Dodaj do ulubionych

zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka

12.05.15, 19:36
Kochane Mamy polecice zabawki dla dziecka 7 miesiecznego.. jakies sparwdzone ktore dla Waszych maluchow byly najlepsze.. najbardziej rozwojowe smile
Obserwuj wątek
    • bajdocja_kraina_zabawek Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 29.05.15, 19:23
      W tym wieku warto zwracać uwagę na to, by zabawka rozwijała jak najwięcej zmysłów i umiejętności. Ważne, by była kolorowa, posiadała grzechoczące elementy, a dodatkowo rozwijała zdolności motoryczne i wzrokowo-ruchowe smyka. Dużo takich zabawek znajdziesz w naszym sklepie: bajdocja.pl/
    • magda19747 Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 23.09.15, 08:52
      A ja polecam kostki
      mamimami.pl/home/1021-piramida-wieza-10-kostek-zwierzeta-janod.html
      Są super! i starczą na dłużej. Teraz mam będzie budowała wierzę, a maluch tylko rozwalał. Z czasem sam ogarnie ustawianie, następnie można spasowywać kubek w kubek. Co więcej można uczyć się zwierzaków oraz przechowywać różne skarby jesienismile
    • koniczy-nka Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 20.11.15, 14:07
      A może coś dźwiękowego? smile www.bibabu.pl/aktywny-telefon-sowa.html
    • zabawkowex Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 30.11.15, 23:17
      Kula Kubusia firmy VTECH
      Bobo-Radio firmy Vtech

Baby Mikrofon Smily Play
      Migocząca hula kula firmy VTECH

polecamy zabawkowex.pl
    • paula32trenerka Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 06.10.16, 20:10
      A ja serdecznie zapraszam, jeśli macie starsze Pociechy na zajęcia sportowe z minikoszykówki dla Przedszkolaków. Szkółka funkcjonuje od niedawna na terenie Krakowa, Katowic i Sosnowca. Dzieci super się bawią, jest dużo pozytywnej energii i sportowe emocjesmile Można zajrzeć po więcej informacji na stronie www.minibasket4kids.pl lub na facebook'u Mini Basket 4 Kids. Serdecznie zapraszam i gorąco polecamsmile
    • bologia12 Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 03.07.17, 11:00
      Polecam firmę kupiłam Mercede s300 keedi

www.keedi.pl

Posiadają szeroki wybór autek, na których mogą jeździć maluchy można wybrać zabawkę dla dziecka na prezent na urodziny, prezent na imieniny, bądź po prostu podarunek na każdą okazję.

posiadaja pilot zdalnego sterowania, ładowarkę i dodatkowe wyposażenie.

Czas jazdy pojazdu akumulatorowego jest uzależniony od wagi dziecka, terenu po którym auto porusza się. Jadąc po płaskim równym podłożu akumulator wytrzymuje dłużej. Jeżeli jeździć po górzystej działce z trawnikiem, czas jazdy skraca się.

Ładowanie pojazdu akumulatorowego odbywa się tak samo jak telefonu komórkowego. Ładowarkę podpina się do autka i do gniazdka. Nie trzeba wyciągać baterii z pojazdu.
    • car-olla Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 21.08.17, 23:09
      Ja polecam przede wszystkim zabawki wydające dźwięki, u nas takie budziły zawsze największe zainteresowanie. I jeszcze puzzle sensoryczne i szeleszczące książeczki. Młodej kupiliśmy też taki pchacz-chodzik - z przodu była cała plansza z "atrakcjami" i jak była młodsza to siedziała i się nimi bawiła, a jak trochę podrosła to stawiała z nim pierwsze kroki. Teraz (półtora roku) śmiga tym pchaczem już właściwie biegając i traktując go jak wózek smile
    • mama.2.dzieci Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 17.10.17, 18:20
      Polecam kubeczki od green toys, prosta rzecz, ale wielofunkcyjna i pobudza wyobraźnię. U mnie kubeczki są uniwersalne do piaskownicy, do wanny na plaże i na sucho do przesypywania różnych rzeczy. Co ważne można je myć w zmywarce. Super ekologiczna marka! Tu jest spory wybór: www.bajaboo.pl/marki/green-toys/ekologiczna-piramida-z-kubeczkow-green-toys.html
    • lily_123 Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 15.11.17, 15:49
      Moja córka uwielbiała Misia z Projektorem od Chicco. Co prawda kupiliśmy go z myślą o zasypianiu, ale ona w dzień też go uwielbiała sobie włączać i słuchać melodii smile A w nocy rzeczywiście też się sprawdzał i ładnie ją wyciszał: https://images84.fotosik.pl/126/7877f4d85d9cd6ddmed.jpg
      Oprócz tego lubiła różnego rodzaju grzechotki, proste grające zabawki i nadal rozpracowywała swoją matę edukacyjną smile Potem to już królował pchacz smile
      • karolinaa09 Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 07.08.18, 13:09
        ja znalazłam fajny pomysł na zabawę do zrobienia: w dużym kartonie robisz otwory i przewlekasz przez nie np. rajstopy dziecka, albo inne kolorowe szmatki. I powstaje taki kolorowy tunel do przejścia - super motywujące do nauki przemieszczania np. pełzania, czy raczkowania. Stajesz po drugiej stronie i zachęcasz dziecko, aby przeszło do Ciebie przez stworzony tunel
    • jessicabanach Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 17.05.19, 11:44
      Ja zdecydowanie polecam basen z kulkami. Moje bratanice jak tylko same potrafiły siedzieć to uwielbiały zabawę kolorowymi kulkami, rzucanie, wysypywanie ich z basenu. Super sprawa.
      • jessicabanach Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 17.05.19, 11:46
        Już przypomniałam sobie nawet z jakiej firmy miały basen z kulkami. Takie logo z dwoma serduszkami, to chyba było MeowBaby: www.meowbaby.eu/Suche-Baseny-z-pileczkami
    • jessicabanach Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 06.06.19, 23:21
      Moja bratanica jak miała około 7 miesięcy to świetnie bawiła się w baseniku Meow z kulkami. www.meowbaby.eu/Suche-Baseny-z-pileczkami
      Różnokolorowe piłeczki mega ją interesowały i na dłużej skupiała na nich uwagę. Później jak była starsza to wyrzucała wszystkie piłki na podłogę i miała przy tym frajdę big_grin
    • daga5ka Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 18.01.20, 12:32
      Wszystkie te zabaweczki, które szeleszczą, delikatnie piszczą, mają różne faktury. Wszystkie te sensoryczne, które nie są za bardzo głośne, i pozwalają maluchowi ćwiczyć chwytanie smile
    • jonimeloni Re: zabawki dla 7 miesiecznego niemowlaka 16.06.20, 19:44
      rozwojowe to MONTESSORI, nie ma lepsze niz zabawki montessori

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka