Dodaj do ulubionych

jaka spacerowka?

03.01.06, 18:49
Igor ma co prawda dopiro 3 miesiace ale już zaczęłam się rozglądac za jakimś
lzejszym wozkiem, przejrzalam allegro , ale jest tam tego tyle ze nie wiem na
co moglabym się zdecydować, może macie swoje typy?
Obserwuj wątek
    • majka.majka Re: jaka spacerowka? 03.01.06, 21:10
      Ja mam chicco 3 funkcyjny i napewno dopóki mała nie bedzie sama bardzo dobrze
      siedziała to nic nowego nie kupię, później jakąś zwykłą małą, lekką spacerówkę,
      może też chicco.
      Pozdrawiamy (mamy 4,5 miesiąca)
    • smeagoul Re: jaka spacerowka? 03.01.06, 21:31
      my tez mamy chicco 6wd 3 funkcyjny- i spacerówki nie mam zamiaru kupwac bo już
      jak kupowałam wózek - szukałam takiego by mial fajna spacerówkę oraz by sie nie
      martwić że jest cieżki. a potem jak maly skończy 2-3 lata kupię ewentualnie
      jakas spacerówke typu parasolka.
      • hanna26 Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 00:45
        Ja mam pomo jej starszej córce spacerówkę Inglesiny. Jest bardzo lekka i
        ciepła, składa się ją jak parasolkę. Bardzo wygodna, byłam z niej zadowolona.
        Ale podobnie jak dziewczyny na razie jeszcze długo nie będę jej używać. Nasz
        obecny pojazd jest dwufuncyjny (też Inglesina), więc tamtą spacerówkę będę
        używać, jak się zrobi zupełnie ciepło, a mała zaczenie stawać.
        • maggie2229 Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 08:51
          my jezdzimy teraz w typowo glebokim Peg perego model Giovanne, a na wiosne
          zamierzamy kupic spacerówke - sklaniay sie ku Pliko P3 tez Peg-Perego
    • jadis76 Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 13:38
      my też mamy 3-funkcyjny, więc na wiosnę przesiądzemy się po prostu do spacerówki
      mamy mutsy, więc dosyć ciężki wózek
      lżejszy planujemy kupić dopiero na następną wiosnę
      podoba mi się PP Pliko i BC Loola
    • sylwia_zi Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 22:23
      też mam 3 funkcyjny Quinny Speedy i w ogóle nie zamierzam mieć innego, chyba,
      że Młoda zaprotestuje na spacerówkę bez pałąka bezpieczeństwa, za to z pasami i
      z dość mało precyzyjną regulacją oparcia. Wtedy będę zmuszona. Ale mam
      nadzieję, że nie.
    • miodzio_k Re: jaka spacerowka? 05.01.06, 10:41
      My całą zime będziemy jescze jezdzić w typowo głębokim, mam podnoszony na 3
      pozomy podgłówek, więc nawet jak Juleńka bedzie siedzieć to nie ma problemu bo
      zawsze można dawac całkiem na pionowo. Ciepłą wiosną zmieniamy gondolę na
      spacerówkę i pojezdziemy nią jakiś czas. planuje koło roku czyli na przyszłą
      wiosne kupimy coś zdecydowanie lżejszego.
      • 1kinia1 Re: jaka spacerowka? 05.01.06, 18:56
        my mamy kupioną razem z głebokim Quinny Buzz.. Już nie mogę się doczekać kiedy
        nią wyjedziemy - podoba mi się bardziej niż głęboki - jest b. lekka i zwrotna..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka