Dodaj do ulubionych

prezent dla 3,5 latki

11.02.12, 00:55
Kochane Mamy,

podpowiedzcie proszę co kupić rezolutnej trzylatce? tak za 100 zł,
ścisk
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: prezent dla 3,5 latki 11.02.12, 01:28
      "Chotomską dzieciom", "poczytaj mi mamo", tom dowolny, wydawnictwo Nasza Księgarnia.
      Za pozostałe 20 zł słodycze.
      • beatka1919 Re: prezent dla 3,5 latki 25.02.12, 09:40
        Książki dla dziecka to dobry pomysł, a i wybór jest znacznie większy tutaj jest bardzo dużo kolorowych pozycji: ksiazkadladziecka.pl/pl/
        Sprzedawca jest sprawdzony już na allegro prawie same pozytywne opinie i posiada Standard Allegro.
        • blizniaki14 Re: prezent dla 3,5 latki 25.02.12, 11:21
          Książka i zestaw ciastoliny smile
    • lutka27 Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 00:11
      W moim domu w ciągłym obiegu jest piłka do skakania i zestaw filiżanek z hello kitty więc to mogę polecić.
    • koza_w_rajtuzach Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 07:48
      klocki duplo, bo to będzie na kilka lat wink. Moja córka dopiero doceniła jako 5-latka tongue_out i teraz codziennie buduje.
      • mariannamm Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 08:34
        Klocki, zestaw do malowania ( farbki, kolorowanki ) ksiazka, plyta z muzyka dla dzieci.
      • gwen_s Re: prezent dla 3,5 latki 27.02.12, 13:06
        3,5 latka i duplo? ja bym prędzej już creator poleciła.
        Kupiłabym barbie albo jeżeli ma kilka to jakieś akcesoria.
    • beatazet Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 09:17
      Torba listonoszka
      Laleczki Polly Pocket w zestawach z akcesoriami
      Kucyki My Little Pony w zestawach
      Wózek dla lalek
      Lalka Barbie
      Lalka bobas
      Lalka chodzaca
      Puzzle
      Ciastolina
      Układanki
      Gry
      • calimeczka Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 11:47
        Ładny, dziewczęcy plecak - z tych mniejszych, nie szkolnych, a do niego włożyć wszelakie rzeczy do malowania: kredki - różne rodzaje (najlepsze są takie w plastiku, które się "odkręca" aby rysować - nie łamią się tak łatwo, rysują ładnie, a i zabawy z nimi jest więcej), flamastry, zakreślacze, do tego malowanki, wyklejanki, papier kolorowy, nożyczki, można jeszcze plastelinę i modelinę.
        Nawet jeżeli dziewczynka takowe rzeczy posiada - to w tym wieku sprzętów do malowania nigdy za dużo smile
        Z innych rzeczy to puzzle, ale tak powiedzmy ok. 50 elementów - najlepiej z motywem z popularnych bajek oglądanych przez dziecko - świnka peppa (u mojej córci to był hit), kubuś puchatek, stacyjkowo, dora itp.
        • beatka1919 Re: prezent dla 3,5 latki 29.02.12, 17:11
          Bardzo dobry pomysłwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka