwolniło ale zostało nas kilka na co miesięczne zwykle pogaduchysmile na drugim forum nic się nie zadziało i ono praktycznie umarło ale to dlatego że dziewczyny chciały gadać tylko o wynikach badań i o tym jakie kupują wózki więc nie miało co przetrwać. Myślę że jak zamkniemy to będzie fajniej ale też myślę że do początku maja można by z tym jeszcze zaczekać.
          Wysoka, sorry, ale to chyba ty pomyliłaś miejsce.
          Co do facebooka, ja go nie mam i chciałabym tu mieć fajną forumową grupę smile
    • rasgeea Re: Kiedy zamykamy forum? 01.04.16, 08:12
      Uważam, że zamknięcie forum ma sens, zawsze jest pisać łatwiej i o bardziej intymnych sprawach czy problemach. To się sprawdza, tak robiłyśmy u starszaka. Może jeszcze teraz na to nie czas, ale w przyszłości na pewno wink
      • kajka271 Re: Kiedy zamykamy forum? 11.04.16, 09:06
        Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że musiałam zmazać swój post bo w sumie nie chcę by na otwartym forum były niektóre informacje... o tej ciąży nie wszyscy wokół nas wiedzą, a już zdarzyło mi się kiedyś, że nagle dzwoni koleżanka, że widziała mnie na forach ciążowych i dopytuje... chyba w tej ciąży tego nie chcę... czekam więc ze swoimi wypowiedziami na zamknięcie forum smile
        • kurczeno Re: Kiedy zamykamy forum? 11.04.16, 11:13
          myślę że można już zamknąć bo raczej już wszyscy się zorientowali że są w ciąży na październik smile
          • natalka.m90 Re: Kiedy zamykamy forum? 11.04.16, 14:57
            To ustal datę jako matka-założycielkawink i niech się wpisują dziewczyny które chcą być od razu dodane. To może nam się forum bardziej rozrusza, bo teraz to cienko, ja zaglądam trochę na listopadówki (podczytuję, hehetongue_out), bo mam termin na granicy, no i u nich to już 500 postów przekroczone, a u nas nie ma ruchuuncertain a pogadałybyśmy sobie tak po prostu, jakieś wątki kawowe dzienne, żeby mozna było poplotkować nawet o bzdurachwink a wiadomo, ze przy otwartym to nie bardzo jest sens. Poznałybyśmy się bardziejsmile
          • rasgeea Re: Kiedy zamykamy forum? 11.04.16, 15:20
            Chyba tak wink
            • natalka.m90 Re: Kiedy zamykamy forum? 15.04.16, 13:26
              Hej dziewczyny, jeśli nikt nic nie pisze bo nie chce na otwartym forum to może zamknijmy od razu? Codziennie wchodzę i patrzę czy może któraś coś skrobnęła albo jakiś nowy wątek ale nic, od trzech dni ani słowauncertain myślałam że jest nas trochę mało żeby już zamykać, ale może już nie ma na kogo czekać.
    • julka0712 Re: Kiedy zamykamy forum? 16.04.16, 09:22
      Również uważam, że już pora zamknąć forum. Sama mam opory przed pisaniem bardziej prywatnych wypowiedzi.
      • kajka271 Re: Kiedy zamykamy forum? 19.04.16, 13:51
        I jak z tym zamykaniem?... Ja jestem za. Przecież zawsze można dopisać chętne uczestniczki...
        Teraz forum rzeczywiście ledwo zipie... nikt się nie udziela. Może zamknięcie pomoże?
        Btw, ktoś wie ile nas jest? Ile zagląda? Może zróbmy listę?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka