mamduzybrzuch 11.02.12, 00:55 Kochane Mamy, podpowiedzcie proszę co kupić rezolutnej trzylatce? tak za 100 zł, ścisk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: prezent dla 3,5 latki 11.02.12, 01:28 "Chotomską dzieciom", "poczytaj mi mamo", tom dowolny, wydawnictwo Nasza Księgarnia. Za pozostałe 20 zł słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka1919 Re: prezent dla 3,5 latki 25.02.12, 09:40 Książki dla dziecka to dobry pomysł, a i wybór jest znacznie większy tutaj jest bardzo dużo kolorowych pozycji: ksiazkadladziecka.pl/pl/ Sprzedawca jest sprawdzony już na allegro prawie same pozytywne opinie i posiada Standard Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: prezent dla 3,5 latki 25.02.12, 11:21 Książka i zestaw ciastoliny Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 00:11 W moim domu w ciągłym obiegu jest piłka do skakania i zestaw filiżanek z hello kitty więc to mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 07:48 klocki duplo, bo to będzie na kilka lat . Moja córka dopiero doceniła jako 5-latka i teraz codziennie buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannamm Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 08:34 Klocki, zestaw do malowania ( farbki, kolorowanki ) ksiazka, plyta z muzyka dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: prezent dla 3,5 latki 27.02.12, 13:06 3,5 latka i duplo? ja bym prędzej już creator poleciła. Kupiłabym barbie albo jeżeli ma kilka to jakieś akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 09:17 Torba listonoszka Laleczki Polly Pocket w zestawach z akcesoriami Kucyki My Little Pony w zestawach Wózek dla lalek Lalka Barbie Lalka bobas Lalka chodzaca Puzzle Ciastolina Układanki Gry Odpowiedz Link Zgłoś
calimeczka Re: prezent dla 3,5 latki 26.02.12, 11:47 Ładny, dziewczęcy plecak - z tych mniejszych, nie szkolnych, a do niego włożyć wszelakie rzeczy do malowania: kredki - różne rodzaje (najlepsze są takie w plastiku, które się "odkręca" aby rysować - nie łamią się tak łatwo, rysują ładnie, a i zabawy z nimi jest więcej), flamastry, zakreślacze, do tego malowanki, wyklejanki, papier kolorowy, nożyczki, można jeszcze plastelinę i modelinę. Nawet jeżeli dziewczynka takowe rzeczy posiada - to w tym wieku sprzętów do malowania nigdy za dużo Z innych rzeczy to puzzle, ale tak powiedzmy ok. 50 elementów - najlepiej z motywem z popularnych bajek oglądanych przez dziecko - świnka peppa (u mojej córci to był hit), kubuś puchatek, stacyjkowo, dora itp. Odpowiedz Link Zgłoś