poszka
16.05.16, 17:48
Witam
Mojemu synowi zbliża się 9 miesięcy od pewnego czasu tzn tak jakieś 3 tyg jak zaczęła mu wychodzić górna jedynka przestał jeść zupki a konkretnie warzywa i mięso. Zaczęło się to 3 dni przed wyrżnięciem tej jedynki zwymiotował mi 3 razy pojechałam z nim na pogotowie ogólnie nic nie stwierdzono 1 dzień gorączkował z 4 dni miał wodnisty katar i od tego czasu nie je warzyw i mięsa.
Karmie go piersią (w dzień co 4 godz w nocy na żądanie teraz co 2 godz), w dzień dodatkowo kaszkę jaglano ryżową i dodaję 3 łyżeczki amarantus popping i dodaje deserek w słoiczku gruszę, morelę, banana, brzoskwinię, jabłko, śliwkę.
Nie chce mi jeść zupek codziennie gotuję i próbuję podać wypluwa krzywi się już dzisiaj spróbowałam dodać lubczyk do zupy żeby miało to smak i ciągle nie chce.
Próbuję go oszukać i do deserku troszkę dać zupki troszkę mięska (cielencina) wypluwa krzywi się na wymioty go zbiera.
Ma 2 kropki pod paznokciami zdaję sobie sprawę że brakuję mu jakiś witamin prawdopodobnie żelaza albo wapna, ale co ja mam robić.
Może za dużo mleka z piersi albo na siłę dawać noo ale jak to zrobić