aks4 24.02.06, 11:32 na co ten sok wlasciwie jest? czy on pomaga wyzbyc sie alergii?czy warto go kupic?jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesiaczek Re: sok z noni? 24.02.06, 12:31 www.nonipolinesian.com.pl/choroby_kandydoza.html zajrzyj na te strone! Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: sok z noni? 24.02.06, 13:48 Warto..nie weim czy wyleczy z alergii, ale z pewnoscią zmniejszy objawy...........my bierzemy prawie od miesiąca............jest o niebo lepiej.......moja przyjaciółka daje noni swojemu roczniakowi i wyleczyła z alergii czterolatka..................poza tym cała rodzina moja pije noni.......... Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: sok z noni? 24.02.06, 14:37 O matko Dziewczyny, jakie to drogie.... Ile tego trzeba ( można?) pić dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: sok z noni? 24.02.06, 14:43 Ja daję swojemu trzylatkowi 1 łyżeczkę dziennie......ale chcę zwiększyć i podawać dwa razy dziennie.............cała butla z pewnoscią starczy na 3 miesiące................ Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: sok z noni? 24.02.06, 14:55 Rozumiem, ze to jest do kupienia tylko na tej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: sok z noni? 24.02.06, 20:55 Jak masz kogoś w Usa to możesz zamówic taniej........nie wiem czy jest do kupienia tylko na tej stronie................... Odpowiedz Link Zgłoś