call-una 14.10.13, 08:40 macie doswiadczenie z tymi butami? jak wypadaja w porownaniu z Ecco Snowride? /-tylko takie na zime mielismy, wiec nie wiem jak inne/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verika Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 09:22 Super buty, mega cieplutkie, ecco się do nich nie umywają, Avoriazy mają naturalną owczą wełnę od wewnątrz. Zresztą popatrz na cene ecco a naturino, nie da się nie zauważyc,że te drugie są sporo droższe i z pewnością cieplejsze i lepsze, na ecco jest jakis dziwny szał, są mega przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
call-una Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 11:21 Verika, dzieki A jesli chodzi o rozmiarowke? Chyba Naturino powinno sie brac o rozmiar wieksze niz Ecco? I czy wystarcza na snieg?Pewnie tak, skoro wczesniej Snowridy nam wystarczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 12:21 Według mnie zimowe są mniejsze, czyli powinno sie brać rozmiar większy, ale też miałam 3pary takich przejściówek za kostkę i te z koleji brałam mniejsze, więc jakoś dziwnie wypada Jeśli pyasz o zimowe to z pewnością wystarczą na śnieg i srogą zimę Odpowiedz Link Zgłoś
call-una Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 21:48 Verika, chyba masz racje, ze zimowe sa mniejsze; syn teraz ma sneackersy Naturino r.27 , w ktorych dl. wkladki jest 17,7 cm, a wyczytalam, ze Avoriazy r.27 maja wkladke o dl. 16,7cm 28 -17 cm; 29-17,9 cm; 30-18,7cm dziwna roznica miedzy r. 27 a 28... Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 14:34 nie miałam tego konkretnego modelu, ale jak dla mnie Naturino są większe niż Ecco. młodszy na przykład miały na zimę 27 naturino, a 28 ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
peilin Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 18:06 Wg mnie Ecco i Naturino są porównywalne. Często kupowałam Naturino, bo bardziej mi się podobały. Rozmiar zawsze brałam większy niż Ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
call-una Re: Naturino Avoriaz 14.10.13, 22:04 Klarci, wyglada na to, ze w roznych modelach jest inaczej i trzeba mierzyc wkladke...bo rozmiar rozmiarowi nie jest rowny Odpowiedz Link Zgłoś