sklep.equlik 14.07.21, 09:40 Już chyba prawie wszyscy robimy zakupy przez internet. A co Was najbardziej irytuje jak robicie zakupy w sieci. Jestem ciekawa waszych spostrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 14.07.21, 12:27 Brak podstawowych informacji o produkcie - np. teraz szukam przewiewnej sukienki, NIE poliestrowej, i nie zawsze informacja o tkaninie jest. Brak globalnego ujednolicenia rozmiarów - L w jednym sklepie niekoniecznie oznacza to samo w innym. Brak informacji o tęgości butów, w związku z tym ich przez internet nie kupuję w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 15.07.21, 10:22 Pokazywanie produktów z etykietką "niedostępne" lub "wyprzedane" i niemożność ustawienia w opcjach, żeby tylko dostępne pokazywało. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 16.07.21, 08:35 Brak płatności kartą. Nawet jak jest Payu, to okazuje się że czasem nie ma karty w dostępnych opcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
raportkonsumencki.pl Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 19.11.22, 13:48 a niestety płatność kartą w sklepach internetowych jest bezpieczniejsza i łatwiejsza później do egzekucji, niż przelewy Odpowiedz Link Zgłoś
baxter007 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 02.08.21, 03:43 Najbardziej mnie wkurza że nie zawsze jest płatność za pobraniem,przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
jezow Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 02.08.23, 20:46 baxter007 napisał: > Najbardziej mnie wkurza że nie zawsze jest płatność za pobraniem,przy odbiorze. Mnie też. Ponadto wysokie opłaty za wysyłki zamówionych produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
bunnita Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 15.09.21, 13:17 sprzedawanie rzeczy, których nawet nie mają na stanie, zwroty pieniedzy trwajace wieki Odpowiedz Link Zgłoś
terencjusz.09 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 05.11.21, 10:34 Np. Jak zamawiam dany produkt, wybieram rodzaj itp. a pod koniec mi pisza jaki rodzaj TO po co mają filtr w swoich produktach skoro się pytaja Odpowiedz Link Zgłoś
agness_38 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 16.12.21, 10:33 niektóre sklepy nie wysyłają info, czy produkt jest wysłany ;p Odpowiedz Link Zgłoś
amy.rose Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 30.03.22, 08:24 Brak ludzkich sposobów wysyłki tylko sami kurierzy po kilkanaście-kilkadziesiąt zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lolly099 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 25.11.22, 06:29 Najbardziej denerwuje mnie, gdy oferują coś innego do mojego zakupu. Niby razem taniej, a oszczędności nie przekraczają złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 10.12.22, 01:43 wyskakujące reklamy, jak nie można zapłacić szybkim przelewem, jak sprzedają coś, czego jeszcze nie mają, jak nie ma opisanego składu przy spożywczych produktach, jak po obejrzeniu czegoś i powrocie, strona wraca na początek i trzeba znowu oglądać od początku, jak strony otwierają się bardzo wolno, Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 29.08.23, 14:15 Wystawianie towaru niedostepnego. Sprzedaż towaru, którego nie ma na stanie, a potem tygodnie czekania na zwrot pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś