dtz 21.12.09, 12:41 b.b. proszę o wieści gdzie można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag74 Re: jednorożec sparkle gdzie w Warszawie 21.12.09, 12:47 Tydzien temu kupilismy sparkle (pluszowego z rozdzka) w realu. Widzialam je tez w sklepie zabawkowymna NYGUS ul.Kondratowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
justi-na79 Re: jednorożec sparkle gdzie w Warszawie 21.12.09, 14:27 wczoraj widziałam ich sporo w realu przy Okęciu Odpowiedz Link Zgłoś
magdaimaciek1 Re: jednorożec sparkle gdzie w Warszawie 21.12.09, 15:15 Pluszaka widziałam w carrefourze na wileńskim Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: jednorożec sparkle gdzie w Warszawie 21.12.09, 20:47 Wszędzie. W Leclerc, Tesco, Carrefour, Real. Swoją drogą badziew jakich mało. Nasza córka ma tego małego konika - konik fajny, taki trochę jak little pony, ale różdżka - chińska tandeta, nie warta swojej ceny. A te pluszaki są beznadziejnie brzydkie, a ich funkcje niewarte swojej ceny ("śpiewa", kiwa się na boki i to wszystko) Odpowiedz Link Zgłoś
dtz Re: jednorożec sparkle gdzie w Warszawie 22.12.09, 22:28 dzięki dostałam w Realu. że badziew - absolutnie się zgadzam, ale że to największe marzenie córy to inna sprawa. Ja się naszukałam Carefour, Tesco - nie było Odpowiedz Link Zgłoś