Gość: Qrnaolek IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 15:43 Nie było mnie pewien czas i nie przeglądałem gazet.Na forum też nic nie ma że nasza policja uwinęła się z tym problemem.Tymbardziej że szkodliwość społeczna tego czynu jest duża!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca . IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.05, 18:03 ciekawe jak maja ich zlapac , jak policjanci w gorzowie uciekaja przed bandziorami do sklepu i tam sie barykaduja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: . IP: *.gorzow.mm.pl 31.05.05, 19:42 Z tego co mi wiadomo, to juz sa zlapani. Okazuje sie , ze to byla typowo bandycka akcja gorzowskich debili. Chcac wylapac kibicow Sz. rozstawili sie na kilku kilometrach i polowali na tych , ktorzy sie zatrzymaja. Zaiste wydarzenie tragiczne . Mam nadzieje , ze nasza policja wylapie tych czubkow co do jednego i sady ich za to surowo potraktuja. Zg znowu zaczynasz pieprzyc glupoty. Wydarzenie bylo trgiczne i nie podlewaj oliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Dzięki.Idiotów nie brakuje w żadnym mieście!!! IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 20:38 Takie zdarzenie niewyjaśnione daje impuls tej grupie zwyrodnialców.Brawo policja.Ja bym założył rozpracowanie tego patologicznego środowiska.Po co czekać na nieszczęście!!A informacje dot.pseudokibiców są w cenie a zwłaszcza gdy dojdzie do D E R B Ó W !!!Anonimowość+wspomaganie/tanie piwo,wino,narkotyki/ to woda na młyn tej podgrupy społecznej/za przeproszeniem społeczeństwa/. Odpowiedz Link Zgłoś