olkas0877 13.06.07, 22:40 Rozpakowałaś się już czy jeszcze nie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: Vipunia 15.06.07, 12:23 ostatni wpis na blogu Vipuni jest z 17 maja, ze podłączają ją do kabelków i zostaje w szpitalu... dalej cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
arvenha_81 Re: Vipunia 15.06.07, 21:18 tu jest ślad czerwcowy ;-P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45221&w=61308786&a=63641430 Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Vipunia 18.06.07, 12:34 Hej!!! Jesteśmy już od kilku dni w domu z Maksem. Po miesiącu przebywania w szpitalu dopiero zabieram się stopniowo za nadrabianie wielu zaległości. Maksiu okazał się w końcu CESARZEM, czyli zdecydowali się jednak mnie pokroić. W tym tygodniu postaram się napisać o porodzie i zaktualizować bloga o Maksie Instynkt macierzyński obudził mi się dopiero w trakcie ciąży jak musiałam leżeć i jakoś tak czułam, że muszę to zrobić nie dla siebie, ale dla tego malutkiego KOGOŚ. Teraz to już nie mam wątpliwości - jestem ZAKOCHANA w tej maleńkiej istotce!!! Teraz to zupełnie inna rzeczywistość i nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzę i poprzestawiam swoje tempo życia, bo najważniejszy jest maluch. Wpatruję się w niego jak w TV, oglądam te minki i ruchy i nie mogę wyjść z podziwu, ze on się zmieścił u mnie w brzuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Vipunia 18.06.07, 17:32 gratulacje!!!! pozdrowienia i zyczenia zdrowia dla calej Rodzinki i duuuuzo cierpliwosci dla Ciebie i męża! Odpowiedz Link Zgłoś