bryca 30.05.06, 17:03 Witam serdecznie Mam umowiona wizyte w Poznaniu u dr. Morozińskiego. Czy tos moze slyszal o nim lub zna jakiegos super dobrego lekarza od serduszka dla mojej 6 tygodniowej coreczki? Dziekuje za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1909 Re: Kardiolog w Poznaniu 30.05.06, 18:43 witam Dr Malgorzata Pawelec-Wojtalik ze szpitala przy ul.Szpitalnej w Poznaniu, telefon kontaktowy-603 68 11 82,moją córkę prowadzi już 8 lat i mam do Niej pełne zaufanie.Polecam,suepr specjalistka w dziedzinie kardiologii dzieciecej. Przedstawicielka Funduszu na rzecz dzieci z wadami serca na miasto Poznań i Szczecin Edyta Duma Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Kardiolog w Poznaniu 30.05.06, 20:09 mieszkam w Poznaniu ,jesli moge w czyms pomóc to służę Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: Kardiolog w Poznaniu 30.05.06, 22:33 hej o tym doktorze wiem niewiele niestety.odwiedzał nas jak lezałyśmy na kardiologii bardzo iły lekarz podjął ryzyko i odsawił naszej córci leki mimop że niektórzy lek.byli przeciwni i ciesze sie bo wyszło jej to na dobre.alenic więcej na jego temat nie wie natomiast jak napisała kolezanka dr. Wojtalik to swietny kardiolog dziecięcy.pozdrawiam Iwona mama Wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
madjak Re: Kardiolog w Poznaniu 06.06.06, 11:39 ja mam kontakt z dr Mrozinskim gdzies od 2 tyg ciąży. do rozwiązania będe pod jego okiem, bo nasza dzidzia ma niestety przełożenie wielkich pni tetniczych i vsd, a po porodzie dzidzia zajmiej sie kardiochirurg dzieciecy dr. Wojtalik. Z tego co sie orientowałam, czytałam, dyskutowałam z różnymi ludzmi to dr. Mrozinski jest godny polecenia, lekarz z powołania. Napewno się przekonasz Pozdrawiam goraco i zycze duzoooo zdróweczka dla maleństwa Madzienka Odpowiedz Link Zgłoś
danusia1958 Re: Kardiolog w Poznaniu 07.08.06, 23:06 do madiak....Pwiedz mi prosze ...czy do dr wojtalik lub dr morozinski....przyjmuja gdzies prywatnie??? drugie pytanie...czy trzeba miec skierowanie do przychodni na szpitalnej???czy mozna sie zarejestrowac bezposrednio?? bede wdzieczna za odpowiedz....dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Kardiolog w Poznaniu 08.08.06, 08:34 do przychodni na szpitalnej należy mieć skieroweanie od lekarza rodzinnego terminy bardzo długie w maju zapisywali na 2 półrocze tego roku chyba że dziecko z rozrusznikiem (wtedy bez kolejki) podaję nr telefonu do poradni kardiologicznej 061 8491-430 a edytek napewno wie czy on przyjmuje prywatnie (On prowadzi jej córeczkę ) pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: Kardiolog w Poznaniu 08.08.06, 09:58 Dr Wojtalik przyjmuje prywatnie,numer telefonu: 603681182,polecam!!Acha i wizyty nie są drogie!! Odpowiedz Link Zgłoś
arletaimichal Re: Kardiolog w Poznaniu 10.08.06, 18:04 ja jeżdziłam z moim dzieckiem do pani dr Godynickiej,a na operacje do Lodzi. Ona przyjmuje na ul Szpitalnej( długie terminy niestety )- tel bezpośrednio do jej gabinetu 8491-576, w pon 8-12 i w środy 14-17. Przyjmuje też na ul Świt niedaleko Szpitalnej we wtorki 14-18, czwartki od 8-13, tel bezpośredni 8621- 430.Dr Godynicka jest bardzo miła i ma dobre "ucho" kardiologiczne. Dr Mrozińskiego poznałam będąc prawie miesiąc z corką na oddz kardiol w Poznaniu i uważam, że jest on bardzo dobrym fachowcem zwł w usg i echo serca u dzieci. Można do niego myślę zadzwonić na oddział do dyż lek i poprosić o prywatny kontakt 0618491-320. Odpowiedz Link Zgłoś