katrinew 15.06.07, 21:01 jakich używacie do biustu i reszty ciałka?moje jest tak mięciutkie jak kaczuszka musze coś z tym zrobić.Próbuje próbuje i żadnej poprawy.Od jutra mam zamiar(a to połowa sukcesu) ćwiczyć!!!!!! pozdrawiam mamusia wojtusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaewka Re: kremy ujedrniające... 15.06.07, 22:15 niczego takiego nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: kremy ujedrniające... 15.06.07, 23:53 mam chyba z 10 balsamow, glownie avonu, ze 3 innych firm, stoja i ciesza oko a smaruje sie z raz na tydzien, bo sie leniwa zrobilam, zreszta mam gore sadelka i kupe rozstepow po ciazy tego zadne mazidlo nie zlikwiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvvo Re: kremy ujedrniające... 16.06.07, 05:32 vichy lipometric - dziala rewelacyjnie!!!! (nie wierze w cuda i nie pisze z wykrzyknikami ale tu musze wyjatek zrobic), piling do ciala, rekawica do masazu, a od dzis body space - cos w rodzaju rowerka z podcisnieniem, cwiczylam przed ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: kremy ujedrniające... 16.06.07, 09:23 używam serum ujędrniająco-modelujące do biustu firmy Eveline oraz tej samej firmy aktywnie serum modelujące brzuch i pośladki. Smaruję się rano i wieczorem. Efekt jest, trudno mi powiedziec, czy to zasługa kosmetyków, bo również ćwiczę, ale dobrze nawilżają. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 ja mam z Avonu Maximum Body Makeover 16.06.07, 11:39 i chyba gowno pomaga a kosztuje 40 zl a stracza mi na 4 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama