Dodaj do ulubionych

Jaka spacerówka?

IP: *.* 04.07.02, 11:57
Chciałabym kupić dobrą spacerówkę wyjazdową - leciutką, która się składa w malutką, ale wygodną dla dziecka i która się dobrze prowadzi. Dziewczyny bardzo proszę o radę. Nie chcę kupić bubla. Słyszałam już opinnie mam, że żadna parasolka się dobrze nie prowadzi. Czy to prawda?Pozdrawiam, Marzena mama 10 msc Julki
Obserwuj wątek
    • Gość: komaja Re: Jaka spacerówka? IP: *.* 06.07.02, 21:54
      WITAM MIAŁAM SPACERÓWKĘ INGLESINY I NIE BYŁAM Z NIEJ ZADOWOLONA,MIAŁA DWIE RĄCZKI I PRZEZ TO CIĘŻKO BYŁO PROWADZIĆ JEŚLI DODATKOWO PROWIANTUJESZ RODZINĘ TO SIĘ NIE NADAJE CHYBA ŻE KUPISZ Z TYCH NOWYCH INGLESIN- ONE MAJA JUZ PAŁĄK ZAMIAST RĄCZEK I WIĘKSZE KÓLKA , MOGA BYC DOBRE ALE NIE SĄ TANIE .TEZ MUSZĘ KUPIĆ JAKĄŚ SPACERÓWKĘ I CHYBA NABĘDĘ GRACO BREZZE LUB MIRAGE(LEKKIE , DUŻY KOSZ,GABARYTY PODOBNE DO PARASOLEK,NIEDROGIE )POZDRAWIAM MAGDA
      • Gość: Marianka Re: Jaka spacerówka? -do Magdy IP: *.* 07.07.02, 21:45
        Dziękuję za odpowiedź. Koleżanka namawia mnie do kupna Inglesiny Max-Evo Planet, ale kosztuje strasznie drogo. O Graco słyszałam kiepskie opinnie, co mi pokrzyżowało plany. Są bardzo estetyczne, ale czy praktyczne? Graco sity sport już sobie wybiłam z głowy, ale Brezze?Pozdrawiam,Marzena
    • Gość: skubi21 Re: Jaka spacerówka? IP: *.* 11.07.02, 14:34
      witam,niedawno miałam tem sam problem...po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na kupno spacerówki BEBE COMFORT - ALLEGRO.Jestem nią oczarowana.Niby zwykła składana parasoleczka ale maluch ma w niej dużo miejsca ponieważ jest szersza od standardowych,ponadto jak przysnie sobie na spacerku to rozkładam oparcie do poziomu i mój skarbuś ma wygodnie.Podnóżek również regulowany.Ma dużo większe kółka co niewątpliwie jest zaletą.Kosztuje 280 zł.Można ją dostać w WWarszawie w sklepie Świat Dziecka na ul. Puławskiej 2 ( przy Placu Unii Lubelskiej). Szukałam w całej warszawie i okolicach i nic ciekawego nie było.Dużo pstrokatych i kiepskich jakościowo....Jedynym minusem było to że dodatkowo musiałam dokupić koszyczek na akcesoria oraz muszę się jeszcze postarać o budkę z folią przeciwdeszczową - w wyposażeniu niestety nie było.pozdrawiammama 13 - miesięcznego Kuby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka