marta2202 08.12.13, 12:01 Wie ktoś coś A może pamiętacie kiedy w zeszłym roku się zaczęła wyprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: H&M kiedy wyprzedaż? 08.12.13, 15:09 teoretycznie od 9.12 - od jutra ale muszą towar ometkować ...także pon. wieczorem./wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: H&M kiedy wyprzedaż? 08.12.13, 21:15 od 9.12 to jak nazwać tą akcję teraz? gdzie dają za pół darmo? myślisz że od 9 będą też tak korzystne ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: H&M kiedy wyprzedaż? 08.12.13, 21:49 Teraz byla wyprzedaz starych kolekcji. Dlatego roznica w ofercie pomiedzy sklepami. Nie wszystko z letniej przeceniono nizej...np. bluzy chlopiece nadal po 40zl. Od jutra rusza sezonowa wyprzedaz pewnie z kol.jesiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaszczecin Re: H&M kiedy wyprzedaż? 08.12.13, 22:18 Wyprzedaż rusza od 12.12 ale od jutra juz metkują więc moze uda cos sie kupic o ile handlarzy allegrowych sie przescignie wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa Krasulas 09.12.13, 08:38 Droga Informatorko, zdaj proszę relację z Agory. wybieram się jutro i nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Krasulas 09.12.13, 09:05 czyli co jest dzis sens wogole ruszac na podboj???? Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Krasulas 09.12.13, 09:17 zadzwonilam do moich dwoch hajemow-w ob u metkuja dopiero,oficjalna wyprz.12.12 Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Galeria Krakowska juz ma od dzisiaj 09.12.13, 10:54 mega dużo, nie mogłam się zdecydować. Cała masa ubrań, z tego sezonu też. Jedźcie warto, tylko nie wiem czy w każdym sklepie czy tylko G.Krakowska??? Biżuteria taka sztuczna to od 2 zł / sztuka. Widziałam nawet jakiś naszyjnik typu blacha z 69,90 na 2 zł przeceniony. Szale, kominy, czapki, rękawiczki, ,mnóstwo wieszaków z ubraniami. Dla facetów kurtki. Buty męskie po 20 zł, różne. Swetry męskie po 40 i 60 zł. Dla dzieciaków dużżżooo kurtek, po 60 zł, kombinezony tez po 60 zł. Spodnie do wyboru, bluzy, bluzki. ...... Na niemowlęcych najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Katowice 3stawy 09.12.13, 20:22 Ciuchów mnóstwo Kupiłam dość sporo Najwięcej oczywiście dla córki Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Katowice 3stawy 09.12.13, 21:11 dzięki za cynk - mam plan jutro tam podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: Katowice 3stawy 09.12.13, 21:19 pomilak1 a na 3stawach były rajtki i leginsy w dwupaku grube za 5-taka? Odpowiedz Link Zgłoś
oberiba76 Matarnia?? Tczew ??? 09.12.13, 21:28 Był ktoś może w H&M w Tczewie albo w Matarni ??? Coś sie tam już ruszyło??? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas 10.12.13, 13:42 byłam w Agorze... wolę Plejadę - więcej towaru, więcej "perełek"...choć nadal trzeba krążyć pomiędzy wieszakami, pólkami wg mnie więcej towaru w Plejadzie Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwaczworka W-wa reduta warto? 09.12.13, 12:49 Byl ktos? Dzieciecy mnie interesuje i niemowlaki Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: W-wa reduta warto? 10.12.13, 09:30 Byłam wczoraj. Sporo ciuchów w reducie na dziewczynkach. Ale trzeba szukać wśród nieprzecenionych. KUpiłam kilka par spodni takich jakby leginsowych (np. w głowy myszki miki, w paski pionowe) po 20-30zł. Rękawiczki 3paki po 5 zł. Pierdółki typu kolczyki, opaski po 2 zł. Sporo bluzeczek, sweterków. Warto iść. Babki cały czas cos metkowały. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: W-wa reduta warto? 10.12.13, 10:09 A widziałyście może coś na starszych chłopcach i niemowlakach? Codziennie sobie obiecuję, że wstąpię, ale jakoś mi nie po drodze... wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwaczworka Re: W-wa reduta warto? 10.12.13, 12:47 Wlasnie wrocilam z Malym z wyprawy i kupilam jedna bluzeczke za 10 zl i Starszemu sztruksy za 30 zl. Na dziewczynkach wizualnie wiecej ale nie patrzylam. Na niemowlakach to wogole biednie zreszta mniejszy chlopiec (ja na 104) tez niewiele. Kurtki te czarne z kozuszkiem po 60 zl w sporej ilosci, dwie zielone, jedna narciarska ale wieksza i plaszczyki ale jakies szerokie mi sie wydaly. Pytalam, pani powiedziala ze generalnie juz wszystko wywieszone chyba ze cos jeszcze przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: W-wa reduta warto? 11.12.13, 10:30 Byłam wczoraj popołudniu i generalnie wniosek mam taki: w tej sprawie trzeba jechać do Katowic W Reducie pustki praktycznie, same kurtki dla starszych chłopców, sztruksy pomarańczowe, ale wszystkie powyżej 154, bluzy tak samo. Bluzek z długim nic, kupiłam młodemu jeden Tshirt i rozparowane gacie, ale to raczej dlatego, że muszę, nie dlatego że cudnie obniżone niestety. Córce trafiłam spodnie w króliki, ostatnie na 122, większość to albo malutkie dziewczynki albo duże, powyżej 154. Z dodatków mizerota, jakieś buty balerinki są, ale generalnie jak się wejdzie to wyprzedaży nie widać. Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: H&M kiedy wyprzedaż? 09.12.13, 10:52 ja z małej miesciny jestem ale HM u nas wielki. Byłam dziś po 9 rano, masa rzeczy już obmetkowanych, ma się wrazenie ze czerwone metki sa w polowie sklepu, mają wszystkiego mase i metkowanie będzie trwać w zasadzie cały czas przez najbliższe dni. jeśli chodzi o przeceny tych rzeczy z jesieni to szału nie ma, odejmuja mniej więcej 9 , 19 lub 29 zł od ceny poczatkowej ale te naprawde ładne rzeczy są tylko w rozm. xs albo xl. lepiej wydrukowac kupon na -25% i kupić to co sie podoba kiedy jest jeszcze w normalnej cenie. Cały czas są dokładane jeszcze rzeczy z poprzednich lat, ja dziś nakupowałam całą torbę rajstop, bokserek i skarpetek po po 5 i 10 zł, do tego jakies drobiazgi za 2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: już trwa 09.12.13, 11:29 Który sklep w Katowicach? Bo nie wiem gdzie uderzyć Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: już trwa 09.12.13, 11:46 ja byłam na 3 stawach, ale myślę, że wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: już trwa 09.12.13, 12:36 ja kupilam cala reklamowke skarpet po 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: już trwa 09.12.13, 13:24 MOnia - a gdzie? bo nie wiem czy dla mnie zostało Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: już trwa 09.12.13, 13:30 S-c plejada,ale nie martw sie skarpet przy kasie od groma 5-packi po 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: już trwa 09.12.13, 13:41 dziecięcych? normalnych czy stopek? a jak z resztą, bo ie wiem czy uderzyć na K-ce czy podskoczyć do Plejady Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa Re: już trwa 09.12.13, 20:57 Katka, gdybyś się wybierała do s-ca mogłabyś mi kupić ze 4paczki skarpet na młodego w rozm. 28-30? gdyby to nie był problem rzecz jasna, z Rudy do S-ca mam hektar (i to bez auta) Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: już trwa 09.12.13, 21:10 po południu nie było niestety żadnych skarpet w S-cu Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja A jak wrocławskiej Magnolii? 09.12.13, 12:45 W ubiegłym tygodniu nic, a jak teraz, była już któraś z was? Interesuje mnie dział dziecięcy - chłopcy >116 Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: A jak wrocławskiej Magnolii? 09.12.13, 12:48 Bylam dzis rano w Magnolii i lipa.. na dziewczynki same resztki dla chlopcow jeszcze mniej.. najwiecej w damskim ale tez bez rewelacji.. kombinezony, kurtki w regularnych cenach.. sprzedawczynki mowila ze wyprzedaz ruszy dopiero 12.12 u nich... Odpowiedz Link Zgłoś
bob.budowniczy W-wa Złote tarasy i Arkadia - nic 09.12.13, 12:54 Byłam rano w obu, nic nie ometkowane, ceny regularne Odpowiedz Link Zgłoś
izryn Re: W-wa Targówek 09.12.13, 13:22 Około południa ometkowany cały dział damski (ubrania, bielizna, biżuteria, buty), na dziale męskim mało (po kilka t-shirtów, koszul, spodni) na dziale dziecięcym nędzne resztki z lata. Kupon 20% na przecenione rzeczy nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek Re: W-wa Złote tarasy i Arkadia - nic 09.12.13, 13:30 w bydgoszczy o G. Pomorskiej masa towaru na dziecięcym juz ometkowana. Patrzyłam na mała i dużą dziewczynkę. -spodnie w ciapki, kroliki, labędzie, konie, czerwone, sztruksowe bordowe po 30zl - sweterki bawełniane w warkocze rożowe i granatowe (szarych brak) - śliczne, bordowe i szare rozpinane w bordowo zielone pasy, różowe z serduszkami, i inne - 30zl - kurtkii malinowe i granatowe dłuższe, rózowe narciarskie, kombinezony narc. - 60zł - masa sukienek, spódniczek, ale mnie nic nie zainteresowało po 30-40zl Niestety nie jest przeceniony ani jeden model jeansów Bluzeczek z długim rękawem mało i jakieś takie nieciekawe. Najbardziej cieszę się z jeansowych ogrodniczek za 40zl (przecena z 99zl) Na dużych dziewczynkach sporo poprzecenianych, ale nie mogłam się na nic zdecydować, jakieś te ciuchy dziwne. Ptwierdzam, że dokładają na przecenie starszych kolekcji. Masa rękawiczek (trójpak), leginsów, rajstop za 5 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.aka Bydgoszcz, Galeria Pomorska 09.12.13, 19:22 na dziale chłopięcym ometkowane ubrania dla młodszych (chyba do 128 cm) koszulki (także np. z Angry Birds ale małe), sweterki, spodnie, rękawiczki, buty, bielizna (resztki), kombinezony, kurtki zimowe i lżejsze. Większe rozmiary jeszcze nie były przecenione Odpowiedz Link Zgłoś
latawce_dmuchawce_wiatr Re: Wrocław Pasaż Gr. i Marino 09.12.13, 19:54 W Pasażu nic, same resztki z poprzednich sezonów, a w Marino na chłopięcych trochę poprzecenianych i na małej dziewczynce- rajstopki ze 2 wzory po 10 zł, czapki i rękawiczki po 10 zł, pojedyncze pajace welurowe po 20 zł, a dwupaki bawełnianych po 40 zł, jakieś zestawy tuniczki z legginsami po 20 albo 30 zł, nie pamiętam, ale ogólnie mało. Na dziewczynce starszej nic. Odpowiedz Link Zgłoś
darla-d Re: H&M kiedy wyprzedaż? 09.12.13, 13:35 Jeśli ktoś będzie w którymś z łódzkich sklepów to poproszę i info czy warto się tam wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly janki 09.12.13, 13:42 Cala masa rzeczy na wszytkich dzialach, wiekszosc przecenionych wieszakow wsrod nieprzecenionych, trzeba chodzic po sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
bob.budowniczy Re: janki 09.12.13, 17:28 Panie powiedziały w Jankach , że jeszcze nie ometkowały całej przeceny. bluzeczki krótki rękaw: angry, mario bros?,cars ciężrówka - 20 zł bluzeczki dł. rękaw - cars 30 zł spodnie sztruksowe miękkie z podszewką z 69,9 na 30 zł no i pełna rozmiarówka kombinezonów Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-teraz Poznań 09.12.13, 13:45 Dzisiaj w Malcie jedynie przecena dla dorosłych - towar taki sobie - ja upolowałam sukienkę - z 150 na 60 PLn - była jedna jedyna. Bielizna w dobrych cenach ale tylko małe rozmiary staników lub majtki 34 lub 44 Na dziecięcym cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.80 cz-wa 09.12.13, 14:08 u nas rajtuzki po 10zl rekawiczki po 5zl, ladniejsze sukienki czy bluzki na damskim sa po 40 i 60zl. byly kurtki malinowe granatowe po 60zl, zastanawiam sie nad malinowa, co o niej sadzicie, ciepla bedzie na zime? jeans kroliczki 20zl koszule w kratke po 30zl Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.chlopca Re: cz-wa 09.12.13, 18:47 Ja też byłam Uważam, ze warto jechać mimo wszystko. Kupiłam kilka rzeczy. Denerwuje mnie to, ze "czerwone kartki" są na całym sklepie, a nie jak czasami bywało w jednej części i trzeba oblecieć cały sklep w poszukiwaniach (mówie o GJ). Na dodatek upał taki, ze można zemdleć Na damskim szału nie ma (marzyła mi się skórkowa spódniczka za 20zł ale było tylko 36), na męskim zresztą też. Na dzieciach jest sporo rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre a TRÓJmiasto? ciekawość mnie zje ;) 09.12.13, 14:23 czytam wątek, siedzę w pracy i nie wiem co robić?! czy jechać na lansik po trójmiejskich haemach czy jeszcze nie dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
katrijn16 Re: a Toruń ? 09.12.13, 15:17 Jest jakaś wyprzedaż? bo nie wiem czy warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: a TRÓJmiasto? ciekawość mnie zje ;) 09.12.13, 19:56 klif Gdynia jest sporo rzeczy przecenionych, zależy co komu potrzebne, bluzy Cars z 79zł na 20, ale tylko małe rozmiary 92/2-4 lata w sumie wszystko co można obejrzeć na allegro z proponowanych nowych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaszczecin Re: a TRÓJmiasto? ciekawość mnie zje ;) 09.12.13, 20:31 Zalinkujesz ta bluze Cars za 20zl? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaszczecin Re: bluza Cars 10.12.13, 22:25 W Szczecinie po 40z... dlatego nie kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: bluza Cars 11.12.13, 11:47 a ja kupiłam aż dwie w kolejnych rozmiarach, też po 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre TRÓJmiasto 10.12.13, 09:22 HA - sama sobie odpowiem wczoraj podjechałam do Alfy - napis WYPRZEDAŻ na drzwiach sporo ludzi kurtki po 60zł: kilka "parek", granatowe z 149zł, pomarańczowe, jakieś zielone ,ale duże kilka par spodni zimowych dziewczęcych.... parę kurteczek wiosenno-jesiennych żadnych kombinezonów, zdajsie dwa wieszaki z bluzkami, sweterkami, z krótkimi rękawami trochę sztruksów - spodni mało... przy mnie pan z panią brali już zapakowane 20 kurtek brązowo-czarnych...na handel?! ehhh jak potem trafić na coś sensownego skoro jedna osoba wykupi... Odpowiedz Link Zgłoś
ildiss Re: TRÓJmiasto 10.12.13, 11:41 Galeria Bałtycka wczoraj: całkiem sporo przeceny na dziecięcym na całym dziale wymieszane z standardową ofertą na damskim zebrane w jednym miejscu -całkiem sporo, na męskim najmniej. Na małych dziewczynkach bluzy basic po 20 zł, rajstopy cienkie błyszczące 10 zł rękawiczki cienkie 5-10 zł, nieprzemakalne po 20 zł z hello kitty i czarne, czapki z hello kitty (pilotki) 20 zł Klif Gdynia: softshele rozm 92,98,104,152 za 60zł - niestety nie leża dobrze na mojej małej spodnie po 30 zł, pojedyncze leginsy po 10, w jednym i w drugim masa kurtek po 60 zł widzę że handlarze też w Gdańsku zawitali Odpowiedz Link Zgłoś
ildiss Re: TRÓJmiasto 10.12.13, 11:42 a jeszcze klif : sporo kosmetyków po2,5,10 zł lakiery, błyszczyki, brokaty, i inne takie na damskim niedaleko kas Odpowiedz Link Zgłoś
nosterek Re: TRÓJmiasto 10.12.13, 20:15 W Rumi (Auchan) dużo dla dziewczyn (wszystkie rozmiary), dla chłopaków prawie nic. Niemowlaki - szkoda gadać - dwie koszulki po 10 zł i kilka sweterków za 20 zł. Jutro jeszcze zobaczę w Szperku. Odpowiedz Link Zgłoś
nosterek Re: TRÓJmiasto 11.12.13, 12:00 Szperk Gdynia - mnóstwo dla niemowlaków, dużo dla chłopców od 2 lat wzwyż. Dla dziewczyn z każdego rozmiaru po kilka i pełno ciuszków, bucików, bielizny. I spokój jak rzadko - ale ja byłam po 9 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Re: H&M kiedy wyprzedaż? 09.12.13, 15:29 Jak Gliwice? I jak w końcu dziś już można czy 12.12 ? Odpowiedz Link Zgłoś
primka W-Wa Promenada 09.12.13, 15:45 Około południa na dziecięcym nie było nic ometkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: W-Wa Promenada 10.12.13, 13:54 Dziś około południa była już wyprzedaż na wszystkich działach. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Bytom, Zabrze 09.12.13, 15:52 M1 Zabrze - o 10.20. ometkowany prawie cały dział dziecięcy... kombinezony 1cz. 60zł, kurtki zimowe maaaaaaaaaaaaaaasaaaa po 60zł, spodnie narciarskie 60zł bluzki, koszulki 10-30zł nie wiem jak na młodszej dziewczynce (buszuję tylko po starszej), ale można coś wyszukać ekstra.... chłopczyk średni - tak jak pisałam w diabły kurtek po 60zł, troszkę sweterków, bluzy po 30zł i różne różniste koszulki... damski/męski już ometkowany...nie lookałam szczegółowo Bytom - Plejada - praktycznie 90% przeceny już zametkowane (o. 12tej!) Dziewczyny ciorają od 4tej rano... Sporo fajnych perełek - jak spodnie dresowe, koszulki, golfiki w kropeczki... Trzeba buszować i szukać, bo segregują dopiero teraz... Co do daty wyprzedaży - ja mam wczorajsze info od znajomej kiero H&M na Śląsku, że % ruszają 9.12. Agora-Bytom - obowiązki matczyne wzywały i nie wyrobiłam się czasowo (ale tam też najmniej lubię kupować) aha - na starszych dziewczynkach najnowsze kolekcje - jak bluzo/sweterki z sercem nadal w pełnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Jak w Bielsku Białej? 09.12.13, 16:18 szukam kurtki dla dziewczynki na 98cm Odpowiedz Link Zgłoś
elfik100 Zielona Góra 09.12.13, 20:51 Wyprzedaż już jest. Tylko tak jak ktoś wyżej napisał, nie ma przecen w jednym miejscu tylko pomiędzy rzeczami w normalnych cenach. Prawie nic nie ma tylko na niemowlakach. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.80 Re: Jak w Bielsku Białej? 09.12.13, 20:51 czy mogłabym prosic o zakup piżamki w sowy 122 na dziewczynke, sa w obnizce po 20zl Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: Bytom, Zabrze 09.12.13, 21:17 krasulas a w zabrzu były rajtki i leginsy w dwupaku grube za 5-taka? Odpowiedz Link Zgłoś
1_ewa_2 Galeria Bronowice 10.12.13, 08:24 A czy ktoś był może w nowej galerii bronowice? Jest coś? Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek17 Re: Poznań Marcelin? 10.12.13, 09:59 Czy w King Cross Marcelin ruszyły już wyprzedaże, ktoś wie? A tak na marginesie w styczniowym Cosmopolitan jest do wykorzystania rabat do h&m Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 King Cross 10.12.13, 10:17 stan z wczoraj rana: damski ometkowany, na dziecięcym można coś wyszperać, ale bez szału, resztki skarpetek, majtek, rajstopek, jakieś dżinsy dla mniejszych i większych dziewczynek. Pani w kasie mówiła, że wyprzedaż od 9.12 właśnie, ale na dziecięcym nie było tego specjalnie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
junia15 a jak Złote Tarasy? 10.12.13, 10:49 ktoś był? jak dziecięce w Złotych Tarasach? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 Re: a jak Złote Tarasy? 10.12.13, 11:52 dziewczynki tak sobie... brokatowe rajstopy po 10 zl kurtki parki po 60 zł spodnie przeciwdeszczowe po 40 a reszta raczej w bardzo okrojonej rozmiarówce wyszłam rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: King Cross 10.12.13, 13:48 Dziś już dziecięcy cały ometkowany, Panie wciąż donosiły towar. Dużo kombinezonów za 60, kurtki już mocno przebrane. Zdecydowanie większy wybór kurtek dla dziewczyn niż dla chłopców. Dla chłopców trochę bluz za 30, sporo bluzek od 10, spodnie od 30. Dziewczynki- dużo czapkę statek z Hello Kitty i rękawic po 20, pidzamy po 20, biżuteria po 2 i 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaszczecin Szczecin 10.12.13, 12:50 Kombinezonow chlopiecych po 60zl brak -w Molo zostalo kilka szt brazowych ale nie wiem jakie rozmiary. Rano w Galaxy czarnych bylo baaardzo duzo, dwa niebieskie. Kurtki czarne byly dwie na 104cm. Spodnie przecenione tylko te nieocieplane, bez szelek. Przecenione tez kurtki jesienno-wiosenne. Odpowiedz Link Zgłoś
pe-likanek bydgoszcz 10.12.13, 13:22 W moim sklepie dzis minimalnie dołożyli do wyprzedaży. Koszule w kratkę, dzianinowe szaro-biale sukienki. Chyba to wszystko. Jedynie upożądkowali wyprzedaż, teraz wisi oddzielnie, a nie wsrod innych ciuchow, co znacznie ułatwia szperanie. A tak z innej beczki. Większosci ciuchów już nie ma na stronie internetowej. Chciłabym zapisać trochę zdjęć katalogowych i nie bardzo wiem czy jest jakiś sposob odnalezc je w sieci. W ktoryms wątku czytałam, że wpisując numer katalogowy ubranka z Zary można znależć miniaturkę. Czy te z H&M też da się odszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Szczecin 10.12.13, 14:06 A przecenili już resztę ciuchów na dziewczynkach? Bo wczoraj jak byłam po południu to wisiało, to o czym piszesz, ale Pani mówiła, że będą przeceniać dalej. Nie wiem czy jest po co dzisiaj zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaszczecin Re: Szczecin 10.12.13, 14:41 Chyba juz wszystko przecenione ale nie wiem cos zostalo bo jak widzisz kombinezonow dla chlopca nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
try_walking_in_my_shoes Re: Szczecin 10.12.13, 21:55 Na dziewczynkach i w Molo i w Galaxy b.dużo przecenionych rzeczy. Kurtki narciarskie brązowe, brązowe z wzorem, długie kurtki z kapturem granatowe i czerwone, kurtki przejściowe - wszystkie za 60 zł, kombinezony dla dziewczynek różowe i brązowe 60 zł, puchate polary za 30 zł, mnóstwo spodni, t-shirtów, botki bordowe za 40 zł, buty za kostkę wiązane różowe i w panterkę także 40 zł, kilka wzorów balerinek 20-30 zł, w Galaxy wisi biżuteria dla dziewczynek, odblaski, opaski 2-5-10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Arkadia 10.12.13, 14:56 Wszystko ometkowane. Kombinezonów nie ma, kurtki - dla dziewczynek chyba więcej niż dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
katrijn16 Plaza Toruń 10.12.13, 15:20 Bardzo dużo przecen na dziale dziewczynka, dział chłopcy jak zwykle słabiej kombinezony,kurtki-60zł,spodnie-20-40zł,swetry 30-40zł,koszulki-10zł-20zł,koszule 20-40zł,bluzy-30zł Odpowiedz Link Zgłoś
doti_2 Re: W-wa Targówek 10.12.13, 15:31 ktoś wie jak dziś przeceny we Wrocławiu wyglądają, bo ja dopiero jutro mogę jechać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 W-w magnolia 10.12.13, 18:59 W Magnolii podobnie jak wyżej w opisach - kurtki po 60zl, trochę koszulek, trochę spodni.. Nabyłam droga kupna tylko dwa 3-paki bokserek dla starszego chłopca (10zL)+ bluza 40zl; koszulka 20zl+ kurtka dłuższa przejściowa dl dziewczynki 60zl. Dla mnie szalu nie ma, ale jak wyżej napisałam -rzeczy opisane powyżej są również dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Gliwice forum 10.12.13, 18:51 Byłam. Jest dużo ubrań. na wyprzedaży. Nawet na niemowlęcym, z czego bardzo się ucieszyłam Odpowiedz Link Zgłoś
sanse3 Re: Gliwice forum 10.12.13, 20:37 NOVAPARK Gorzów czy ktoś wie czy warto jechać do H&M czy są przeceny? Dział dla dziewczynek mnie interesuje i kurtki damskie. Mam 80km i nie wiem czy się wybierać specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanse3 H&M Gorzów Novapark 10.12.13, 20:39 NOVAPARK Gorzów czy ktoś wie czy warto jechać do H&M czy są przeceny? Dział dla dziewczynek mnie interesuje i kurtki damskie. Mam 80km i nie wiem czy się wybierać specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiakotek87 Re: H&M Gorzów Novapark 29.01.14, 11:29 Czy ktoś orientuje się czy w H&M w GW jest moda ciążowa?? Bo jak dotąd znalazłam tylko jeden sklep z odzieżą dla przyszłych mam, a i wybór tam nie za duży. Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Łódź, Manufaktura 10.12.13, 22:43 byłam dziś z rana, ogolnie byłam rozczarowana, kombinezony były, kurtki również, trochę bluz, spodni głownie sztuksowych, syn mi w nich o godzinie dziury by ba kolanach porobił, ogolnie dla starszego 5 latka nie kupiłam nic, dla młodszego 1,5 roku jedne body za 10 zł przecenione z 19,90 i nędza dla maluchów, spodziewałam sie czegoś wiecej,niektore wyprzedaze byly ciekawsze, chyba ze dorzucą jeszcze na dniach wiecej towaru. za to sobie kupiłam spodnie i buze z czego jestem zadowolona, choc nie były na wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Warszawa Targówek i Arkadia 10.12.13, 22:50 Gdzie lepiej jutro podjechać. Czyham na dziewczynkę na 134 i chłopiec 110 Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: Warszawa Targówek i Arkadia 11.12.13, 08:35 byłam na 3stawach prawie połowę sklepu w czerwonych metkach ale mnie nie powaliło ceny 30,40 za bluzkę to dla mnie nie okazja. W tamtym tyg wyszłam bardziej obładowana gdzie wszystko było za 10 i 5zł. to się nazywała wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Katowice 11.12.13, 13:14 W którym HM najwięcej towaru?Bo niewiem gdzie warto sie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Katowice 11.12.13, 15:38 Byłam tylko na 3 Stawach i w Silesii, i zdecydowanie więcej jest w Silesii. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Wrocław H&M Świdnicka 11.12.13, 10:29 Udało mi się zajrzeć przed pracą i niestety pani dopiero zaczynała metkowanie działu (albo raczej budowanie wieszaków, na których to wszystko powiesi ) który mnie najbardziej interesował dla chłopców >116 Wisiały niebieskie, brązowe kombinezony i czarne, niebieskie kurtki, kurtki przejściowe w różnych rozmiarach po 60 zł. Piżamki przecenione tylko czarne z nadrukiem kości - 30 zł. Żadnych przecen skarpet, kalesonów, spodni niewiele. W pędzie chwyciłam tylko bluzkę z potworkami - przeceniona na 20 i bluzę z kapturem w normalnej cenie Zalinkowane wyżej bluzy z zygzakiem tylko 2 w małym rozmiarze - chyba 98 i ogólnie marnie... lepiej podjechać później, jak się ometkuje cały dział. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Szperk 11.12.13, 11:04 szkoda zachodu jakieś resztki trochę balerinek, czapki uszatki i rękawiczki z kitty reszta jak w Rumii, kurtek dla chłopców większych brak, dziewczęce jak w rumii narciarskie były 2 szt w rozm 122 i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
nosterek Re: Szperk 11.12.13, 12:03 O to mnie się udało : ))) Naprawdę na dzieciach pół działu było W rumi już nie było majtek powyżej 104, w szperku po kilka paczek. Obkupiłam córkę koleżanki - koszulki z krótkim i z długim po 10 zł, spodnie po 20 -40 zł. W Rumi nic nie było dla niemowlaków, tutaj wiele sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
megani Re: Szperk 11.12.13, 12:53 Ja tez uważam że szału nie ma, ceny dość wysokie, ubranka przecenione brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasina7 Re: Wrocław pasaż 11.12.13, 14:12 Nie wiele rzeczy przecenionych, przecenione brzydkie, z resztą nieprzecenione też Nic nie kupiłam Ale są spodnie narciarskie dla dzieci przecenione, jakby ktoś chciał to było sporo rozamiarów A tak to nie warto jechać Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Trójmiasto 11.12.13, 14:29 ja też jeszcze nic nie kupiłam - każdy z znajomych zdziwiony że jak to ty jeszcze nic nie kupiłaś ?! polowałam na kurtki a tych jak na lekarstwo te ciekawsze narciarskie nadal w pełnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lagattina Re: Trójmiasto 11.12.13, 20:10 Spory wybór kurtek był wczoraj w Rivierze. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Trójmiasto 11.12.13, 20:28 owszem dziewczęce ale te dłuższe, dla chłopców to tylko dla do 128 dla starszych brak i nie mają oferty narciarskiej i jakoś asortyment nie taki jak w innych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Wrocław pasaż 11.12.13, 14:33 A widzialas moze kurtki?dla dzieciakow? Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: Wrocław pasaż 11.12.13, 14:53 byłam w Magnolii w-w, kurtek mało , kombinezony dosłownie 3 - dwa male jeden tak na ok 122. Kilka zestawów z majtasami po 5 zł i raczej rozmiary 92-104. Rajtuzy bardzo przebrane, pojedyncze rozmiary. Jakieś bluzeczki po 20 ale nie za dużo. A najwięcej było rękawiczek 3pack po 5 zł -tylko nie wiem co to za rozmiar bo palce strasznie krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wrocław pasaż 11.12.13, 15:05 Wczoraj w Magnolii było tego więcej, byłam rano Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Wrocław pasaż -duuuzoooo! 12.12.13, 13:27 Bylam przed chwilą-jest cala masa przecenionych rzeczy-dla dzieci kurtki zimowe, przejsciowe, kombinezony-60 zl.Kupilam zimowa, gruba ze 129 zl na 60 zl dla synka.Dla chlopcow jak zwykle mniej,dla dziewczynek naprawde masa-spodniczki, spodnie, leginnsy(miedzy innymi kupilam slynne legginsy z glowa konia, corka marzyla o nich , swetry, bluzy, -20 zl, 30 zl ale i po 10 zl-bluzeczki, golfy, bluzki bawelniane z dlugim rękawem. Piekne zimowe parki dla mniejszych panienek-od 98 do 122.Tez po 60 zl. Puscilam 200 zl ale jestem baaardzo zadowolna. I dla pan ntez sporo-od t-schirtow, bluzek letnich, po swetry zimowe, kurtki futerkowe przecenione o 50%.Ja kupilam super rurki sztruksowe za 40 zl i 2 bluzki po 10 zl. Naprawde warto sie wybrac ale szybko bo ruch maksymalny. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Wrocław pasaż 12.12.13, 13:55 Do Magnolii zajrzałam dzisiaj rano, ale w h&m zakupów nie zrobiłam, bo nic sensownego nie znalałam, w reserved były przecenione piżamki, skarpetki i majtki z ulubionymi przez dzieci postaciami z marvela i tam się obkupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna10 Wrocław pasaż , a jak w Marino?? 17.12.13, 15:10 może ktoś wie... Czy są przecenione zimowe kurtki damskie typu parka?? I jak tam wyprzedaż w Marino? Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa Bytom 11.12.13, 20:27 w Agorze wczoraj marności nad marnościami - zapytana sprzedawczyni powiedziała, że już nic nie bedą dokładać, wyszłam z rękawiczkami za 5 i sukienką na roczną córę w plejadzie dzisiaj - o niebo lepiej - dużo kombinezonów, kupiłam 2 pary spodni 110-116 dla syna po 30zł (jedne pumpy dzinsowe z kolorowymi ściągaczami i sztruksy na podszewce w butelkowej zieleni), kurtkę zimówkę, bluzę (zakupy ściśle przemyślane, bez bonusów, tylko to co serio potrzebne) Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 ostateczna przecena 22.01.14, 15:31 dzis byłam i natknełam się na wyprzedaz.to co im tam wisiało pusili taniutko kurtki 20-30 zł, buty 10 zł ,czapki 5 zł itd ps.znacie ten bół gdy spóźniliście się 5 min(!) i babka przed tobą ma naręcz ubranek które byście wzieły...buuuuu ; ja tak dzis miałam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Warszawa Plac Unii 11.12.13, 15:13 Przeleciałam wieszaki, jest więcej rzeczy niż w Reducie. Na niemowlakach prawie nic, choć coś na prezent znalazłam. Na młodszych dziewczynkach sporo sukienek z długim rękawem i takich zwiewniejszych, sporo koszul, całkiem dużo spodni, kurtki granatowe i te błyszczące, kilka zimowych, kombinezon jeden, rajstopy błyszczące i dużo uszatek z HK. Starsze dziewczynki słabiutko, generalnie byle jakie spodnie i wielgachne smutne swetrzyska. Mali chłopcy - są bluzy i multum sztruksowych spodni (wszystkie zielone). Na starszych są swetry i sztruksy pomarańczowe, sporo kurtek czarnych i czarnych błyszczących, kilka kombinezonów brązowych z pomarańczem (122 i 128). Nie ma żadnych rzeczy bieliźnianych Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Plejada S-c 12.12.13, 12:09 a jak plejada sosnowiec-dołożyli cos???? chłopak 122 Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Plejada S-c 12.12.13, 12:59 A czy ktoś widział kurtkę tą funkcyjną (czarne były tylko przecenione) na chłopca rozm. 122-128??? Obdzwoniłam 4 sklepy na Śląku i nie ma nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta szukam brokatowej sukienki - kto widział?? 12.12.13, 13:06 Dokładnie tej: [img]https://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2013/1PV_0068_036R.jpg]&set=key[rotate],value[-0.2]&set=key[width],value[3618]&set=key[height],value[4230]&set=key[x],value[737]&set=key[y],value[516]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large][/img] Niekoniecznie na wyprzedaży, ale bardzo bym ją chciała mieć. Potrzebuję rozmiar 122. Ktoś gdzieś widział? A może mógłby kupić? Pokrywam koszty poczty ofkors... Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: szukam brokatowej sukienki - kto widział?? 12.12.13, 13:08 lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2013/1PV_0068_036R.jpg]&set=key[rotate],value[-0.2]&set=key[width],value[3618]&set=key[height],value[4230]&set=key[x],value[737]&set=key[y],value[516]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/quicklook/large] Odpowiedz Link Zgłoś
antosia-0 Re: szukam brokatowej sukienki - kto widział?? 12.12.13, 13:16 A co zostało w Wawie w Złotych Tarasach i na Wileniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Złote Tarasy 12.12.13, 21:51 Byłam dziś po 16.00. Ogólnie sporo rzeczy na wyprzedaży, na wszystkich działach. Był spory wybór ubrań dla dziewczynek. Mnie interesował dział chłopięcy, ale tutaj tak sobie. Bluzy (i małe i większe) 30 zł, spodnie 40 zł, T-shirty 30 zł, kurtki w różnych rozmiarach 60 zł, skarpetek nie było żadnych na wyprzedaży, czapek też. Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa_szczescia Re: szukam brokatowej sukienki - kto widział?? 12.12.13, 13:50 Ostatnio kupiłem ją w dniu wyprzedaży, ale nie była przeceniona, kosztowała 39,99zł. Było to 4 dni temu. Faktycznie kiecka jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: szukam brokatowej sukienki - kto widział?? 12.12.13, 13:53 Podkowa, a gdzie kupowałaś? Matko, szukam tej kiecki bardzoooo Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa_szczescia Re: szukam brokatowej sukienki - kto widział?? 13.12.13, 08:36 Kupowaliśmy w Krakowie M1, ale nie wiem czy to nie była ostatnia. Nawet się wahaliśmy, czy ją kupić, ale sprzedawczyni powiedziała, że idą jak świeże bułki i nas przekonała Faktycznie jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
kwrzosek1 Re: Puławy? 13.12.13, 08:12 Szukam kombinezonu niemowlecego na 80,w Warszawie,widzial ktoś moze gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Puławy? 13.12.13, 08:17 U mnie -małe miasto, wczoraj pierwszy raz widzialam rajstopy 2pack po 5zł male rozmiary na dziewczynke od 68cm- 2L. i skarpetki 5pack hello killty po 5zł. Rajtuzki dorwaalm bo akurat pani przyjechala z wózkiem i dokladala .Wczesniej nigdy nie widzialam w na szym hm rajtuz po 5zl . Ogolnie nie jestem jakos zachwycona, jedynie kombinezon na 4-5l na syna kupilam na przyszly rok i kurtke narciarska szara z limonkową wstawką- jedna sztuka byla i w naszym akurat rozmiarze/ Odpowiedz Link Zgłoś
mo.mk warszawa 13.12.13, 09:49 Dziewczyny, A jak z wyprzedażami w Warszawie np. Auchon w Piasecznie albo Janki ? sa przecenione np. kombinezony dla dziewczyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Arkadia 13.12.13, 12:38 Byłam dziś , sporo rzeczy, chociaż ja nic (poza lakierami do paznokci za 5zL0, nic nie znalazłam. Sporo u starszych dziewczynek (i sporo buszujących tam mama, dla chłopców raczej mało! U facetów nie patrzyłam, dla kobiet sporo ometkowane, ale nic specjalnie mi nie wpadło w oczy (dzianiny, swetry głównie) Bardzo dużo biżuterii, szalów, chust, rękawiczek (ale kolory takie sobie) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove re 13.12.13, 12:40 Byłam dziś przed południem i normalnie mi sie przykro zrobiło jak czytam co poprzeceniane u Was Na dzieciach u mnie z pięć wieszaków większość to kolekcja jesienna, trochę spodni po 60 i 30 było, rajstopy cienkie po 5, brokatowe po 10. Udało mi się złapać 2 zestawy spinek po 2 PLN, naprasowanki ze Smerfami też po 2, dwupak rękawiczek za 5 i apaszkę za 5. Większość ma normalne ceny - opisywane no dwupaki golfów u mnie po 39 wiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki leszno? 16.12.13, 13:25 jest ktoś z Leszna ,bedę dzisiaj i jestem ciekawa jak tam z przecenami? interesuja mnie sukienki na 128 i spodnie chłopiece 104 Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: dokładka 17.12.13, 18:31 chłopiec średni - papachy czarne 20zł, rękawice narciarskie 20zł, rękawice zielone z oczkami 10zł, kominy/golfy zimowe 10zł nieco dodatków na damskim (czapki, szale, kominy) Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: dokładka 18.12.13, 14:20 We wrocławskiej Magnolii na dziecięcym również przecena czapek, rękawic narciarskich - 20 zł, inne rękawiczki - 10 zł, golf - zamiast szalika - 10 zł. I jakiś najazd ludzi, bo do kasy stałam 15 minut Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas 10zł część lata 18.12.13, 16:22 u mnie - Plejada Bytom - na wieszakach od dzisiaj letnia kolekcja (szorty, spodenki, sukienki, bluzeczki) po 10zł (ceny katalogowe 59zł)... wytargali koszule chłopięce z imitacją kamizelki, muszki itp - również 10zł ale... wszystko zależy od sklepu...akurat ww jest nie tak oblegany jak inne w okolicy i sporo perełek można dorwać przeceniono niżej niektóre męskie koszulki/na szelkach tiróweczki i część czapek (m.in. popielate grube smerfety na 20zł) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: H&M kiedy wyprzedaż? 18.12.13, 16:51 dzis większa przecena dla dziewczynej więcej kurtek za 60 zł ale czekam na znizke na 30 zł duzo czapek 10-20 zl rekawiczek butów jeśli chodzi o ubrania to gorzej poznań city myślę że w browarze będzie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
sanse3 Poznań tiulowe spódniczki gdzie przeceny 18.12.13, 17:10 Poznań, w którym H&M dostane tiulowe spódniczki za 19,90zł były w 4 kolorach chyba? i w którym są przeceny bo kuzynka była w 3 i marnie prawie nic nie było a miała mi kupić troszke ciuszków dla córy, leginsy, sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: Poznań tiulowe spódniczki gdzie przeceny 22.01.14, 15:36 dzis byłam i natknełam się na wyprzedaz.to co im tam wisiało pusili taniutko kurtki 20-30 zł, buty 10 zł ,czapki 5 zł itd ps.znacie ten bół gdy spóźniliście się 5 min(!) i babka przed tobą ma naręcz ubranek które byście wzieły...buuuuu ; ja tak dzis miałam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re:Nowe przeceny 22.01.14, 23:39 Dzisiaj akurat byłam ze zwrotem i zauwazyłam ze rzeczywiscie niektore rzeczy przecenili, m.in. buty. Kupiłam corce za 20zł ocieplane adidasy do kostki, zapinane na rzepa. Mamy takie w kropki i sa super, a jesli zima w przyszłym roku znowu predko nie nadejdzie, pochodzi w nich do stycznia . Były baletki po 10zł ale pomaranczowe, czapki czy rekawiczki po 5-10zł. Widziałam ortalionowe czarne rekawiczki po 10zł. Eleganckie sukienki (gładkie i w kratke) były po 20zł. Czasem pojedyncze rzeczy, ktore wisza od dawna po 10zł. Kurtek tak tanich nie było. Kora jak model był u was były przeceniony? Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Re:Nowe przeceny 23.01.14, 06:32 Byłam w BB (sarni stok) i przeceny były również. Nie miałam za wiele czasu, ale trochę widziałam rzeczy na małym chłopcu, dwupaki koszulek (kolorowe pasy plus biała, lub marynarskie granatowo-białe) po 10 zł. rozmiarówka jednak przebrana. Zestawy - koszula w paski i bezrękawnik w romby (na eleganckie wyjścia )przecena na 20 zł z 59. Na starszej dziewczynce fajne koszulki po 10 zł, ale pojedyncze sztuki, trochę polarow, bluz po 20, 30 zł. Szału nie ma, ale coś można wygrzebać. Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re:Nowe przeceny 23.01.14, 08:29 Wieczorem byłam w Matarnii i nic nie kupiłam. Wisiało rzeczywiście kilka czapek po 5-10pln, ale nic mi w oko nie wpadło. Żadnych nowych ubrań nie widziałam ometkowanych - na każdym dziale był tylko jeden smętny wieszaczek z