mateuszk05
29.08.17, 17:36
Witam,
Chciałbym ostrzec przed korzystaniem i komentowaniem artykułów na portalu Gorzowianin.com. Poniżej dokładny opis sytuacji:
Niestety portal gorzowianin cenzuruje komentarze dodawane pod treścią artykułów na stronie. Wkrótce zostanie to dokładnie opisane na innych gorzowskich stronach. Takie praktyki są niedopuszczalne!!!! Mój komentarz pod artykułem na portalu dotyczył nieprawdziwości statystyk oferowanych przez speedtest w zakresie UU. Komentarz został usunięty i nie przeszedł moderacji. Dodatkowo wszystkie moje komentarze oznaczone zostały jako spam na profilu Facebook oraz wyłączono mi możliwość komentowania. Dodam, że nie napisałem żadnego nieprawdziwego komentarza. Dlatego też piszę z innego profilu ponieważ tamten mam zablokowany przez portal. Bardzo słabe zagrywki. Byliście dla mnie naprawdę dobrym portalem ale widzę, że chyba za bardzo obrośliście w piórka. Komentarz dotyczył artykułu gorzowianin.com/.../10397-gorzowianincom-nr-1... oraz tego, że statystyki speedtest nie są żadnym wiarygodnym wyznacznikiem liczby odwiedzin na stronie. Dodam, że nie jestem z żadnej konkurencji, nie lubię po prostu jak ktoś zakłamuje rzeczywistość i oszukuje przy tym innych. Załączam również link do zrzutu ekranu z usuniętego komentarza: imgur.com/a/wiUdl