Dodaj do ulubionych

Przyłapałam syna na noszeniu pampersa

02.01.21, 22:22
Hej, mam problem z synem w wieku 15 lat, gdy wczoraj wróciłam niespodziewanie wcześniej z pracy to przyłapałam syna na noszeniu pieluchomajtek. Wchodzę cicho do domu 2 godziny wcześniej niż zwykle a tam syn leży na kanapie w samym pampersie. Syn się przeraził i schował w swoim pokoju. Sama byłam tym wstrząśnięta. Pod kanapą leżała paczka pieluch Seni 10 sztuk, 5 w paczce nadal było a 5 syn musiał wykorzystać. Na stole leżały 2 pieluchy, podeszłam bliżej i okazało się że w jednej była kupa a druga była cała obsikana (syn nie zdąrzył ich najprawdopodobniej wyrzucić). Zdenerwowałam się wtedy, wbiegłam do pokoju syna, syn płakał i kazał mi wyjść, pytam się go co to ma być. Syn odpowiedział że noszenie pampersów sprawia mu przyjemność, robienie kupy i siku w pieluche jest fajne. Nie wiem co o tym myśleć od kilku godzin siedzi w pokoju i tylko raz wyszedł, unika mojego wzroku i nie rozmwawia ze mną. Co byście zrobili w mojej sytuacji
Obserwuj wątek
    • mamtrzykotyidwa Re: Przyłapałam syna na noszeniu pampersa 05.01.21, 23:40
      Poszukaj w internecie wiadomości na temat Adult Baby i Diaper Lover.
      A potem poszukaj dobrego psychologa znającego temat i idź porozmawiać.
      Dopiero, jak już będziesz wiedziała o co w tym chodzi, możesz zacząć rozmawiać na ten temat z synem.
      Być może da się to zmienić, a może nie, trudno przewidzieć.
      • ihbcidbiwbwv-veq Re: Przyłapałam syna na noszeniu pampersa 17.04.23, 22:24
        Ja bym mu pozwolił pieluchę do spania nosić, ale tylko do spania, nie np. w szkole. Sam bym taką pieluchę chciał mieć zakładaną na noc
    • wami321 Re: Przyłapałam syna na noszeniu pampersa 02.08.23, 09:22
      Poczytaj w internecie na temat AB/DL smile to naprawdę nic złego. tutaj masz dobre kompendium wiedzy na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka