agni71 02.09.13, 15:59 Chciałabym kupic córce etui na tablet Samsung 7.0. Czy ktos z was ma moze albo widzial na zywo takie niedrogie etui, jak sa na Allegro? Sa OK, czy odpuścić sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kr.kr Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 02.09.13, 16:23 Takie wplasnie bys chciala obracane? A mialas to w ogole kiedys w rekach? Bo ja szczerze nie cierpie tego typu otwierania, ktore sie obraca, przekreca... Wole zwykle otwieranie. Jakis czas temu kupilam etui targus chyba w agito? Po 22zl baaaardzooooo porzadne i fajne, z ciemnym, prawie czarnym wnetrzem. Nie do samsunga co prawda, ale wybor byl spory do ronzych tabletow. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 02.09.13, 16:48 nie wiem, czy chcę obracany, nigdy nie miałam takiego w ręku. Targus za 22 zł to musiała chyba byc jakas mega promocja, bo jak teraz wrzucam w ceneo targus dla samsung galaxy tab 7.0, to wyskakuja mi takie od ok. 100 zł, chyba, że inne np. do smartphone'ów sa tańsze: www.ceneo.pl/11039936 generalnie chcę jakies etui, bo boje się, ze bez niego tablet łatwo moze się uszkodzić. Sama nie wyobrazam sobie np. swojego Kindle'a nosić bez etui Chcę niedrogie i chetnie kolorowe, bo to dla 11-latki ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 02.09.13, 16:52 a nie, jest na agito za 44 zł, ale przy ich kosztach przesyłki robi się drogawo. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 02.09.13, 22:00 Nie nie, to o ktorym mowie to bylo do tableta... Identycznej konstrukcji, z podobnych materialow, tylko z niepraktycznym jasnym wnetrzem kosztuje 180-200zl! Wiec kupujac tego targusa nie sadzilam, ze w ogole dojdzie. myslalam, ze bedzie jak w merlinie, tymbardziej ze ceny wyjsciowe byly grubo powyzej 100! Wzielam drugie ze sluchawkami w komplecie tez za 22zl na zapas, jakby co. No i faktycznie cos im tam sie przesylka opoznila mocno. Jakas niby awaria, usterka czy cos, ale ostatecznie po telefonie z prosba o jakas informacje wyslali w godzine Przesylki maja drogie chyba kurierskie? Za paczkomat placilam 10zl... Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 02.09.13, 19:27 Kup koniecznie jakieś etui bo właśnie naprawiam wyświetlacz w swoim tablecie, który spadł mi w mieszkaniu z niedużej wysokości ale niestety ekran pękł Najdroższe etui jest tańsze niż naprawa... Najbardziej praktyczne etui do tableta to takie otwierane jak kalendarz - popatrz w punktach, które sprzedają akcesoria do komórek np. teletorium lub w saturnie, media-markcie, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 14:46 Jesuu co to za filozofia wymienic ekran samemu. Do autorki.Wpisuj zawsze model nie tylko ilosc cali.Mam w domu samsung tab3 10.1,tab4 10,1 i tab 2 10,1 i jest miedzy nimi kolosalna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 16:53 A wymiana samemu to nie kosztuje???? Przecież wyświetlaczy za darmo nie rozdają. Pomijam kwestię, że odpowiadasz na post sprzed roku chyba tylko po to, żeby pochwalić się ile masz w domu tabletów Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 20:43 To nie moj problem,ze ktos wykonuje Stare watki.Tabletow mam wiecej to trzy 10. Ekrany nie sa drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 03.09.13, 13:03 Córka ma takie. Sprawdza się. Aczkolwiek nie mam porównania z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 13:19 mamy dokładnie takie obracane, tylko białe, poprzednie mielismy zwykłe, bez obracania, córka była bardzo sceptycznie nastawiona do tego obracanego, kupiłam na próbę, i córka je uwielbia, tego zwykłego już nie używa, do drugiego tableta też właśnie takie zamówiłam. My polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 13:37 Mam takie. No cóż, na poczatku bardzo sie sprawdzało. Później jakoś się powyginało dziwnie i stracoilo swoją sztywnośc. Okładka wypada z tego kółka obracanego. Wszystko sie porozwarstwiało. W użytku jakieś 1,5 roku myślę. Chyba bym drugi raz nei wybrała takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotiki Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 13:40 kupiłam córce takie najtańsze na allegro. kilka razy tablet upadł ale w etui jak na razie nic się nie wydarzyło. mam tylko jedną uwagę do tych etui z wewnętrznym materiałem ala zamsz- bardzo się brudzi. kupiłam jeszcze folie z poliwęglanu na ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
kotiki Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 18.10.14, 13:42 allegro.pl/etui-book-cover-samsung-galaxy-tab-3-7-0-t210-t211-i4643356020.html -przykładowa aukcja -kupiłam dokładnie taki Odpowiedz Link Zgłoś
suselka007 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 12.12.14, 11:02 W teletorium jest spory wybór, może coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 12.12.14, 12:56 kupowałam na allegro wlasnie takie obrotowe, tylko czarne. ma już chyba ok. 2 lat i nic mu nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 12.12.14, 13:17 A coś w lidlu ma być na dniach. Jakieś etui na tablety. Zerknij sobie, może podpasuje. Z własnego doświadczenia wiem że warto, bo niemiłosiernie się ryzuje bez tego maszynka Ja bardzo lubię z naklejki i hardcasy z geelskina, tylko ceny tam mają "fajne". Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ka_412 Re: Etui do tableta niedrogie - polecicie? 12.12.14, 13:18 www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=26602 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama