aniuta1009 12.12.08, 18:55 W styczniu można rozpocząć starania o turnus rehabilitacyjny. A może spędzimy razem całe dwa tygodnie i podebatujemy nad swoimi pociechami, metodami terapii itd. Znam fajny ośrodek nad morzem, czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama2skarbow Re: turnus rehabilitacyjny 12.12.08, 20:33 My bardzo chętnie Jaka to miejscowość i ośrodek?! Odpowiedz Link Zgłoś
wppj Re: turnus rehabilitacyjny 12.12.08, 21:16 my też chętnie i też pytanie o miejscowość i cenę bo w tym roku nie mogę liczyć na dofinansowanie, a jeżdzimy do dosyć taniego ośrodka w Jantarze, tyle,że odpowiedż muszę dac już do końca stycznia, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta1009 Re: turnus rehabilitacyjny 13.12.08, 09:47 Myślałam o Dąbkach, o ośrodku ,,Hutmen''. Organizowaliśmy tam turnusy już trzy lata z rzędu. Ośrodek bardzo dobrze przystosowany, fajne pokoje, dobre jedzenie, blisko do morza itd.Cenniki na stronie internetowej, ale przy dużej grupie można negocjować cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
anial1.0 Re: turnus rehabilitacyjny 25.12.08, 21:02 Ja z mężem i dziećmi co roku jeżdzimy do Jarosławca nad morzem. Polecam to świetny ośrodek. W przyszłym roku jedziemy na turnus od 02.05-15.05. Może spotkam którąś z was Odpowiedz Link Zgłoś
sama0 Re: turnus rehabilitacyjny 28.12.08, 10:36 O skupisku ludzi w moim przypadku nie ma mowy. Turnusu próbowałam i byłam bardziej wymęczona niż na własnym gruncie. Zazdroszczę Wam, że możecie pojechać. Byłam właśnie w Jarosławcu, piękny Ośrodek, super terapia, polecam i żałuję, że sama nie mogę skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama2skarbow Re: turnus rehabilitacyjny 31.01.09, 21:53 Witajcie, mam złe wieści: w Hutmenie nie ma wolnych miejsc (((( Obdzwoniłam kilka miejsc i okazuje się że większość fajnych jest już zajęta. W związku z tym zarezerwowaliśmy sobie dwa tygodnie w Karwii od 13 czerwca. Jeśli chodzi o Wrocław, to w tej sytuacji niestety nie damy rady dojechać - Mąż nie będzie miał aż tyle wolnego. Wiecie jak jest teraz z pracą..... Może w tej sytuacji spotkamy się w Karwii?! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeniemarzenie Re: turnus rehabilitacyjny 19.01.23, 16:17 To może całkowicie zmień otoczenie i pojedź w góry? Willa Wojnar jest dogodnej lokalizacji, ze świetna atmosferą pięknymi widokami, zmienisz otoczenie i powietrze też jest inne Warto zmienic raz na jakiś czas otoczenie na maxa. wojnar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś