dammma 19.08.12, 00:58 gdzie kupię podróżne/wąskie PUDEŁKO/pojemnik na mokre chust. Kiedyś takie było w pampersa, ale zawsze ciężkie do zdobycia. Czy jeszcze gdzie uda mi się je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelasia_0 Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 01:15 Ja zawsze kupowałam w Niemczech w Rossmannie - są dostępne w ciągłej sprzedaży, więc może w polskim też są. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 01:22 allegro allegro.pl/listing.php/search?category=11763&sg=0&string=pude%C5%82ko+chusteczki mam z huggiesa, czerwone, kupiłam na allegro ale jakieś 2 lata temu. Inne rozwiązanie to malutkie opakowania chusteczek babydream do kupienia w rossmannie. Chyba jeszcze mniej miejsca zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 07:00 allegro.pl/lf-pampers-pudelko-turystyczne-chusteczki-i2562670907.html Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 08:45 allegro.pl/pojemnik-na-mokre-chusteczki-skip-hop-i2552235719.html sprawdza się rewelacynie. Nic nei schnie choćby rok leżało. I wielki + .. - dziecko samo raczej nie otworzy. No i można przypiąć do torby, żeby wisiało.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiol81 Tesco 19.08.12, 09:13 są Huggies sprzedawane w wąskim czerwonym pudełeczku, sztuk tych chusteczek jest chyba ze 24, ja przekładam w nie sporo więcej cena coś około 6-7 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska A sa takie male opakowania chusteczek? 19.08.12, 11:36 Pamietam sprzed paru lat, ze zarowno pudelko jak i takie mniejsze opakowania chusteczek byly jako dodatki do pieluszek Pampers... Sama teraz jestem tym zainteresowana, ale widzialam tylko w Rossmanie te mniejsze opakowania. Czy jakas inna firma robi tez takie? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 11:45 ja dostałam ok. 3 lata temu jako gratis do czegos takie płaskie pudełko Huggies, ale nie polecam. Zbyt łatwo się otwierało, nawet samo w torbie potrafiło się otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 23.08.12, 23:42 Akrat w tesco i rossmanie jestem rzadko, ale przejadę się-jak nie, to pozostaje allegro. Niby tam też szukałam, ale nie mogłam znaleźć. Dziękuję Wam bardzo za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś