Dodaj do ulubionych

Szampon koloryzujący - Ratunkuuuu

IP: *.* 17.10.02, 09:55
W wakacje, za namową mojej córki, zmieniałam jej kolor włosów szamponem koloryzującym na rudy (ma 8 lat i jest zakochana w Pipi, więc uznałam, że takie małe szleństwo nikomu nie zaszkodzi). Szampon miał się zmyć po 6-8 myciach i owszem kolor troszkę przybladł, ale włosy nadal są rude. W tej chwili Córka ma odrosty, za pół roku komunia... więc włosów nie chcemy obcinać.Z tego co wiem, włosy możnaby ufarbować, ale - farbowałam kilka razy i kolor nigdy nie wyszedł taki jak w próbniku - może być gorzej niż lepiej.Co mi poradzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: atzumi Re: Szampon koloryzujący - Ratunkuuuu IP: *.* 17.10.02, 19:27
      Poczekaj jeszcze trochę. W zeszłym roku w grudniu zafarbowałam na czarno (a mam brązowe włosy) i też miało sie zmyć po kilku myciach. Trzymało prawie do kwietnia.Do komunii macie jeszcze pare miesiecy, wiec bez paniki :)Do tego czasu napewno zejdzie.
      • Gość: ilka Re: Szampon koloryzujący - Ratunkuuuu IP: *.* 18.10.02, 16:16
        Dzięki za słowa otuchysmile)Byłam właśnie u fryzjera poradzić się i dowiedziałam się, że farbować włosów na nowo nie ma co, bo na 99% będzie gorzej niż jest. Mamy myć włosy w szamponie rumiankowym i tylko tyle, może jeszcze się wypłucze...A tak w ogóle szampony koloryzujące nigdy do końca się nie zmywają, nie wiedziałam tego i mam nauczkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka