Dodaj do ulubionych

gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre chust

19.08.12, 00:58
gdzie kupię podróżne/wąskie PUDEŁKO/pojemnik na mokre chust. Kiedyś takie było w pampersa, ale zawsze ciężkie do zdobycia. Czy jeszcze gdzie uda mi się je kupić?
Obserwuj wątek
    • pelasia_0 Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 01:15
      Ja zawsze kupowałam w Niemczech w Rossmannie - są dostępne w ciągłej sprzedaży, więc może w polskim też są.
      • emma6666 Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 01:22
        allegro allegro.pl/listing.php/search?category=11763&sg=0&string=pude%C5%82ko+chusteczki
        mam z huggiesa, czerwone, kupiłam na allegro ale jakieś 2 lata temu.
        Inne rozwiązanie to malutkie opakowania chusteczek babydream do kupienia w rossmannie.
        Chyba jeszcze mniej miejsca zajmują.
        • pstrabiedronka Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 07:00
          allegro.pl/lf-pampers-pudelko-turystyczne-chusteczki-i2562670907.html
    • leneczkaz Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 08:45
      allegro.pl/pojemnik-na-mokre-chusteczki-skip-hop-i2552235719.html sprawdza się rewelacynie. Nic nei schnie choćby rok leżało. I wielki + .. - dziecko samo raczej nie otworzy. No i można przypiąć do torby, żeby wisiało..
      • kasiol81 Tesco 19.08.12, 09:13
        są Huggies sprzedawane w wąskim czerwonym pudełeczku, sztuk tych chusteczek jest chyba ze 24, ja przekładam w nie sporo więcej wink cena coś około 6-7 zł.
    • eszulczewska A sa takie male opakowania chusteczek? 19.08.12, 11:36
      Pamietam sprzed paru lat, ze zarowno pudelko jak i takie mniejsze opakowania chusteczek byly jako dodatki do pieluszek Pampers...
      Sama teraz jestem tym zainteresowana, ale widzialam tylko w Rossmanie te mniejsze opakowania.
      Czy jakas inna firma robi tez takie?
    • pstrabiedronka Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 19.08.12, 11:45
      ja dostałam ok. 3 lata temu jako gratis do czegos takie płaskie pudełko Huggies, ale nie polecam. Zbyt łatwo się otwierało, nawet samo w torbie potrafiło się otworzyć uncertain
      • dammma Re: gdzie kupię podróżne/wąskie pudełko na mokre 23.08.12, 23:42
        Akrat w tesco i rossmanie jestem rzadko, ale przejadę się-jak nie, to pozostaje allegro. Niby tam też szukałam, ale nie mogłam znaleźć. Dziękuję Wam bardzo za pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka