Gość edziecko: guest IP: *.* 03.11.01, 08:54 drogie dziewczyny za 2 tygodnie bedziemy mieli już roczek z Tomkiem. potrzebujemy przepis na pyszny tort urodzinowy. liczymy na waszą pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość edziecko: guest Re: TORCIK na pierwszy roczek IP: *.* 04.11.01, 09:22 Oj byl juz ten temat walkowany- dziewczyny podaly przepis na pyszny torcik z nutella i bita smietana! Naprawde pycha!!! Jak zrobilam na sprobowanie to odrazu caly zikl!!!Pozdrawiam AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: guest Re: TORCIK na pierwszy roczek IP: *.* 10.11.01, 01:20 Hi!!!A czy możesz dać namiary na ten przepis z Nutellą?Albo go powtórzyć?Mój Dawidek kończy roczek już za...26 dni !!!!Pa,Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: guest Re: TORCIK na pierwszy roczek IP: *.* 13.11.01, 13:49 Czesc!Przepis na torcik jest naprawde super prosty!Mozna upiec lub kupic biszkoptowe spody do tortow!0.5l smietany kremowki czyli 36%Sloik nutelli- polecam duzy- wiecej masy)No i do dziela!Na spod biszkoptowy placuszek, potem ubita smietana, kolejny biszkopt, nutella(zeby lepiej sie rozsmarowywala nalezy wlozyc sloik na chwilke do goracej wody), kolejny biszkopt, smietna- no i tu w zaleznosci ile ma miec warstw torcik mozna zakonczyc bita smietana a napisy zrobic z nutelli, albo zakonczyc nutella- ozdobic torcik po bokach a na wierzch napisy z bitej smietany.Ja ten torcik zrobilam raz strasznie wszystkim smakowal, a teraz bedzie na urodziny Krzysia czyli 29.XIMam nadzieje ze bedzie Wam smakowac!Aha bym zapomniala- po zrobieniu nalezy wlozyc go na chwile do lodowki zeby smietanka zgestniala!Z tego co pamietam dziewczyny doradzaly zeby do smietany dodac lyzeczke cuktu waniliowego- ja nie dawalamTo tyle)100 lat dla maluszka z okazji urodzin!AgaT Odpowiedz Link Zgłoś