Dodaj do ulubionych

Który ipad wybrać?

17.05.13, 23:14
Poradźcie który model warto zakupić mając budżet 2,5 tys. Ja się słabo znam, mam tablet z którego mało korzystam, ipad ma być na prezent, a nie bardzo mam czas aby doktoryzować się w temacie. Może któraś z Was kupowała w tym czasie i orientuje się który z dostępnych modeli warto kupić.
Obserwuj wątek
    • zona.102 Re: Który ipad wybrać? 17.05.13, 23:49
      ipad nie ma stu modeli wiec nie ma sie w czym doktoryzowac:
      store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/compare
    • janieide Re: Który ipad wybrać? 19.05.13, 22:45
      No tak, idąc za budżetem wybór niby prosty. Ale na stronie iSpot jest 2 modele z wyświetlaczem retina - ipad 3 i 4, a w apple store tylko jeden - o co tu chodzi?
      • agaward Re: Który ipad wybrać? 20.05.13, 10:22
        Kup Ipad 4 retina z 4G. Będzie wtedy możliwość włożenia karty sim z internetem. W ipadzie 3 internet LTE w Polsce nie działał, dlatego teraz nie jest sprzedawany. Córka dostała właśnie Ipda 4 z 4G i wszysto jest super.
        • janieide Re: Który ipad wybrać? 20.05.13, 11:52
          Czy piszesz o tym modelu?: www.ispot.pl/iPad_4_z_wyswietlaczem_Retina_WiFi__Cellular_16_GB__bialy_p41883.html

Gdzie kupuje się taką kartę? Czy to działa jak karta w telefonie na doładowania? I w końcu czy warto szukać taniej gdzieś po sklepach czy kupić w ispot ewentualnie w apple store?
          • agaward Re: Który ipad wybrać? 20.05.13, 13:17
            My kupowaliśmy w Komputroniku stacjonarnie, ewentualnie można zamówić
            www.komputronik.pl/product/175135/Komputery/Tablety/Apple_iPad_Retina_4_generacji_4G_16GB_Czarny.html
            Cena sporo niższa, bo 400 zł, od tej na stronie ispot.
            Karty masz albo abonament, albo dołodowujesz. Zarówno w sieciach komórkowych, jak i polsat itp. My narazie będziemy testować czy działa darmowe Aero2. U nas w Samsungach działa, teraz będziemy zamawiać dla córki. Ona narazie korzysta tylko w wifi.
            • kr.kr Re: Który ipad wybrać? 20.05.13, 13:32
              Pewnie zalezy gdzie, u mnie dziala.
    • janieide 16 czy 32 GB? 20.05.13, 16:48
      A czy 16GB to nie jest trochę mało? Zastanawiam się czy nie warto dołożyć, choć jak widzę dołożyć trzeba sporo w stosunku do ceny 16GB z Komputronika.
      • agaward Re: 16 czy 32 GB? 21.05.13, 09:02
        Widadomo, że im więcej pamięci tym lepiej. W Komputroniku możeszkupić 32 ZA 2899 ZŁ:
        www.komputronik.pl/product/175139/Komputery/Tablety/Apple_iPad_Retina_4_generacji_4G_32GB_Bialy.html
        Zobacz czy nie ma tego sklepu u Ciebie w mieście, wtedy kupiłabyś stacjonarnie.
    • gomes28 Re: Który ipad wybrać? 01.07.14, 14:01

Ja proponuję ten ipad. Myślę, że jest to na dziś jeden z lepszych ipadów, n anaszym rynku moj-iphone.com/index.php?route=product/product&product_id=52&tracking=53b14c746252b.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka