olka-24 08.07.03, 12:27 Czy ktoś zna słowa tej piosenki? Moja córcia ją uwielbia a ja nie pamiętam słów. Pozdrawiam Ola mama Zuzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunkowska Re: Zuzia lalka nieduża 08.07.03, 19:28 Pamietam tylko czesc Zuzia lalka nie duza a na dodatek cala ze szmatek Lecz kocham ja najbardziej ze wszystkich swoich lal Choc nie ma sukni złotej zabiore ja na bal Pozdrowienia Mamuska Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Zuzia lalka nieduża 08.07.03, 20:05 Chyba podam trochę więcej: Zuzia lalka nieduża, a na dodatek cała ze szmatek, oczy ma jak pięć złotych wełniane loki, a w główce marzeń sto! Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal, choć nie ma sukni złotej zabiorę ją na bal! Niestety to jeszcze nie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
maja252 Re: Zuzia lalka nieduża-cały tekst:)) 08.07.03, 20:14 Zuzia lalka nieduża" - Fasolki Zuzia lalka nieduża I na dodatek cała ze szmatek W kratkę stara spódniczka Łzy na policzkach A w główce marzeń sto Refren: Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal Choć nie ma sukni złotej Zabiorę ją na bal Zuzia lalka nieduża płaszczyk za krótki Zbyt duże butki Fartuch biały z kieszonką w kieszonce słonko A w główce marzeń sto Refren: Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal Choć nie ma sukni złotej Zabiorę ją na bal. Zuzia lalka niewielka Bródka malutka Nos jak muszelka Oczy ma jak pięć złotych wełniane loki a w główce marzeń sto. Fasolki Miłego śpiewania - pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
olka-24 Re: Zuzia lalka nieduża 09.07.03, 12:22 Dziekuję bardzo moja Zuzia się ucieszy jak mama się nauczy i bedzie jej śpiewać!!!!!!!! Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś