marta2202 19.06.14, 23:51 Szukam czekoladek, bombonierek w fajnej promocyjnej cenie. Muszę kupić 6 sztuk na zakończenie przedszkola. Rzuciło Wam się coś w oczy w marketach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalek79 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 09:38 Pytanie jaka wielkość, firma czy przedział cenowy Cie interesuje. W Realu zakupiłam duże Merci po 22,90 i uważam to za dobry/godny zakup, ale widziałam też i takie po 9,90 Vobro chyba, całkiem duże opakowania - nie lubię ich i wolałam dołożyć do Merci. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 11:09 z innej beczki widzę że wszechobecna płaczliwa reklama działająca na 'emocje' protego widza działa Merci i Merci moze jeszcze Rafaelo,co ;d a moze jednak cos z ostatnich polskich dobrych produktów? Jutrzanka ? Goplana? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 23:15 Duże Merci warte swojej ceny, bo wagowo dużo czekoladek. Z polskich dla mnie jedynie pistacjowe, kwadratowe Solidarność, ale duże opakowanie droże niż Merci, więc co z tego że polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 23:19 A Rafaello i owszem trafiłaś świetnie w mòj gust. No i niestety pròbowałam jakieś nasze tego "podròbki"... Polecam ròwnież spròbować a pòźniej samemu zdecydować i innym nie narzucać, co bardziej ma ich kubki smakowe i podniebienie łechtać. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 21.06.14, 16:23 Nie jadam Merci, choć czasem je od kogoś dostaję. Uważam, że są obrzydliwe - rosną w ustach, mam wrażenie jakbym jadła perfumowaną margarynę. Ich siła w ckliwych reklamach, moim zdaniem. Dożo lepiej kupić zwykłe ptasie/alpejskie mleczko, albo torcik wedlowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 11:12 z innej beczki. Maz w Niemczech w realu kupil duze mersi za 16, a rafaello za 6zl.My jak zwykle przeplacamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 11:13 no widzisz a u nas to jest godny zakup ;d Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 14:48 Ja na ten przykład goplany nie lubię, a merci uwielbiam! Małe tofiffi widziałam w tesco po 5,50,a małe merci po 9,90. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 15:11 Kupila ferrero rocher 16szt. Za 9.79 zl w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 20.06.14, 16:19 Nie cierpię ferrero rocher. Błe. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 21.06.14, 16:15 kurcze, a mnie wkurza wiekszosc plskich bombonierek.... opakowanie wielkie - a czekoladek kilka na krzyz, w odległosci 5 cm od siebie. Ostatnio wybieram ręcznie robione czekoladki na wage. Fakt, drozesj wychodzi, ale nie jest oklepane. I sa same czekoladki, a nie puste przestrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 21.06.14, 16:32 A jakie ma znaczenie czy czekoladki polskie czy nie polskie, czy są reklamowane czy nie? Zawsze myślałam, że to o smak chodzi? Ja na swoje nieszczęście najbardziej lubię czekoladki LINDT, na nieszczęście dlatego, bo są drogie. Ale może i dobrze, że nie przepadam za np. goplaną, bo już bym bardzo gruba była Ja mam na koniec roku już naszykowane 5 sztuk małego Merci. Właściwie wszystkie dostałam i zachomikowałam, więc mnie ich cena nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 21.06.14, 18:28 no widzisz są ludzie dla których to ma znaczenie.szok, co nie ? naszych polskich jest juz garstka żeby nie powiedzieć gartsuńka ,i dlatego uważam że trzeba je wspierać.mi akurat wiekszość produktów smakuje więc do nieczego się nie zmuszam ale rozumiem (???) że dla wiekszości istnieje -jak dla mnie przeprzeprzeoblesna ;d-MILKA itp i inne reklamowane świństwa Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Czekoladki/bombonierki gdzie teraz w dobrej c 22.06.14, 17:55 Byłam dzisiaj w Empiku i kobieta przede mną kupowała jakieś wypasione pudełko czekoladek - metalowe - ale nie wiem jakie dokładnie za 7.50. Była promocja z 25.90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama