emma6666 18.09.18, 09:33 Mam dylemat czy kupić w decathlonie, czy znowu micro ale już maxi albo sprint (chyba tak się nazywa). Różnica w cenie spora, ale nie cena jest najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwellajna Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 09:40 Zależy pewnie, co by chciało dziecko, moje nie chciało trzykołowej. Ma micro sprite, ale widze, ze decathlonowy odpowiednik w ogóle jej nie ustepuje, a np. ma hamulec, nasza tez jest już dość mocno poobijana. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 10:09 Jasne że pojadę z nim do sklepu, ale jeśli ta z decathlona nic nie warta to nawet mu nie będę pokazywać. Dlatego robię wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 14:14 Wiekszość dzieci nie potrzebuje pojechania do sklepu, by powiedzieć, czy chce hulajnogę dwu- czy trzykołową, wystarczą obserwacje rówieśników. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 20:52 Mój nie ma porównania bo ma tylko mini mikro Wolę żeby w sklepie sprawdził na której mu się lepiej jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 12:11 Brzmi jakbyś pracowała w tym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
straggly Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 15:37 Dokladnie My mamy micro maxi, ale kuz wodze ze cos dwukołowego przydałoby sie, syn zaraz bedzie mial 6 lat. Zabronione na tej maxi i ja czasem jeżdżę i jest bardzo cichutka, lekka, tylko skręt ograniczony. Kupilam kiedys hudore i to byla pomylka, mimo dobrej renomy firmy, glosna strasznie byla, trzęsło. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Jaka hulajnoga po mini micro? 18.09.18, 17:12 Bo spamować to trzeba umieć. A crazybadger, dziś objawiony na forum, wszystkim doradza zakupy w pewnym sklepie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama