Dodaj do ulubionych

Monster high plecaki i inne

04.08.12, 22:28
Monster high, u nas szalenstwo- teraz szukamy plecaka w dobrej cenie, byly w realu, ale rozeszly sie szybko i nie udalo mi sie kupic, wiecie moze gdzie są, ew. gdzie beda w dobrych cenach?
Na allegro ponizej 90 zl trudno znalezc
Obserwuj wątek
    • gosjana Re: Monster high plecaki i inne 05.08.12, 17:16
      Szał jest, to prawda, większość koleżanek mojej córki ma skompletowane już wyprawki do szkoły z MH, cieszę się, że mojej córce to się nie podoba wink
      Jeśli chodzi o plecaki to kupuj póki są, dowiedziałam się od znajomej, która prowadzi sprzedaż, że producent nie przewidział takiego popytu i kolejna dostawa plecaków z Monster pojawi się dopiero za 3 m-ce...
    • natalek79 Re: Monster high plecaki i inne 06.08.12, 13:55
      W rzeszowskim realu widziałam dziś ostatni taki plecak za 135 zł, ale szczerze mówiąc dla mnie to żaden szał - plecak dosyć mały...Oczywiście mnóstwo innych rzeczy z MH. Też się cieszę, że moja nie zachorowała na ten szał, chociaż w Smyku kupiła sobie buty, bo jej się podobały smile
      • dopaminka78 Re: Monster high plecaki i inne 06.08.12, 15:17
        Ze swoją córką robiłam zakupy szkolne w sobotę i również ma szał na Monster ale mimo to rzeczy do szkoły typu worek, piórnik czy plecak wybrała jednak z czarodziejką z waverly bo jak sama stwierdziła będzie ją to wkurzać jak wszystkie dziewczyny z klasy będą mieć to samo i łatwiej będzie jej odnaleźć swój worek. A z Monster zakupiła sobie blok , długopisy smile
    • joasik_79 Re: Monster high plecaki i inne 29.08.12, 17:00
      Dzisiaj widziałam plecaki MH w smyku za 59,90, nie wiem czy była już taka informacja, ale może ktoś jeszcze skorzysta.
      • inx123 Re: Monster high plecaki i inne 29.08.12, 17:30
        u mnie w smyku dużo tych plecaków wisi...byłam dzisiaj zerknęłam tylko na nie i stwierdziłam, że są wielkie ...szczęśliwie moje dziecko całkowicie olewa mh tongue_out..bo napewno takiej baryły bym jej nie kupiła ......
        • jagodasoft2 Re: Monster high plecaki i inne 29.08.12, 23:26
          Te duże są za 219zł przecenione z 299, a za 59 to są takie raczej na wycieczkę bo podręczniki to do nich nie wejdą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka