samanta_miller 10.06.03, 21:57 Moja corka sie buntuje i nie chce juz siedziec w gondoli. Jaka spacerowke mi polecicie? Zastanawialam sie nad Atlantikiem Peg perego ale moze macie jakies inne sugestie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnysek Re: jaka spacerowka dla 6mc dziecka 11.06.03, 11:40 to zależy od kilku czynników - po jakich powierzchniach będziesz jeździć - czy będziesz musiała wózek wnosić? - jaki masz bagaznik w samochodzie - aby bez problemu wózek się zmieścił Odpowiedz Link Zgłoś
samanta_miller Re: jaka spacerowka dla 6mc dziecka 11.06.03, 22:49 mieszkam w centrum miasta, bagaznik jest sreddnio duzy i wozkaa wnosic nie bede.Wiem ze dobra opinie maa Atlantik Peg Perego, Inglesina Max ale zastanawiam sie jak sprawdzaa sie zimaa maaja male koleczka. Nie chciala bym decyzji podejmowac pochopnie, w koncu mojaa Lenka spedzi w wozku mnostwo czasu, ale malutkaa buntuje sie juz przeciwko jezdzeniu w gondoli. Pozdrawiam Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: jaka spacerowka dla 6mc dziecka 12.06.03, 14:34 Skoro nie będziesz nosić wózka, więc polecam te na pompowanych kołach, są cięższe od tradycyjnych, ale znacznie lepiej się prowadzą i lepiej amortyzują. Wnioskuje, że twoja pociecha nie jest jeszcze zbyt duża więc oparcie powinno być dosyć sztywne z rozkładaniem prawie na płasko (do snu). Myślę że czymś dla ciebie mogłyby być wózki Haucka. Jest to niemiecka firma kórej wózki podobno są nie do zdarcia. Mają róznież modele na pompowanych kołach. Zobacz na www.hauck.de - to strona producneta. Jest np. taki wózek City Shopper 5 air -myśle że by Ci się spodobał. Rozkłada się do 170stopni. i co np. ważne jak rozłożyz to powierzchnia do leżenia bedzie dł.99cm - czyli nawe dla dużego dziecka będzie wygodnie. Ceny tez przystępne. Zobacz np. na www.tanimarket.pl tam mają haucka w ofercie. A i jeszcze hauck ma roczną gwarancje - a większość wózków ma 6 mies. Są jeszcze np z polaka - Oron sport - www.polak.com.pl i chyba deltim ma voyagera . Obydwa są polskiej produkcji ale też wyglądają ciekawie. Pozdrawiam Agnieszka mama Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś