feromonka 01.04.12, 11:05 szukam pólbutów, adidasów dla syna, długość stopy 18cm, jak one wypadają rozmiarowo do primigów albo ecco? nie wiem jaki rozmiar wziąć, a nie chce sie bawić w odsyłanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_valenciana Re: Naturino jaki rozmiar kupić? 01.04.12, 13:11 Moim zdaniem rozmiarowo odpowiadają geoxom - czyli są odrobine mnijesze od ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: Naturino jaki rozmiar kupić? 01.04.12, 16:36 Moim zdaniem są trochę mniejsze też od Geox, dla dziecka mającego stopę o długości 17,5 cm pasuje rozmiar 29 Naturino, natomiast Geox czy Ecco - 28. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Naturino jaki rozmiar kupić? 01.04.12, 17:03 wlaśnie mam wątpliwości, co do rozmiaru, obecnie K. nosi ecco 28, ale sa tak na styk wiec naturino chyba musiałabym wziąć jednak 30 Odpowiedz Link Zgłoś
miniaturka Re: Naturino jaki rozmiar kupić? 02.04.12, 16:28 Na pewno są mniejsze niż Ecco i dużo mniejsze niż Geoxy, które są większe od Ecco W sieci znalazłam taką tabelkę - u mnie się sprawdza raj-dziecka.pl/pl/i/Rozmiary-jak-dobrac/5 Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Naturino jaki rozmiar kupić? 02.04.12, 16:44 Miniaturka dzięki za tabelkę! Długość wkładki ecco (aktualanie 28, zgadza sie z danymi z tabelki), więc naturino też powinny być ok, zamówiłam jednak 29 Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: Naturino jaki rozmiar kupić? 02.04.12, 18:03 U mnie zawsze geoxy są mnijesze niż ecco. Tylko, że to nie są różnice dak duże, zeby kupowac rozmiar większe buty. Odpowiedz Link Zgłoś