karolina_xv Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 13.06.05, 18:22 za szybko mi się kliknęło: A więc: www.dzidziak.info/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1 Są tam między innymi Fasolki (3 płyty) i Natalka Kukulska. Żeby ściągać trzeba się zarejestrować, ale jest to darmowe więc nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 14.06.05, 14:33 up! sprawdzałam, ale strasznie wolno wszytsko ciagnie - nie wiem od czego to zalezy;-( Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka81 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 14.06.05, 17:48 wielkie dzięki fajna strona-długo szukałam takich piosenek jeszcze raz b. dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga9643 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 16.06.05, 10:33 Mozecie mi pomuc.Nie mam pojecia jak je sciagnac.Jestem lewa w tych sprawach,a mojej malej napewno by sie spodobaly.Z gòry dziekuje za wszelkie wskazòwki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_xv Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 19.06.05, 20:54 Podaję instrukcję. Po kliknięciu na link odsyła nas na stronę dzidziak download. Wybieramy co chcemy ściągnąć, np.Natalia Kukulska. Następnie otworzy nam się biała strona z wyszczególnieniem piosenek. Trzeba się ustawić na wybranej piosence i kliknąć prawy przycisk myszy. Wybrać "zapisz element docelowy jako", ustawić się w jakim folderze chcemy zapisać mp3 i kliknąć na zapisz. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_xv Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 19.06.05, 21:05 Zapomniałam dodać, że jak ktoś jest nowym użytkownikiem na tej stronie to musi sobie założyć swoje konto. W tym celu po kliknięciu na link trzeba wybrać zakładkę nowe konto. Wymyślić sobie nick, podać swój e-mail i 2 razy wpisać hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssss4 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 07.07.05, 20:32 proszę o pomoc. próbuję się zarejstrować na stronie Dzidzik i nie mogę cały czas pisze wróć . Nie wiem co wpisać w pozycje Retypepossword iTypeseccode Odpowiedz Link Zgłoś
danuja do karoliny_xv 20.06.05, 22:20 chciałabym bardzo ściągnąć jakieś piosenki, ale nawet zarejestrowac śię nie umiem pomocy-danuja Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_xv Re: do karoliny_xv 21.06.05, 08:56 Danuja - podaj mi swój adres e- mail postaram Ci się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
danuja Re: do karoliny_xv 22.06.05, 14:29 moj adres:danuja@gazeta.pl czekam na pomoc-danuja Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_xv Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 22.06.05, 16:21 danuja - odbierz sobie pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
sheenaz strona nie dziala!!! 25.06.05, 23:36 moze podalaś zly link? co jest? help!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniadawid1 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 26.06.05, 13:37 dzięki za link, słucham tych piosenek i przypomina mi się jak byłam dzieckiem i słuchałam fasolek - mąż na mnie patrzy i się uśmiecha bo znam prawie każde słowo i śpiewam razem z nimi.Ale ten czas leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssss4 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 07.07.05, 19:56 czy możesz mi zdradzić tajemnice skąd te piosenki ściągnąć, jestem tutaj nowa i nie bardzo mogę się połapać Odpowiedz Link Zgłoś
mokopi Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 08.07.05, 16:18 Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
82nati Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 11.07.05, 11:29 wielgachne dzięki, ciągnie się strasznie mulato, ale dzięki a zna ktoś może jakieś gry i zabawy dla 10-11miesięczniaczki? albo odsyłacz jakiś odnośnie tych zabaw. Z góry wielkie dzięki, a piosenek szukałąm już wszędzie i są!!!!!!! wieeelgachne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ariwo Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 11.07.05, 21:45 Dziewczyny pomóżcie bo też nie umiem sie tam zalogować. Podaję swój adres ariwo@gazeta.pl Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
odojoachim Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 08.08.05, 15:11 ten sam problem nie moge sie dostac do downloads, a rejestracja przebiegła pomyslnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 08.08.05, 21:28 można się połączyć z serwerem ale trzeba się wstrzelić czasowo, to serwer publiczny i da się coś ściągnąć wcześnie rano - przynajmniej mnie się udało Odpowiedz Link Zgłoś
belfer-2006 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 25.09.05, 01:56 podaj link tej strony malgosiad11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnwr Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 27.09.05, 10:55 daj namiar agnwr@mediclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1roman91 Re: Wiem gdzie ściągnąć piosenki dla dzieci! 22.07.15, 14:30 www.sciagara.pl znajdujesz na Youtube i przeklejasz link do sciagary i sciagasz. Youtube wrzuta soundcloud i inne serwisy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś