czerwonylucjan 26.12.19, 21:19 FB Psie sucharki, korpobiurwa, sekcja gimnastyczna, smutne jedzenie w pracy IG MLH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magata.d Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 26.12.19, 21:39 Ostatnio rozbawiło mnie, jak na stronie pewnej instytucji pracownicy chwalą się sukcesami swojej szefowej pisząc w stylu "nasza pani kierownik dzisiaj wygrała konkurs czy cos tam jeszcze zrobiła, serdecznie jej gratulujemy". Rozumiem, ze dzieci z przedszkola mogą napisać, ze nasza pani ma dzisiaj urodziny, ale dorośli ludzie tak piszący są komiczni. Śmieszą mnie ludzie, którzy np. Widza się codziennie w pracy, siedzą w jednym pokoju, przy sąsiadujących biurkach, a składają sobie życzenia urodzinowe przez fb, albo gratulacje z jakiegoś powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 26.12.19, 21:41 A i ci ludzie oczywiście są kolegami, koleżankami tej pani kierownik, mówią sobie po imieniu. Padłam ze śmiechu jak to zobaczyłam. Czy ludzie nie maja poczucia żenady? Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 26.12.19, 22:30 Mają, nie mają, premia sama się nie zrobi, trzeba jej trochę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 05:50 magata.d napisała: > Ostatnio rozbawiło mnie, jak na stronie pewnej instytucji pracownicy chwalą się > sukcesami swojej szefowej pisząc w stylu "nasza pani kierownik dzisiaj wygrała > konkurs czy cos tam jeszcze zrobiła, serdecznie jej gratulujemy". Bareja to przewidzial Miś Łubu dubu, Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 15:30 Ty się śmiej, a ja na fejsach ludzi pracujących w poważnej firmie widziałam takie klimaty. Lajkujący i dający pozytywne komcie jakoś szybciej awansowali Niby dorośli ludzie, ale jednak gimbazą pachniało. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 26.12.19, 22:56 Jadwiga Grzyb Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 08:43 Nieustannie: lajkowanie sobie swoich własnych selfików. Odpowiedz Link Zgłoś
ck2 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 08:50 > Nieustannie: lajkowanie sobie swoich własnych selfików. Ooo, też to lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 09:02 Wiesz, był taki czas, że to miało usprawiedliwienie: we wspomnieniach wychodziło Ci zdjęcie, a jak je zama polubiłaś albo skomentowałaś to wskakiwało z powrotem na tablicę jakby było nowe. No ale to było przez chwilę A lajkujący lajkują nieustannie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 09:09 Psie sucharki, kot simona, jadwiga grzyb, joe monster Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 13:04 Milozwierz MadkiPolki Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 09:38 Składanie sobie czyli małżonek składa małżonkowi życzenia z okazji rocznicy ślubu na fb. Dla mnie śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 13:07 Składanie najbliższej rodzinie (takiej widywanej regularnie) życzeń przez FB. Oraz wyznawanie miłości partnerowi/partnerce publicznie, na FB. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 04.01.20, 16:20 Hehe, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 09:39 Ptaszek Staszek Odpowiedz Link Zgłoś
wrazliwa_lelija Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 15:22 Ha, też lubię Ptaszka Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Bio samotnych mamusiek na tinderkach 27.12.19, 10:18 Szczególnie sekcja wymagań wobec przyszłego partnera. Ma mieć minimum dwa metry wzrostu, wpadać w trzeci próg podatkowy, tańczyć, gotować, opuszczać deskę w kiblu i odrzucić propozycję Netflixa na rolę Geralta, żeby Cavillowi smutno nie było. Oczywiście tinderówka ma metr czterdzieści w szpilkach, dwadzieścia kilo nadwagi, amatorskie tatuaże na odbycie i twarzy, połowę zębów, status na fejzbuczku "szlachta nie pracuje" i troje potomstwa z piątką tatusiów, z których dwóch aktualnie siedzi, a jeden - na zwolnieniu warunkowym - u niej pomieszkuje. Dlatego wrzuca do profilu cytat z Marylin Monroe i wzdycha "gdzie ci prawdziwi mężczyźni?". Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Bio samotnych mamusiek na tinderkach 27.12.19, 15:39 Troje potomstwa z piątką tatusiów to faktycznie jest dokonanie, przy którym tatuaże na odbycie bledną Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Bio samotnych mamusiek na tinderkach 30.12.19, 15:52 Mglo zlaplas zlodzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 11:22 Nastolatki z brwiami ala Breżniew. Robienie sobie zdjęcia w lustrze. Głupie cytaty pod zdjęciem. Oznaczanie setek osób pod swoim selfie. Dodawanie przez nastolatków do znajomych kogo się da. Zdjęcia w pozie pt przewialo mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 14:41 tol8 napisała: > Nastolatki z brwiami ala Breżniew. Robienie sobie zdjęcia w lustrze. Głupie cyt > aty pod zdjęciem. Oznaczanie setek osób pod swoim selfie. Dodawanie przez nasto > latków do znajomych kogo się da. Zdjęcia w pozie pt przewialo mnie. > Mogę się podpisać prawie pod wszystkim, a w szczególności "pod" tymi brwiami a'la Brezniew, oznaczaniem setek osób pod selfie i pozami do selfie typu "przewialo mnie" 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 31.12.19, 09:41 > Zdjęcia w pozie pt przewialo mnie. Co to za poza? Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 11:35 Profil Biedronki i awantura o Słodziaki Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 12:02 W drugi dzien swiat bylam u znajomej. Znajoma sama z dzieckiem, maz akurat w pracy. Ona poddenerwowana, drazliwa. Dzwobi maz, krotka ostra wymiana zdan nt kto ma dodac zdjecie. Za chwile pik pik telefon. Ona zaglada i promienny usmiech no dodal. I podsuwa mi tel pod nos a tam jakies przeslodzone zdjecie rodzinki ichniej z odpoeirdnim komentarzem jak cudnie swietuja. Ja mojego meza nawet nie mam w znajomy h zdjecia rodzinnego chyba zadnego. Inne pokolenie. Sasiadka. Kolo 25 l ja kolo 40 i widze, ze jestwm zacofana fejsbukowo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 14:34 To nie jest chyba zależne od wieku...ja mam 35+, a moja znajoma 42 własnie takie foty wrzuca. Ostatnie a'la Rozenkowa z wypięta pupą w mega szpilach (u nich w domu jak chciałam córce założyc buty na zmiane to nie pozwolili bo porysuje parkiet...balerinkami domowymi!!!) wiesza bombkę. I pierdyliard zdjec z opisem "najszczęsliwsi pod słońcem"... Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 20:54 Ja się niedawno dowiedziałam, że na FB to już tylko dziadki siedzą (czyli 35+), bo młode pokolenia prowadzą życie socjalne na Instagramie. Albo jeszcze na czymś nowszym. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 29.12.19, 23:45 Znajomi na wczasach - non stop albo awantura, albo ciche dni, ale foteczki na fejsika strzelali i podpisywali, jak bardzo się kochają i dobrze bawią... Też ludzie przed trzydziestką. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 14:25 Wiec wiesz o czym mowie. Aa i znajoma kupila profesjonalny aparat. Jej hobby polega na tymb ze robi nim pozowane fotki specjalnie na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 13:50 " Rozmowy" małżonków na FB ( żarciki z podtekstem) - i te komentarze: uwielbiam was... Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 13:56 Meldowanie się, jestem na kawie tu i tu, na zakupach, czy gdzie kto tam jest. Kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 14:10 obserwuję z zażenowaniem komentarze nastoletnich koleżanek córki. Te puste wpisy pod kolejnymi profilowymi (oznaczane wszystkimi znajomymi żeby boże broń nikt tych arcydzieł fotografii nie przegapił )- "moja piękna" "moja kochana" "jak zwykle cudowna" - a na fotce laska z włosami zarzuconymi na pół twarzy żeby jej nie było widać, na tle sterty brudnych ubrań ciśniętych w pokoju pod ścianę... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 09:19 A to mnie akurat wzrusza - że w dobie hejtu wylewającego się z każdego kąta internetu, one są sobą tak niezłomnie wzajemnie zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 15:59 myslalam podobnie, ale moje dziecko mnie nw ziemie sciagnelo brutalnie. Ponoc offline maja inne opinie o komplementowanych fotkach, dlatego napisalam ze "puste komentarze" Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 15:16 aaa-aaa-pl napisał: > " Rozmowy" małżonków na FB ( żarciki z podtekstem) - i te komentarze: uwielbiam > was... > Żenada Aaaaa tak tak Znam to I nie czaje Albo wrzucanie kwiatów od męża i laurek od dzieci Takich szczerych, osobistych,,,, A w znajomych 500 obcych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wrazliwa_lelija Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 15:23 "Szczęślive" i tego typu profile. Kto to "kupuje"? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mon_ber Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 13:57 Wszystko, co jest robione na pokaz, gdy tymczasem wiadomo, że rzeczywistość mocno skrzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
wysokienapiec Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 14:03 Waldek maliniak i dej bo mam horom corke. To drugie czasem przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 15:27 Sekcja niechcianego podrywu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 18:57 "Meldowanie się" w szpitalu ( plus info typu : załamana) i ..nic więcej. Następnie " wysyp" zapytań : co się stało ????co tam u was ??? Po 20 takim komentarzu autor łaskawie uzasadnia swój pobyt w szpitalu ( odbieram ciotkę ze szpitala, Ziutek złamam palec itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mon_ber Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 27.12.19, 19:18 O tak, to też jest dobre Jedna z moich znajomych napisała, jak to jej jest smutno, dodała też smutną ikonkę. Znajomi oczywiscie zaczęli wypytywac, co sie stało a ona na to , że nic takiego się nie stało. Inna moja znajoma, zameldowała się gdzieś w szpitalu i wstawiła zdjęcie , jak leży na łózku i jaka to jest bardzo chora. Na pytania, w tym pytania na priv, co jej jest , zamilkła. Oczywiscie foty nadal wstawia i jak widac, zdrowie jej dopisuje Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 02:13 IG - Paulina Smaszcz-Kurzajewska i durne, żenujące myślo-cytaty podpisane per Ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 09:11 kropkaa napisała: > IG - Paulina Smaszcz-Kurzajewska i durne, żenujące myślo-cytaty podpisane per J > a. Z ciekawości poszłam zobaczyć Żenada faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 13:52 Też zerknęłam - warto było. Podchujaszczy do dla mnie nowum! Odpowiedz Link Zgłoś
ck2 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 08:49 Komentarze koleżanek pod selfie i fotkami typu "ja pod palmą": piękna, gwiazda, co za kobieta, itp. Wrzucająca foty to łaknąca atencji pani lat 47, bardzo zadbana, acz uroda przecietna, a figura fatalna - zdjęcia w szortach nawet najgorliwsi nie skomentowali. Udostepnianie złotych mysli, takich o głebi twórczości Paolo Coelho typu: kiedyś się naprawiało, a teraz się wyrzuca. Pani lat 40. Wrzucanie na fb zdjęć każdej aktywności: ja na siłowni, ja z dzieckiem, ja w pracy, ja w samochodzie. Pan lat 38. Fakt, ma medialny zawód, no ale. Pseudomotywacyjne teksty skierowane chyba do przedszkolaków. Trenerka fitness koło 40-tki, bardzo dobra w swoim fachu, ale słuchać ani czytać jej sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 10:15 Wynika, ze wrzucac zdjęcia pod palma moga tylko 20-latki z perfekcyjnym wszystkim. Jesli wrzuca 47 latka komentarze powinny brzmiec"ty opasla ropucho"? A nieee, przeciez wtedy to bylby hejt... Trudno zadowolic ematke... Odpowiedz Link Zgłoś
ck2 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 31.12.19, 00:00 A poza wrednymi i infantylnymi komentarzami jeszcze jakieś są, czy nie ma? I tak, jakoś dwudziestce łatwiej wybaczyć bycie słodką idiotką. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 13:44 Widzę, że mnie sporo omija. Może i czas na FB. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 14:57 Zespół Stulleya i jacyś tam chłopcy z Tindera ostatnio. Wiesławiec deluxe ale to dla koneserów. Fuck you, I am a unicorn. Food Emperor ale też dla koneserów raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Co was smieszy na IG, FB i ogolnie w internet 30.12.19, 15:29 Śmieszy? Chyba nic. Zasmuca mnie jednak, że nie mogę wziąć udziału w żadnym konkursie na Ig. Ja bym chciała się wykazać, zrobić jakieś foto wow, czy napisać coś błyskotliwego i inteligentnego i w związku z tym coś wygrać. No ale nie... żeby tam coś wygrać trzeba oznaczyć 3 znajomych. No k...a, to jakiś obowiązek mieć znajomych? 🤔🥺 Jeszcze tyle klikam serduszek i żeby mi ktoś oddał, a po co? Barany, narcyzy, pępki świata. Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś