Mam pytanie, Ostatnio trafiłąm w lidlu na fajne niskie przeceny bielizny i obkupiłam synka i kilka super tanich bluzek mu znalazłam. MAm jeszcze troszkę fajnych ciuszków na córe upatrzonych, tylko narazie są tylko ciut przecenione w tych koszach i czekam na większe przececeny bo te synkowe ciuszki to były juz 75% przecenione jak brałam. I tak się zastanawiam czy oni mają jakieś konkretne dni keidy to przeceniają? Bo zauwazyłam ze te duze przecceny zrobili w dwóch sklepach lidl w 2 róznych miastach akurat w czwartek rano chyba i na szczescie sie załapałam bo zaraz po mnie już nic nie było. I tak myslę kiedy tu jechać licząc na te przeceny większe , żeby nie trafić juz na samą cenę a towaru już nie bedzie. nie moge codziennie tam czatować

czy ktoś moze zna się na ich polityce juz? czy to w czwartki i poniedzialki rano np przeceniają czy nie ma reguły? Jeśli ktoś się orientuje proszę o informację bo właśnie chciałam córci troszkę większe zakupy zrobić ale nie pali mi się wiec wole poczekać na kolejne przeceny.