alojw 19.12.06, 09:33 Tylko nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki, bo przeczytałam to co było możliwe i nie wiem na co się zdecydowa. Może jeszcze coś doradzicie. Nie chcę żeby kolejne pieniądze wylądowały w koszu tak jak było z balneum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik37 Re: A-derma czy mustela? 19.12.06, 13:27 zdecydowanie (wg mnie oczywiscie) A-derma tylko koniecznie z serii EXOMEGA (inne serie nie sa tak dobre) polecam A-derma exomega krem 200ml oraz płyn do kąpieli.Super nawilza skore i łągodzi świąd Mustella jest lepsza od balneum ( produkowanego na soi) czy oilatum ale nie tak dobra jak A-derma a tez dosc droga Odpowiedz Link Zgłoś
portoo Re: A-derma czy mustela? 19.12.06, 13:50 A derma jest jeszcze o tyle bezpieczna, że nie zawiera w składzie parabenów. Z mustelli nie korzystałam, ale warto sprawdzić skład. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: A-derma czy mustela? 19.12.06, 14:07 nam również słuzy Exomega A-dermy. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama