gosia152 03.01.06, 18:49 Igor ma co prawda dopiro 3 miesiace ale już zaczęłam się rozglądac za jakimś lzejszym wozkiem, przejrzalam allegro , ale jest tam tego tyle ze nie wiem na co moglabym się zdecydować, może macie swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka.majka Re: jaka spacerowka? 03.01.06, 21:10 Ja mam chicco 3 funkcyjny i napewno dopóki mała nie bedzie sama bardzo dobrze siedziała to nic nowego nie kupię, później jakąś zwykłą małą, lekką spacerówkę, może też chicco. Pozdrawiamy (mamy 4,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: jaka spacerowka? 03.01.06, 21:31 my tez mamy chicco 6wd 3 funkcyjny- i spacerówki nie mam zamiaru kupwac bo już jak kupowałam wózek - szukałam takiego by mial fajna spacerówkę oraz by sie nie martwić że jest cieżki. a potem jak maly skończy 2-3 lata kupię ewentualnie jakas spacerówke typu parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 00:45 Ja mam pomo jej starszej córce spacerówkę Inglesiny. Jest bardzo lekka i ciepła, składa się ją jak parasolkę. Bardzo wygodna, byłam z niej zadowolona. Ale podobnie jak dziewczyny na razie jeszcze długo nie będę jej używać. Nasz obecny pojazd jest dwufuncyjny (też Inglesina), więc tamtą spacerówkę będę używać, jak się zrobi zupełnie ciepło, a mała zaczenie stawać. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 08:51 my jezdzimy teraz w typowo glebokim Peg perego model Giovanne, a na wiosne zamierzamy kupic spacerówke - sklaniay sie ku Pliko P3 tez Peg-Perego Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 13:38 my też mamy 3-funkcyjny, więc na wiosnę przesiądzemy się po prostu do spacerówki mamy mutsy, więc dosyć ciężki wózek lżejszy planujemy kupić dopiero na następną wiosnę podoba mi się PP Pliko i BC Loola Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: jaka spacerowka? 04.01.06, 22:23 też mam 3 funkcyjny Quinny Speedy i w ogóle nie zamierzam mieć innego, chyba, że Młoda zaprotestuje na spacerówkę bez pałąka bezpieczeństwa, za to z pasami i z dość mało precyzyjną regulacją oparcia. Wtedy będę zmuszona. Ale mam nadzieję, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: jaka spacerowka? 05.01.06, 10:41 My całą zime będziemy jescze jezdzić w typowo głębokim, mam podnoszony na 3 pozomy podgłówek, więc nawet jak Juleńka bedzie siedzieć to nie ma problemu bo zawsze można dawac całkiem na pionowo. Ciepłą wiosną zmieniamy gondolę na spacerówkę i pojezdziemy nią jakiś czas. planuje koło roku czyli na przyszłą wiosne kupimy coś zdecydowanie lżejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
1kinia1 Re: jaka spacerowka? 05.01.06, 18:56 my mamy kupioną razem z głebokim Quinny Buzz.. Już nie mogę się doczekać kiedy nią wyjedziemy - podoba mi się bardziej niż głęboki - jest b. lekka i zwrotna.. Odpowiedz Link Zgłoś