Dodaj do ulubionych

Balsam brązujący - jaki?

24.04.12, 07:57
Dziewczyny polećcie mi porządny,sprawdzony balsam brązujący.Chodzi mi o to aby się dobrze rozprowadzał,skóra po nim wyglądała jak muśnięta słońcem ( nie pomarańczowa,nie żółta),nie brudził ubrań,nie pozostawiał na skórze smug.
Niestety nie mogę opalać się na słońcu,ani w solarium.Opalenizna natryskowa to też efekt na kilka dni.Zresztą czytałam opinie i dziewczyny narzekały,że efekt po jest mizerny,robią się zacieki,plamy,brudzi toto ubrania itd.Dlatego wolałabym balsam delikatnie brązujący skórę,abym po zimie,nie była taka chorobliwie blada.Możecie polecić coś fajnego?
Obserwuj wątek
    • mor_lena Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 09:40
      Ziaja sopot, moja mama sobie nim bardzo ładnie "opaliła" nogi. Ja też się smarowałam, u mnie było trochę słabo widać, ale może dlatego, ze mam ciemną karnację? Moja mama ma jasniejszą i efekt u niej był naprawde fajny.
      • moofka Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 10:58
        tak tak, ziaja sopot zdecydowanie smile
        odcien bardzo ladny, rozprowadza sie ladnie
        i schodzi tez fajnie
        niektore i to te duzo drozsze - schodza platami jak trąd - strach z domu wyjsc
        ziaja jest bardzo ok
    • shellerka Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 09:54
      loreal sublime bronze - taki żel.
      używałam go w czasie ciąży i nie ma lepszego wg mnie samoopalacza w rozsądnej cenie.
      z droższych lancaster jest świetny.

ten żel dobrze się rozprowadza - ma lekki kolor sam w sobie, więc widac od razu, czy równomiernie nałożony, pachnie, a opalenizna zmywa się równomiernie i bez plam.
    • nabakier Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 10:02
      Żaden, wszystkie śmierdzą. Dwa dni po użyciu będzie od ciebie wonieć.
      • feniks_z_popiolu Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 10:48
        Ziaja. Nic nie śmierdzi. Jasną karnację bardzo ładnie opala. Ja balsam mieszam w pudełku jak kończy mi się używany na dzień krem i taką mieszaniną często się smaruję. Efekt b. dobry.
        A przy okazji dla kieszeni przyjazny
        • nabakier Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 10:55
          Śmierdzi, tyle że później, niż w chwili nakładania go. Można ten smród zabijać jakimiś zapachami. Ale i tak się wybije.
    • lineczkaa Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 11:12
      Ja używam Rossmana, ichni produkt. Skórę mam w odcieniu mrożonego indyka i bardzo fajnie kryje, używam dla karnacji ciemniejszej niż mam. Ze wszystkich, których używałam ten mi odpowiada najbardziej i mało kosztuje.
    • joana.mz Re: Balsam brązujący - jaki? 24.04.12, 11:28
      balsam brązujący dax cosmetics perfecta. czytałam o nim na forum uroda. nie śmierdzi, stopniowo brązuje, jestem z niego zadowolona
    • 42andzia Re: Balsam brązujący - jaki? 23.02.13, 14:33
      Ja polecam balsam z lineral lub nivea

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka