Dodaj do ulubionych

Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.01.06, 23:22
pozwole sobie sporzadzic liste najgorszych wg mnie gorzowskich
politykow,ktorzy wyroznili sie swoim oszolomstwem ,biernoscia,indolencja
tudziez innymi niegodnymi miana naszego reprezentanta cechami.

kolejnosc alfabetyczna..

- ANDRZEJCZAK BOGUSŁAW
- GRAMZA JANUSZ
- KOCHANOWSKI JAN
- MARCINKIEWICZ ARKADIUSZ
- SURMACZ MAREK

obyscie sie w proch obrocili sprzedawczyki a ziemia wam nielekka byla.

pzdro
Obserwuj wątek
    • Gość: hę? Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.06, 23:37
      A ty właściwie kto?
      Komuch czy Solidaruch?
      Hę?
      • Gość: Danny Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:07
        >A ty właściwie kto?
        Przecież przedstawił się - Karolek
        • Gość: Bernard Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 01.02.06, 10:13
          Hey Dany,
          Karolek to SLD-owski PiS-owiec.
          :) :)
          Pozdrawiam
          • karolek_lat_9ipol Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 10:51
            hey

tworzac ten ranking ,nie bralem pod uwage korzeni partyjnych bohaterow tylko
            ich wklad w rozwoj Gorzowa, oraz stopien w jakim wywiazuja sie reprezentowania
            nas i naszych interesow.

przez fakt ,że mamy takich oto reprezentantow, zielona gora dyma nas na
            wszystkie mozliwe sposoby.
            jak chce i kiedy chce.

pzdro
            • ant777 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 11:40
              To może byś sprecyzował, za co tych ludzi wrzuciłeś na "listę Karolka".
              • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 12:22
                czesc karolek_lat_9ipol !
                no wlasnie , sprecyzuj ich grzechy zaniedbania!
                to jest bardzo ciekawy temat , przynajmniej dla mnie.
                nie za bardzo jestem na biezaco z gorzowska polityka , dopiero od
                czasu jak zainstalowalem internet.
                ale taki ranking najgorszych naszych politykow , to swietny pomysl ,
                ktory , mam nadzieje , bedzie ich do lepszej pracy dla gorzowa zmuszal!!

i mam takie pytanie: co sadzisz o wojciechowskiej?
                za moich czasow byla nauczycielka w-f w elektryku ,
                i dawno temu z poreczenia pzpr , wybrano ja do rady miasta ,
                gdzie jak widac , siedzi do dzisiaj!
                wiem ze kupila upadajaca ziemie gorzowska , ale o jej zaslugach dla
                gorzowa , nic nie wiem!

pozdrawiam
              • karolek_lat_9ipol Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 12:29
                hahahahaha,lista karolka.
                dobre ant.

pokrotce sprecyzuje wiec obecnosc ww osob na tej "zaszczytnej liscie"

ANDRZEJCZAK BOGUSŁAW

wybitnie nieudolny,wrecz antygorzowski dzialacz sejmikowy.
                slynny z chorobliwego korzystania z wc ,kiedy idzie o wazne dla Gorzowa sprawy.

GRAMZA JANUSZ

wybitnie zachowawczy,bojacy wysciubic nos poza swoj gabinet,zeby bron boze nie
                narazic sie komus z zg.
                za swojego wojewodowania nie zrobil nic dla miasta,odpuscil nawet falubazom
                osrodek rolniczy w lubniewicach.

KOCHANOWSKI JAN

lubuski baron sld.
                mierny, bierny ale wierny.
                Krzyckiemu do piet nie urasta.

MARCINKIEWICZ ARKADIUSZ

szkodnik z rady miasta.
                motto przewodnie i jedyne:za wszelka cene dokopac opozycji.

SURMACZ MAREK

wybitne indywiduum,zaslynal z przegonienia inwestora od multikina,karczemnej
                demolki w Urz Miasta,usadzenia ciepieli.
                slynie z knajpianych odzywek na sesjach rady miasta.
                motto przewodnie jak u kol Marcinkiewicza.

takie jest moje ,jako mieszkanca Gorzowa zdanie o tych osobach.
                nie wiem ,moze za slowa prawdy splone na stosie.

czekam na sąd kapturowy.

pzdro
                • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 13:18
                  mam wrazenie , karolek_lat_9ipol , ze mnie ignorujesz!
                  pytalem o wojciechowska , a ta ani be ani me!
                  nie chcesz nie odpisuj , ale zrob to z jakos klasa!
                  z byle jaka , ale klasa!!!
                  • karolek_lat_9ipol Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 13:38
                    sorry andrzej,ale piszac swoj post nie widzialem twojego .
                    potem chwilowy brak czasu.

co do wojciechowskiej.

stara sie cos robic ,chociaz nie zawsze jej wychodzi,
                    za duza wage przyklada do obrony praw nauczycieli ,czesto kosztem reszty.
                    na plus mozna jej zapisac ziemie gorzowska i udzial w imprezach charytatywnych.
                    na miejsce na liscie wybrancow raczej nie zasluguje.

pzdro
                    • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 13:51
                      dzieki karolek_lat_9ipol , za informacje!
                      sama nauczycielka , wiec nie ma sie co dziwic , ze w tym temacie
                      walczy!
                      gdybym wiedzial ze ziemie gorzowska za 50tys. mozna bylo kupic ,
                      sam bym ja kupil!
                      tale ze ja nie siedze w urz. miejskim i duzo mniej wiem!!
                      • Gość: zg Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.02.06, 15:44
                        I przejechal bys sie na tej inwestycji kochaniutki.

Myslisz ze duzy zysk jest z tego szmatlawca???/

Kiedys przegna tam pale......

PZDR
                        • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 16:09
                          kto wie zg , kto wie?
                          ja ciagle mysle niekonwencjonalnie i wiem jak sie pracuje w tym
                          zgnilym kapitalizmie!
                          oczywiscie , od razu redukcja personelu , ale przemyslana i nowa krew
                          za pol darmo do wykorzystania!
                          jak kapitalizm to kapitalizm!!
                          kto wie zg , kto wie?
                    • Gość: obywatel Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:25
                      do tej listy dorzuciłbym:
                      Senatora Bachalskiego i Jakuba derecha Krzyckiego /za szpital wojewódzki/ Jego
                      zachowanie w trakcie wizyty Millera było bardzo wymowne/ważniejszy od Wakulicza.
                      Ciekawe czy jutro pojedzie do ZG z protestem? Bardzo ciekawe "kruk krukowi oka
                      nie wykole"
                • patriota77 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 16:06
                  Do worka z Surmaczem i A. Marcinkiewiczem wrzucilbym Rafalska, bo komentarz do
                  tej Pani tez pasuje. Zgadzam sie z twoja ocena odnosnie tej listy. A o Pani
                  Wojciechowskiej raczej mam dobre zdanie (pelna energii, wygadana no i postawila
                  gazete na nogi pod wzgledem jakosci).
                  • Gość: smerf Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 18:09
                    Słuszna racja odnośnie P.Wojciechowskiej nie tylko gazetę postawiła na nogi
                    bardzo dużo dobrego zrobiła i robi dla gorzowian oby tak dalej.Jedna jedyna
                    osoba w tym mieście co naprawdę interesuje się losem gorzowian.
                    • Gość: Tadeo Bachal ok. Gorzej z Szadnym IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 18:51
                      Zostawcie Bachala to niezły chłop.
                      Gorzej z Jego przybocznym Szadnym. Lubuska pisze że 200 tys dolarów
                      kanadyjskich wisi instytucjom i osobom prywatnym w Kanadzie.
                      Ciekawy Artykuł w NIE Urbana.
        • Gość: Azja Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.176.* 03.02.06, 20:48
          Nie mogę patrzeć na gęby: Rafalskiej, Bachalskiego, Szadnego, Surmacza,
          Marcinkiewicza Arkadiusza, Wojciechowskiej- cmentarne hieny!
    • e_werty Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 18:55
      "...Najgorsi Politycy Gorzowscy..."

a co - naszczali ci do piwa?

tez bym się wku..ł...
      • e_werty Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 19:52
        "...tez bym się wku..ł..."

mialo być wkur/wił...

P.S.
        napisalem kilka rrrr i automat wyciął...
        zobaczymy teraz...
        • e_werty Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 19:54
          no jest O.K. :)

jednak admin zaraz dopisze taka opcje do cenzury - chyba że nie potrafii i musi
          to zrobić w-wa...

:)
    • Gość: Piotr Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 21:06
      Do listy dodaje radnego jałoszyńskiego.
      Oszołom jakich mało. Brak myślenia i wykształcenia.

• karolek_lat_9ipol Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:15
        kazdy polityk ma jakies wady.
        tworzac "liste karolka", mialem na mysli najwybitniejsze indywidualnosci.

pzdro
        • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:22
          chciales chyba karolek napisac:
          najwybitniejsze antyindywidualnosci?
          bo takie cieniasy , co tylko na swoja kase patrza ,
          a nie na dobro gorzowa!
          urban nazywa gownojady !!!
          i to sa takie gorzowskie gownojady!!!
          • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:32
            bylbym nie w porzadku , gdybym nie napisal ze jezeli pani wojciechowska
            na tym watku jest chwalona! ,
            to ciesze sie z tego powodu , ze cos dla gorzowa robi!!
            • karolek_lat_9ipol Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:40
              andrzejusa napisał:

urban nazywa gownojady !!!
              i to sa takie gorzowskie gownojady!!!

nic dodac nic ujac andrzej.
              no comments....

pzdro
              • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:48
                karolek_lat_9ipol ,
                nie bojmy sie ich tak nazywac i tu na forum rozliczac czy
                krytykowac,
                wbrew pozorom , czytaja na naszym forum ,
                i jak im gownojadom tu dowalimy , to moze troche pomysla!!!
                nie pomysla , dalej walmy jak w kacza dupe ,
                zmiekna , gwarantuje!!!
                • karolek_lat_9ipol Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 21:59
                  nalezy uwazac coby nie urazic jakiegos jasnie-pana.
                  politykowi w RP wydaje sie ,ze swietszy od najswietszej z krow.

pzdro
                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 01.02.06, 22:21
                    luj mu w oko karolek.
                    najwyzszy czas tym swietym krowom dac kopa forumowego w dupe!!
                    trzymajmy ten watek karolek , bo warto!
                    • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 12:34
                      no i mamy pierwszego z listy karolka , ktory moze utonac!!
                      szadny ze skory wychodzil , zeby tusk prezydentem zostal ,
                      bo tylko wtedy miajby nadzieje ze mu tych 200tys. dolarow nie
                      wyciagna!!!
                      a teraz pewnie sra w pory ze strachu!!!!!
                      • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:00
                        Na jednym z watkow dotyczacych posla osla wpisalem swoja osobista opinie o
                        Szadnym. Czytajac watek Karolka zadziwilem sie , ze tak malo zasluzony polityk
                        nie figuruje na liscie Karolka i nie aspiruje o nagrode "maliny". Albo to koles
                        Karolka albo normalne przeoczenie. Teraz Andrzejusa widzisz , ze gosciu kreci.
                        Ciekawe , czy nie jest winien jakas kase naszemu koledze Bernardowi. Mowia , ze
                        w Kanadzie zostawil gnoj.
                      • budrys77 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 14:02
                        Hmmm, w przypadku byłych polityków, ja stawiam na Bagińskiego. Komentarz chyba
                        nie jest potrzebny, bo elektorat pokazał temu panu, gdzie jego miejsce w
                        szeregu:)
                        Gorszego chyba trudno znaleźć.
                        • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 14:18
                          no to scott1 i budrys77 , wpisujemy baginskiego na liste karolka!
                          a swoja droga co za nazwiska!!!
                          szadny - to chyba od niemieckiego "schaden" , czyli szkody ,
                          baginski - no coz , skojazenie narzuca sie samo - bagno.
                          • Gość: ladna Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:39
                            Z tym "bagnem" to się zgadzam, ale Szadny to bardziej kojarzy się ze
                            Szkaradnym. Jest jeszcze Szmaciak. Tylko Surmacz jakoś mało śmiesznie. Trąba
                            wojskowa?
                            • budrys77 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 02.02.06, 14:46
                              Trąba Jerychońska:)
                            • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:46
                              Andrzejusa , ale z Ciebie jajcarz. Szkodnik i bagno. To nazwiska wrozace
                              przyszlosc w polityce.
                              • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 12:24
                                czesc scott1!
                                stary ja im nazwisk nie nadawalem , ale popatrz jak pasuja!
                                nie wolno nam tez zapominac o samociaku!!
                                sam dla siebie wszystko by garnal , ludzi , tak tylko napisalem:ludzi!
                                bo to tez samociaki , tylko glupsze!!
                                wjajo zrobil i na staty narazil , glupkow!!!!
                                samociak musi miec miejsce na liscie karolka.
                                • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:00
                                  Andrzejusa, mysle, ze tych kilku wymienionych przez Ciebie facetow kojarzonych
                                  z funkcja polityka to wielka przesada. Nie mylmy przestepcow z politykami.
                                  Wkrotce moze sie okazac , ze ten zawod zareaerwowany jest tylko dla
                                  kryminalistow czy innych jeszcze nie posadzonych. To chyba nie jest prawda.
                                  Wprawdzie mnie czesto sie kojarzy to z bagnem gdzie przyzwoici ludzie mieszaja
                                  sie z lotrami. Taki przyklad z brzegu K.Marcinkiewicz i Lepper. Ciekawy jestem
                                  tez czy Kaczory kazaly im sie lubic?
                                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 13:19
                                    oczywiscie scott1 ze ja nie twierdze , ze wszyscy politycy to
                                    przestepcy!
                                    nigdy tak nie napisalem!
                                    ale jak pracuja dla gorzowa , to trzeba oceniac , i rozliczac!
                                    a jak sie znajdzie wsrod nich przestepca , to go ku-wa do sadu!!!!
                                    • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:27
                                      Wiem , ze tak nie sadzisz ale w swietle informacji, ktore do nas docieraja a
                                      dociera niewiele mozna tak sadzic. Przeciez ludzie mowia, ze do polityki nie
                                      idzie sie po to aby cos zrobic dla wlasnej chwaly ale po to by zrobic cos dla
                                      siebie. Duzo w tym prawdy a dowody na to daja nam sami politycy. Pozdrawiam
                                      • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 13:37
                                        ta nasza demokracja scott1 jest jeszcze dzika!
                                        a w polityce zawsze mozna zarobic pieniadze ,
                                        tyle ze tych glupkow , ktorzy tego nie potrafia robic z glowa ,
                                        trzeba karac , zeby byle glupki sie do polityki nie pchali!

pozdrawiam
                                        • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.06, 15:36
                                          Polityka, mozna powiedziec jest taka forma dzialalnosci gospodarczej w szarej
                                          strefie. Tylko, ze te cholery tej gospodarki nie dzwigaja a ciagna w dol. Bo
                                          jak tu my mamy placic podatki skoro o nich decydujemy. A na wlasnym podworku
                                          najlatwiej to zauwazyc. Tutaj Andrzejusa masz racje. Widac - kopa, nie widac,
                                          moze nie bierze? Nie . W Polsce tylko ryby nie biora.
                                          • Gość: gosc Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.02.06, 16:53
                                            powiem wam jedno jak wy jestescie tak inteligentni i wszechwiedzacy to czemu
                                            nie startowaliscie w wyborach do rady miasta i wtedy byscie zaslyneli. na forum
                                            to tak latwo krytykowac prawda? pozdrawiam
                                            • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.06, 17:12
                                              Gosciu, nawet nie wiesz ilu radnych tutaj podszywa sie pod tajemniczymi
                                              nickami.
                                              • landy Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 17:15
                                                ciekawe co to za radny andrzejusa?
                                                moze masz jakies info?
                                                • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.06, 20:28
                                                  No szczerze mowiac nie mam . Jest od niedawna ale bardzo aktywny. Watki sypie
                                                  jak z rekawa.
                                                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 20:44
                                                    landy , ja taki radny , jak wiesz , z koziej dupy itd:
                                                    ja chlopaki zawodowke skonczylem!
                                                    ale przeciez mi nikt nie uwierzy!!
                                                    ale prawda jest taka , ze na moim poziomie jedziecie.
                                                    jak ja moge byc dla was pertnerem do dyskusji , to pomyslcie ,
                                                    kazdy zawodowkowicz moze byc waszym dyskusyjnym partnerem!
                                                    ksiazek nie wyrzucac , tylko czytac!!!
                                                    jak z glowy scoot1 , jak z glowy , nie z rekawa!!!
                                                    scott1 , nie obrazam cie! , wiecej!! lubie cie!!
                                                  • Gość: scott1 Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.06, 20:51
                                                    Andrzejusa, wybacz jesli odebrales ten post jako obraze. Absolutnie nie mialem
                                                    takiego zamiaru. Chcialem tylko podkreslic Twoja aktywnosc na forum. Mnie nie
                                                    interesuje wyksztalcenie ale to co kto ma do powiedzenia. Pozdrawiam Ciebie i
                                                    zycze Tobie powodzenia w forumowych dyskusjach.
                                                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 21:18
                                                    scott1 , nie myslalem , ze mnie obrazasz ,
                                                    zreszta wiesz scotti , ze mnie obrazicie sie nie da!
                                                    faktem jest ze zawodowke skonczylem!
                                                    i teraz pewnie bedziesz sie smial!!!
                                                    i tylko zawodpowke . tak ,tylko zawodpowke!
                                                    ku-wa nikt nie uwierzy.
                                                    dobra , jestem profesorem , podwojnie habilitowanym ,
                                                    oczywiscie , zwyczajnym
                                                    bo nie zwyczajni to cieniasy!!!
                                                  • landy Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 03.02.06, 21:52
                                                    a mi andrzejusa pachnie antczakiem
                                                    jerzym antczakiem z sld
                                                    albo nawet hajdamowiczem
                                                    podobny tok rozumowania i styl wypowiedzi
                                                    to na pewno antczak albo hajdamowicz
                                                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 00:50
                                                    landy , landy!
                                                    to oni niech pachna mna!
                                                    tok rozumowania moze podobny i styl wypowiedzi tez
                                                    ale andrzejusa jest jeden.
                                                    tylko jeden!!!
                                                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 10:49
                                                    kolejna aferka , tym razem w falubazie!
                                                    znowu komuchy!!!
                                                    niech pis robi juz ta IV zeplita , bo rzygac mi sie chce!!!
                                                  • Gość: Bernard Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 04.02.06, 10:55
                                                    Hey andrzejusa,
                                                    Wymyslasz pacanie by statystyczna rownowage stworzyc na liscie ??
                                                    Co za pajac z ciebie..
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Bernard Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 04.02.06, 11:05
                                                    Hey scott,
                                                    Rozczulamy sie ciut na tym forum dziewczynki???!!!
                                                    Skonczyc z tym ciapciaki!!!
                                                    Szable w dlon!!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    PS. Groza...
                                                  • andrzejusa Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! 04.02.06, 11:08
                                                    Bernard , nic nie wymyslam!
                                                    zobacz sam na stronie regionalnej (zielonogorskiej) gw.
                                                  • Gość: brat karolka 9 1/2 Zostawcie Krzyckiego - to przyszły prezydent ! IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.06, 20:55
                                                    Tak, tak jak Tadeo odpuści to Kubus łyknie tron !
                                                  • Gość: aga Re:A gdzie NAJLEPSI politycy. IP: 81.190.181.* 05.02.06, 09:17
                                                  • Gość: Bernard Aga, powtarzasz sie... :) IP: *.ed.shawcable.net 05.02.06, 09:26
                                                  • Gość: aga Re: Aga, powtarzasz sie... :) IP: 81.190.181.* 05.02.06, 09:47
                                                    Sory tak wyszło.
    • Gość: witold Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:57
      Karolek, psują ci dobry pomysł.
      Może do twojej listy polityków nieudaczników dopiszmy przydomki???:)
      Andrzejczak Bogusław - eseldowskie gusła
      Gramza Janusz - stilonowski słabeusz
      Jan Kochanowski - leń gorzowski
      Arkadiusz Marcinkiewicz - zchaenowski dorobkiewicz
      Surmacz Marek - milicyjny ogarek
    • Gość: J.K Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.06, 17:23
    • Gość: J.K Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.06, 17:37
      Uważam, że tak zwani gorzowscy politycy po większej części to mięso armatnie w
      rozgrywkach politycznych . Należący do partii politycznych ,których oddziały
      regionalne znajdują się w Z.G.nie postawią się gdy o sprawach Gorzowa decydują
      względy polityczne. Gdy należy się postawić w interesie Gorzowa, to najczęściej
      nabierają wody w usta, lub co gorsza reprezentuja opcję Z.G. Należy tu
      wspomnieć waleczną "naszą" senator Rafalską i kilku bliźniaczych oszołomów, gdy
      zwołali nadzwyczajną sesję rady miasta żeby bronić przebiegu drogi S3 przez
      zaprzyjaźnione miasto Z.G. Gdy Prezytent tego miasta w sposób obrażliwy dla nas
      mieszkańców Gorzowa brała udział w manifestacji przed Urzędem Marszałkowskim ,
      negując koniecznośc budowy nowej biblioteki wojewódzkiej w Gorzowie , to co
      zrobiła w tej sprawie p.Rafalska - chyba nic. Politycy gorzowscy wogóle nie
      zabrali w tej sprawie głosu, tak jakby ta sprawa ich zupełnie nie obchodziła.
      Jesienią będą wybory samorządowe i powinniśmy o tym pamiętać.
      • Gość: olek Re. Co? niema najlepszych?????????????????????? ??? IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.06, 20:43
      • Gość: nicelus Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.06, 22:31
        nikt nie zabrał głosu i nikt nic nie zrobił w tej sprawie, gdyż wogóle takowej
        nie było. prezydent zielonej góry nigdy nie obrażała gorzowa i nigdy nie
        negowała konieczności budowy nowej biblioteki wojewódzkiej w gorzowie. wręcz
        przeciwnie. wielokrotnie powtarzała, że bibloteka w gorzowie jest potrzebna.

protest w zielonej górze nie był przeciwko bibliotece wojewódzkiej w gorowie.
        wszyscy uważali - niech marszałek buduje jak tak ma w strategii zapisane.
        protest był w związku z tym, że marszałek zamiast budować za pieniądze
        wojewódzkie, postanowił zabrać pieniądze które według ekspertów należały się
        zielonej górze.
        • Gość: J.K. Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.wagony.pl / *.wagony.pl 06.02.06, 07:23
          Chyba twoja wiedza jest bardzo wybiórcza. Bo ja doskonale pamiętam jak w
          Lubuskiej TVP w rozmowie dnia w której uczestniczył również marszałek
          Bocheński, padały z jej ust wręcz szowinistyczne hasła typu niech Gorzów sam
          sobie pobuduje bibliotekę skoro nie potrafili tego zrobić wcześniej i inne
          podobne w tonie zarzuty. Nie dała sobie powiedzieć , kiedy Marszałek próbował
          wyjaśniać ,że jest to inicjatywa i zadanie Urzędu Marszałkowskiego. Napadała
          na Gorzów, że nie potrafią porządnie przygotować wniosku ;jakby zupełnie nie
          rozumiała co do niej mówił Marszałek , że miasto Gorzów nie miało w
          przygotowaniu wniosku żadnego udziału.
    • Gość: Nasz Re: Najgorsi Politycy Gorzowscy !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:01
      Nie wszyscy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka