agni71
26.11.12, 15:04
Pomyslałam, ze przydałby sie moze oddzielny wątek, w którym ocenimy nasze okazyjne zakupy w C&A.
Ja jak dotąd otrzymałam 2 zamówienia, a w nich
Polecam:
1. kurtke puchową dziewczęcą za 79,90:
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Kobiety/Kolekcja/Bluzy/82866
Kolor w rzeczywistości to ładny granat (na moim monitorze wyglada na stłumiony niebieski), matowy. Materiał zewnętrzny wydaje sie byc dobrej jakości, kurtka lezy ładnie, zgrabnie. wypełnienie to 50% piór, 50% pierza. Kaptur nie jest bardzo głęboki, ale córka rzadko i tak zakłada.
2. bluzkę z kotkiem duża DZ, niestety juz w regularnej cenie, ale ta regularna tez niewygórowana (szczególnie jak sie trafi jakis kod rabatowy):
sa dwa kolory, ja mam białą
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Kobiety/Kolekcja/Bluzy/97218/2
bawełna porządna, kotek starannie wykonany, cały cekinowy, za żywo chyba ładniejsza niz na zdjęciach.
mieszane uczucia:
1. spodnie dzinsowe duża DZ, proste nogawki:
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Kobiety/Kolekcja/Bluzy/77029
dzins raczej cienki, mocno śmierdzi farbą czy czyms innym, nogawki fajne, w miare wąskie, ale nie rurki (córka nie lubi), są to typowe, dość niskie biodrówki (córka woli wyższy stan i to największa wada tych spodni), kolor ładny. Brak regulacji szerokości, a przydałaby się. Pasek jest w komplecie i całe szczęście, bo bez niego spodnie opadają...
2. bluza damska młodziezowa Clockhouse
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Kobiety/Kolekcja/Bluzy/73777
jakość polaru raczej słaba, taka trochę sztuczna w dotyku, fason szczuplutki, bo to kolekcja młodzieżowa (ja normalnie z C&A noszę S lub M, ta jest na mnie dobra w L, ale przy tym i tak jest raczej szczupła, i rękawy sa wąskie), dziwny troche fason rekawów - są (celowo chyba, bo jest i otwór na kciuk) bardzo długie. Ale i tak chyba zostawię, za te cene przyda sie w mrozy pod kurtke, albo po domu....
Nie polecam:
1. bluzka dla starszych dziewczynek z dużą głową wilka na przodzie (nie dysponuje linkiem), jest ładna, rozmiarówka OK, ale nie zwróciłam uwagi na to, że wykonana jest z poliestru. Bluzkę odesłałam.
zamawiałam jeszcze skarpetki, które tez są OK, były w takiej promocji tygodniowej, 5-pak za 19,90.
Jak dojdzie reszta zamówień, to tez zdam relację, bo te rzeczy w większości są wciąż dostepne, a zaraz pewnie znowu będa jakies promocje, to może komus pomogę podjąc decyzję