Dodaj do ulubionych

Co Was wkurza w sklepach internetowych

14.07.21, 09:40
Już chyba prawie wszyscy robimy zakupy przez internet. A co Was najbardziej irytuje jak robicie zakupy w sieci. Jestem ciekawa waszych spostrzeżeń smile
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 14.07.21, 12:27
      Brak podstawowych informacji o produkcie - np. teraz szukam przewiewnej sukienki, NIE poliestrowej, i nie zawsze informacja o tkaninie jest.

Brak globalnego ujednolicenia rozmiarów - L w jednym sklepie niekoniecznie oznacza to samo w innym.

Brak informacji o tęgości butów, w związku z tym ich przez internet nie kupuję w ogóle.
    • kanna Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 15.07.21, 10:22
      Pokazywanie produktów z etykietką "niedostępne" lub "wyprzedane" i niemożność ustawienia w opcjach, żeby tylko dostępne pokazywało.
    • mail-na-gazecie Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 16.07.21, 08:35
      Brak płatności kartą. Nawet jak jest Payu, to okazuje się że czasem nie ma karty w dostępnych opcjach.
      • raportkonsumencki.pl Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 19.11.22, 13:48
        a niestety płatność kartą w sklepach internetowych jest bezpieczniejsza i łatwiejsza później do egzekucji, niż przelewy
    • baxter007 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 02.08.21, 03:43
      Najbardziej mnie wkurza że nie zawsze jest płatność za pobraniem,przy odbiorze.
      • jezow Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 02.08.23, 20:46
        baxter007 napisał:

> Najbardziej mnie wkurza że nie zawsze jest płatność za pobraniem,przy odbiorze.

Mnie też. Ponadto wysokie opłaty za wysyłki zamówionych produktów.
    • bunnita Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 15.09.21, 13:17
      sprzedawanie rzeczy, których nawet nie mają na stanie, zwroty pieniedzy trwajace wieki
    • terencjusz.09 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 05.11.21, 10:34
      Np. Jak zamawiam dany produkt, wybieram rodzaj itp. a pod koniec mi pisza jaki rodzaj big_grin TO po co mają filtr w swoich produktach skoro się pytaja big_grin
    • agness_38 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 16.12.21, 10:33
      niektóre sklepy nie wysyłają info, czy produkt jest wysłany ;p
    • amy.rose Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 30.03.22, 08:24
      Brak ludzkich sposobów wysyłki tylko sami kurierzy po kilkanaście-kilkadziesiąt zł.
    • lolly099 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 25.11.22, 06:29
      Najbardziej denerwuje mnie, gdy oferują coś innego do mojego zakupu. Niby razem taniej, a oszczędności nie przekraczają złotówki.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 10.12.22, 01:43
      wyskakujące reklamy, jak nie można zapłacić szybkim przelewem, jak sprzedają coś, czego jeszcze nie mają, jak nie ma opisanego składu przy spożywczych produktach, jak po obejrzeniu czegoś i powrocie, strona wraca na początek i trzeba znowu oglądać od początku, jak strony otwierają się bardzo wolno,
    • joana.mz Re: Co Was wkurza w sklepach internetowych 29.08.23, 14:15
      Wystawianie towaru niedostepnego.
      Sprzedaż towaru, którego nie ma na stanie, a potem tygodnie czekania na zwrot pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka